Lazer Epilasyon Lazer epilasyon hic bir ise yaramadi fikirleriniz nelerdir??

Ben de yaptiricam ankarada artik tuylerden bıktım

Philips lumea bende pekise yaramadi
Guya2 ay sonra seyrek olacak jilet yapilmayacak deniliyo

Ben 6-7ay jilet yapmak zorunda kaldim
Yari yariya dokuldu bacak ve koltuk alti
Genital de oyle ama surekli yapmak gerekiyo 15 gune bir eziyet gibi
Ve kokten alinca tekrar basa dondugu icin jilet yapmak gerekiyo mecbur

Yani benim vucut yapima uygun degil sanirim
Ins şu tuylerden kurtulurum ozellikle genital bolge buyuk sorun
Kötü olmuş, ben de bir çok lazer makinesi deneyip tüylerimin açık renk ve ince olmasından dolayı sonuç alamamıştım, lumea ile rahat ettim. Her seçenek herkese uygun değil demek ki ama doğru seçeneği bulana kadar harcanan para insanın canını acıtıyor.

Kötü olmuş, ben de bir çok lazer makinesi deneyip tüylerimin açık renk ve ince olmasından dolayı sonuç alamamıştım, lumea ile rahat ettim. Her seçenek herkese uygun değil demek ki ama doğru seçeneği bulana kadar harcanan para insanın canını acıtıyor.

Aynen
Buna 950 lira vermistik kardesime verdim artik
Cidden guvenilir bi merkez bulup lazer yaptirmak istiyorum
Igneli iyi diyolar ama kime yaptiricam ki hem cok pahali hem iz kalma riski var
Iyi yapan biyer bulsam biyik bolgesine yaptirmak ta isterdim ama korkuyorum

Ben bugday tenliyim simdi biraz daha yandim sadece kolumdakiler sari tuy benim
Umarim kurtulurum artik biktim cunku agdayla alinca da batik oluyo benim bacaklar lekelerle doluyo

Diod lazere basladim gecen sene.o donem en son teknoloji vs vs dediler ben esmerim tuylerinde siyah kalin.dediler sana uygun.4 seans yaptirdim.gercekten o donem faydasi oldu dedim 2 ay araliklarla falan gidiyodum daha az ve ciliz cikiyordu.5. Seansima kadar 5 ay ara vermisim.baska sehirde gidiyordum ve tam gidecegimde regl oldum erteledim vs.o dönemde sıfıra döndüm.yine bütun killar cikti.cilt bakimina gitmistim bacagima bakti incelmis dedi(ben oyle bi fark sezmedim) artik once sir agda yapip ustune lazer yapicaz dedi.5.seansi oyle yaptik.1 ay tertemiz gezdim simdi siyah kökler görünmeye basladi.Sonuc ne olacak bilmiyorum umudum kirildi acikcasi.
Arkadas en son buzlu sistemden bahsetti konyada iyi bi merkezde baslamis cok ovuluyormus su an memnunum dedi.
Zamaninda bende memnundum lazer bitip aylar sonra killar nasil cikacak onu gorunce anlayacagiz faydasi oldu mu yoksa paramiz bosa gitti yasadigimiz aci yanimiza mi kaldi..

En azindan acisi yoktur peki ne kadar bir sürede tüyler çıkıyor. Agdadanda daha iyidir eminim bende dusunuyorum en azindan evde kendim yaparım siz kca almistiniz bu arada

Tavsiye etmem. Ben aldim 7-8 ay kullandim. Sonuc daha da sert killar... En ufak bi usumede bacak killarim icten bana batinca biraktim kullanmayi gecen ay, agdaya dondum. Ha ise yaradi mi dersen bu uzuuun surecte alt bacak killarimin %20-30u falan cikmiyor, genital bolgeye de ust bacaga da fayda etmedi.

