• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon hic bir ise yaramadi fikirleriniz nelerdir??

tabiki bu lazer olayı zaten ilk hastanelerde başladı..
sarı tüyleri pek görmüyor lazer ama siz gidip gösterin tüylerinizi onlar söylüyor zaten..
ben mesela koluma yaptırmak istedim yapmadılar görmez dediler.. güzellik merkezine gitsem eminim görmez vs demezler yaparlardı:)
Benim kolları bacakları falan kesin görmez ev tipi lazer kullandım onunda faydası oldu çok azaldı ama bikini bölgesinden tamamen kurtulmak istiyorum. Teşekkürler bilgi için :)

Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..
hangi bölgeyi yaptırdınız? Ben yüz için önce ütülemeye gitmiştim berbat bir acı ve zaman kaybıydı. Hiç bir işe yaramadı ve hemen çıkıyordu. Şimdi Alexander cihazı ile oluyorum yüzümdeki tüylerin çıkış süresi uzadı ve yavaş yavaş incelmeye başladı. Ama şunu söyleyeyim benim annem bölgenize göre değişir. Yüz bölgesi gibi ince tüylerin olduğu yerler çok geç sonuç veriyor Klın olması lazım genital bölgesi gibi

Öncesinde doktor dermatoloji doktoru gördü mü sizi ? Kıl kalınlığına bakarak işleme başlıyolar :bicak:

Ayni bennnnn bende 1 sene gittimmm giderken dokulme vardi temizdim sonra cikmaya basladi simdi evde lazer aldim insallah faydasini gorurum

Slm hanımlar lazere gidiyorum ama son 4 seans kalmasına rağmen bana göre bi değişim yok tüylerde.
O kadar verdiğim paraya mi yanayım boşa geçen zamanın mi bilemiyorum. %90 garanti vermelerine rağmen bence değişim yok sinir oldum iyice..
Varmı benim gibi olan yada keisn çözüm alan ben tüm bölge gidiyorum 12 seans ama biseye yaradığı yok..

belki cihazın atışları bitti boş atış yapıyolardır..gittiğiniz yere nekadar güveniyorsunuz.. bence sorun sorgulayın, üstünde durun..

Kullanılan makine ne? Bende kullandıkları makine alexandrite idi. 6.seansta %90 bitmişti. Genital 2 sene sonra tek tük tekrarlasa bile eskisi gibi değil tabi. Bundan sonra evde philips lumia kullanmak istiyorum.
Tarama dedikleri buzlu yöntemle olan makinede 8 seans olsa bile bitmiyormuş.

Ayni bennnnn bende 1 sene gittimmm giderken dokulme vardi temizdim sonra cikmaya basladi simdi evde lazer aldim insallah faydasini gorurum
Hiç yaptınız mı evde lazer? Çünkü ben kimde duyduysam hiç bir sonuç olmadığını söyledi evde lazerin. Markası neydi bu araada?

Hiç yaptınız mı evde lazer? Çünkü ben kimde duyduysam hiç bir sonuç olmadığını söyledi evde lazerin. Markası neydi bu araada?

Markasi philips lumia arkadasim kullaniyor faydasini gordu ... bende almadan once denedim kolumda killiyken atis yapmama rahmen doktu ... simdi aldim ben b4kliyorum dokulmeyi

post: 47191138, member: 640351"]Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Makine oyelsine birşey adida kalmadı aklımda ama Alexander değil bunu biliyorum buranın kedi tarafında var bi yer orası ile konuştum orda 6 seans Alexander kullanılıyormuş ya birde bebek dusunuyorduk hep bu yUzden erteliyordum bitmedi ki dahada uzayacaga benziyor[/QUOTE]
Alexander. Ilk seansı 2 bucuk ay önce yaptırdım araya ramazan girince gidemedim2. Seansa çıkanlar' çıktı ama seyredildi ilk seansta.

ben de yeni başladım 1 seana gittim.bitinceye kadar 2000 tl. arkadaşlarımın referansıyla güzellik merkezine gidiyorum. aslında ben hastane ya da klinikte yaptırmak istiyordum ama hastaneye giden arkadaşlarım memnun değildi. güzellik merkezindeki bayan ve makine çok iyi olduğu için oraya başladılar ben de onlarla başladım.inşallah biter. parasında değilim vücuduma o kadar işlem yapılacak, jilet vuruyorum. bitmezse en azından büyük oranda azalmazsa çok üzülürüm.

Bende de işe yaramadı. İlk basta yaradı iki sene sonra tekrar çıktı tüyler. Şimdi philips lumea kullanıyorum. Boşu boşuna para harcamisim şimdiye kadar lazer merkezlerine.
Lumea ise yarıyormu kaça aldın kartusu değisebiliyırmu

Ben 2 sene önce başladım, tek tük bazı yerler hariç bir daha çıkmadı. Cilt ve tüy rengi de çok önemli. Bir de cihaz ve uygulayan kişi tabi. Dökülme demissiniz mesela, bende dökülme olmadi direkt yanıyordu seans sırasında bir daha da ya çıkmıyor ya da incelerek çıkıyordu. Sizin cihaz farklı galiba.

Ben de yaptiricam ankarada artik tuylerden bıktım

Philips lumea bende pekise yaramadi
Guya2 ay sonra seyrek olacak jilet yapilmayacak deniliyo

Ben 6-7ay jilet yapmak zorunda kaldim
Yari yariya dokuldu bacak ve koltuk alti
Genital de oyle ama surekli yapmak gerekiyo 15 gune bir eziyet gibi
Ve kokten alinca tekrar basa dondugu icin jilet yapmak gerekiyo mecbur

Yani benim vucut yapima uygun degil sanirim
Ins şu tuylerden kurtulurum ozellikle genital bolge buyuk sorun

birde bu konu her açıldığında yazıyorum lütfen hastanelerde yaptırın lazeri güzellik merkezlerinde yaptırmayın..
Hala lazer yapan güzellik merkezi kaldı mı yahu yasaklanmıştı sadece doktor bulunan kliniklerde uygulanabiliyordu, buna da mı kılıf bulmuşlar :KK57:

Back