Lazer Epilasyon Lazer epilasyon hic bir ise yaramadi fikirleriniz nelerdir??

"nooption, post: 47191226, member: 578194"]aklınızda olsun mutlaka hastanede yaptırın ve alexender makine olsun.. atış hızı dediğim makinenin üstünde yazar en az 18 olsun ki işe yarasın..[/QUOTE]
Anladim sozde en yüksekte çalışıyordu canım yana yana katlndim ama sonuç husran

post: 47191248, member: 578194"]yok yahu ne alakası var..
ben hep hastanede yaptırdım ..
hem öyle bile olsa bitiyor :)) güzellik merkezine verdiğin para çöp oluyor işte böyle..[/QUOTE]
Bitseydi prasinda değilim böyle enayi yerine konuluyorum kzidigim bu birde teyzemde ben goturdum oda aynı benim gibi makinelerde is yok

yok yahu ne alakası var..
ben hep hastanede yaptırdım ..
hem öyle bile olsa bitiyor :)) güzellik merkezine verdiğin para çöp oluyor işte böyle..
Oda doğru maliyeti ne kadar hastanede yaptırınca ?bende varislerim yüzünden lazer düşünüyorum dr ağdayı çıkar aklından dediği için işimi de şansa bırakmak istemiyorum açıkçası

Oda doğru maliyeti ne kadar hastanede yaptırınca ?bende varislerim yüzünden lazer düşünüyorum dr ağdayı çıkar aklından dediği için işimi de şansa bırakmak istemiyorum açıkçası

canım benim bir alt bacak kaldıydı hamile kalınca devam edememiştim.. bölge bölge yaptırıyordum .. alt bacak için 8 seans 700 den başladım ben 2 seans yaptırdım .. birde mesela arasıda çok uzun sürüyor.. ilk seanstan 2 ay sonra 2.seanasa gittim..

canım benim bir alt bacak kaldıydı hamile kalınca devam edememiştim.. bölge bölge yaptırıyordum .. alt bacak için 8 seans 700 den başladım ben 2 seans yaptırdım .. birde mesela arasıda çok uzun sürüyor.. ilk seanstan 2 ay sonra 2.seanasa gittim..
8 seansın tamamı için geçerli dimi bu 700 liralık fiyat ?

Baştan dökülme oluyor seviniiyordm ama araya biraz zaman koyunca tekrar çıktı bu bahsettiğiniz philips lumeayi evemi aldınız artık bende öyle birşey düşünüyorum

Evet evde yapıyorum. Kullanışlı bişey ama bitirme garantisi yok, ipl cihaz. Uyutuyor sadece.

evet aynen öyle..
zaten 8 seansa bitmemesi imkansız .. kılların siyahsa kolay bitiyor..
Evet kıllar siyah tenim de beyaz e o zaman dedikleri kadar değil tüm vücut için 4000-5000 ler hava da uçuyor zira

evet aynen öyle..
zaten 8 seansa bitmemesi imkansız .. kılların siyahsa kolay bitiyor..
Evet kıllar siyah tenim de beyaz e o zaman dedikleri kadar değil tüm vücut için 4000-5000 ler hava da uçuyor zira

Evet evde yapıyorum. Kullanışlı bişey ama bitirme garantisi yok, ipl cihaz. Uyutuyor sadece.
En azindan acisi yoktur peki ne kadar bir sürede tüyler çıkıyor. Agdadanda daha iyidir eminim bende dusunuyorum en azindan evde kendim yaparım siz kca almistiniz bu arada

yuh o ne kız o fiyata tüplü şahin alırsın :KK70:
bölge bölge yaptır .. bitmesini beklemede mesela 3 taksit yaptırdın taksit ödemen bitince başka bölgeye başla..

En azindan acisi yoktur peki ne kadar bir sürede tüyler çıkıyor. Agdadanda daha iyidir eminim bende dusunuyorum en azindan evde kendim yaparım siz kca almistiniz bu arada

Ben 1100 civarı aldım ama su an benim aldığım model 650 falan. Yeni modeli 1200 sanırım. Düzenli uygularsan çıkmıyor bırakırsan üç ayda falan çıkıyor. Acı neredeyse sıfır.

yuh o ne kız o fiyata tüplü şahin alırsın :KK70:
bölge bölge yaptır .. bitmesini beklemede mesela 3 taksit yaptırdın taksit ödemen bitince başka bölgeye başla..
Ne bilim kız :) milletin yalancısıyım bende sağol canım ya dediğin gibi yaparım ben o zaman bana kalsa kafamın içindeki soru işaretlerine rağmen giderdim güzellik salonuna

aklınızda olsun mutlaka hastanede yaptırın ve alexender makine olsun.. atış hızı dediğim makinenin üstünde yazar en az 18 olsun ki işe yarasın..
Hastanelerde yapıyorlar mı lazer?
Benim tüylerim sarı ve cansız büyük ihtimalle işe yaramaz ama sadece bikini bölgesine düşünebilirim bilgilendirirsen sevinirim :)

Hastanelerde yapıyorlar mı lazer?
Benim tüylerim sarı ve cansız büyük ihtimalle işe yaramaz ama sadece bikini bölgesine düşünebilirim bilgilendirirsen sevinirim :)

tabiki bu lazer olayı zaten ilk hastanelerde başladı..
sarı tüyleri pek görmüyor lazer ama siz gidip gösterin tüylerinizi onlar söylüyor zaten..
ben mesela koluma yaptırmak istedim yapmadılar görmez dediler.. güzellik merkezine gitsem eminim görmez vs demezler yaparlardı:)

Gittiğin cihaza bağlı şu ütüleme dedikleri şeye gidiyorsan 15 seansta gitsen üzgünüm ise yaramaz ben alexandrite lazer yaptirdim 4 seansta %50 kıllarım yok oldu

Back