Aynen
Buna 950 lira vermistik kardesime verdim artik
Cidden guvenilir bi merkez bulup lazer yaptirmak istiyorum
Igneli iyi diyolar ama kime yaptiricam ki hem cok pahali hem iz kalma riski var
Iyi yapan biyer bulsam biyik bolgesine yaptirmak ta isterdim ama korkuyorum

Ben bugday tenliyim simdi biraz daha yandim sadece kolumdakiler sari tuy benim
Umarim kurtulurum artik biktim cunku agdayla alinca da batik oluyo benim bacaklar lekelerle doluyo
İğneli en iyi yöntemdir ama gerçekten iz bırakma ihtimali var. Ben zamanında bacakta ki tüyler için ufak bir bölgede deneme yaptım ve o bölgedeki kıl kökü etrafındaki tüm pigmentler öldü. Kışın görünmüyor ama yazın rengim değişmeye başladığında anlaşılıyor. İyi ki 2 cm lik kısma denemişiz.

Ağda batık oluşumuna sebep oluyorsa, epilasyondan bir gün önce kese yap, epilasyon anından önce kolonya ile temizlik yap, uygulamadan sonra bacaklarını antibakteriyel jel ile temizleyip üre içerikli bir krem sür canım. Her hafta da eğer yapabiliyorsan aktardan çok kolay bulabileceğin ince çekilmiş deniz tuzu ile bir peeling kremini karıştırıp bacaklarına uygula ve düzenli nemlendir. Zamanla ne batık kalacak ne leke.

İğneli en iyi yöntemdir ama gerçekten iz bırakma ihtimali var. Ben zamanında bacakta ki tüyler için ufak bir bölgede deneme yaptım ve o bölgedeki kıl kökü etrafındaki tüm pigmentler öldü. Kışın görünmüyor ama yazın rengim değişmeye başladığında anlaşılıyor. İyi ki 2 cm lik kısma denemişiz.

Ağda batık oluşumuna sebep oluyorsa, epilasyondan bir gün önce kese yap, epilasyon anından önce kolonya ile temizlik yap, uygulamadan sonra bacaklarını antibakteriyel jel ile temizleyip üre içerikli bir krem sür canım. Her hafta da eğer yapabiliyorsan aktardan çok kolay bulabileceğin ince çekilmiş deniz tuzu ile bir peeling kremini karıştırıp bacaklarına uygula ve düzenli nemlendir. Zamanla ne batık kalacak ne leke.

Ben artik jilet yapiyorum canim
Lazer için hazirlik olsun diye cunku lumea tuyleri inceltmis sanirim eski siyahligi yok
Bi de lumea yapinca lekeler baya azalmisti belli basli yerlerde kaldi

Doktora gittim lekeler icin lazer yaptir yoksa gecmez dedi
O yuzden agdayla alamiyorum artik tuyler incelmesin diye
Yoksa onerdigin yontemi denerdim leke olayi cok kotu ne etek ne sort giyebiliyodum bu lekeler yuzunden

Benim de tam tersi. Tüylerim koyu renk tenim beyaz buna rağmen en iyi sonucu lumea ile aldım.

Diod lazere basladim gecen sene.o donem en son teknoloji vs vs dediler ben esmerim tuylerinde siyah kalin.dediler sana uygun.4 seans yaptirdim.gercekten o donem faydasi oldu dedim 2 ay araliklarla falan gidiyodum daha az ve ciliz cikiyordu.5. Seansima kadar 5 ay ara vermisim.baska sehirde gidiyordum ve tam gidecegimde regl oldum erteledim vs.o dönemde sıfıra döndüm.yine bütun killar cikti.cilt bakimina gitmistim bacagima bakti incelmis dedi(ben oyle bi fark sezmedim) artik once sir agda yapip ustune lazer yapicaz dedi.5.seansi oyle yaptik.1 ay tertemiz gezdim simdi siyah kökler görünmeye basladi.Sonuc ne olacak bilmiyorum umudum kirildi acikcasi.
Arkadas en son buzlu sistemden bahsetti konyada iyi bi merkezde baslamis cok ovuluyormus su an memnunum dedi.
Zamaninda bende memnundum lazer bitip aylar sonra killar nasil cikacak onu gorunce anlayacagiz faydasi oldu mu yoksa paramiz bosa gitti yasadigimiz aci yanimiza mi kaldi..

diod dediğiniz ütüleme sadece uyutuyor kılları..
o buzlu dediğinizi ilk duydum ama inandırıcı gelmedi alexander makine kullanan bir hastaneye yaptırın..

kızlar peki önerimiz nedir son dort seansim kaldı ve Sonuc sıfır bana gore sadece geç çıkıyo

kızlar peki önerimiz nedir son dort seansim kaldı ve Sonuc sıfır bana gore sadece geç çıkıyo
bende gittim hicbir ise yaramadigi gibi daha da artti,her sabah beddua ediyorum o pislik doktora,adama defalarca hormon testine gerek var mi dedim yok dedi.lazerden sonra yuzmdeki kizariklik gunlerce gecmedi.sanirim olmamasi gereken bir durumdu caktirmamaya calisiyor falan...umarim cezasini bulur er yada gec...merdiven alti guzellik merkezi falan da degildi,adam estetik cerrah ve suan istanbulda faaliyetlerini surduruyor,burda bile konusu var.haram olsun...siz yuzunuze yaptirdiniz mi?ve siyah mi tuyler

Evet acısı biraz oluyor Alexander ama çok etkili en son ayarda yaptırdım bencokta memnun kaldim
Acı dedıyımız oyle dayanılmayacak bir sey de deyil bır tek bikini bolgesınde hıss edılıyor kol ve bacakda cok az

post: 47191138, member: 640351"]Hangi cihazla yaptirdiniz o cihazına göre değişiyor bende Alexander gidiyorum 4 seans ta bitti çok az çıkıyor onada 6 ayda bi gidersem gidicem diğer cihazlar pek etkili olmuyor
Makine oyelsine birşey adida kalmadı aklımda ama Alexander değil bunu biliyorum buranın kedi tarafında var bi yer orası ile konuştum orda 6 seans Alexander kullanılıyormuş ya birde bebek dusunuyorduk hep bu yUzden erteliyordum bitmedi ki dahada uzayacaga benziyor[/QUOTE]
Valla hamile kalacaksan tekrar kıllanacaksın bundan kacamıyorsun.bende karın bolgede baya kıllanma oldu.o yuzden bebeyını dogur oyle gıt hamılelıkde hormonlar deyısıyor kıllanma oluyor cogu kadında

atislari yaparken klasik lazer gibi mi aci?oyleyse nasil dayanabiliyorsunuz.siyah inatci tuylerde gercekten ise yariyor mu yuzde kullanimlarda?
Tüylerim açık renk ve ince, tenim beyaz ben 5. derecede kullanıyorum acıdığını söyleyemeyeceğim.Siyah inatçı tüylü arkadaşlar veya yüz için kullananlar sorunu yanıtlar sanırım, forumda ki lumea konularına bir bak derim.

Ben gayet memnunun gidişattan tüylerim dökülüyor yuvarlak yuvarlak çıkmayan bölgeler belli koltuk altım bitmek üzere üzüldüm bazı vücutlar kabul etmiyor demek ki ..

Ben gayet memnunun gidişattan tüylerim dökülüyor yuvarlak yuvarlak çıkmayan bölgeler belli koltuk altım bitmek üzere üzüldüm bazı vücutlar kabul etmiyor demek ki ..
İnanın başta bende de öyle dökülme oldu ama.araya iki ay kadar bir sure koydum ve o dokule tüyler çıkıyor bende sizin gibi seviniiyordm dökülüyor diye inşallah siz benim gibi olmazsiniz

Back