Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama denemiş birilerinden duymak daha faydalı olur. :)
ya ben bu sabah ılk kez lazar yaptırdım..genital koltuk altı ve dudak ustu bolgeme ..ama kıllar kaybolmadı purussuz durmuo normal mı bu :?
arkadaşlar merhaba ben yüz boyun ense gibi bölgelerime toplamda yaklasık 25 den fazla seans yaptırmıs biri olarak çok da pişman birisiyim ayrıca.
çünkü tetikleme yaptı bazı yerler neyse asıl sorum şu ,
lazer epilasyon cilltde özellikle yüzde erken bi kırışmaya neden olur mu? çünkü güneş milyonlarca kilometre uzaktayken kırışmaya neden olan en önemli etken
durum böyleyken bizler lazer epilasyona gidip cildimizi yaktırıyoruz erken kırışma veya kanser riski var mıdır? bence yüksek bi ihtimal.
bu tehlikelere karşı ne yapmalıyız lütfen bu konuda aydınlatabilir misiniz??
İşin içinde olan biri olarak ,hiç bunu düşünmemiştim.En yakın zamanda doktorumuza sorup yanıtlayacağım.
Lakin farklı lazer tiplerinde cilt gençleştirme de yaplıyor.
Epilsayon amaçlı lazerlerin böyle erken bir etkisi olurmu bende merak ettim.Öyleyse bende erken kırışıcam :)
dedıgım ıkı cıhaz ıyı lazerın ıcınde olmamma ragmen sadece kol ve koltuk altıma tek yaptım kendıme yaptıgım cıhaz dıode dıger bolgelerıme yenı cıkan bır kremı kullanıyorum lazer yapmmamamın sebebeıde dıode lazer bıraz agrılı oldugu ıcın benımde agrı esıgım cok dusuk acısına katlanamıyorum
lazer cıhaz hakkında bılgı vermemı ıstersenız diode ve alex in candela ve epicare dou alaman sofrano xl ıyı cıhazlar son teknolojıler dıger uzak dogu cıhazları taklıttır bılgınız ıpl den farksızlardır insanlarımız halkımızın saf yonunu kullanark bılgnız ıpl bıle alex dıye gosterırler bılındık uzun surelı merkezlerı secmenızı tavsıye edewerım
ben lazer araştırıyorum ama 2 sene gibi tarihler merkezlerde hiç konuşulmuyor. 7-8 seans 1 seneden bahsediyorlar
ben lazer araştırıyorum ama 2 sene gibi tarihler merkezlerde hiç konuşulmuyor. 7-8 seans 1 seneden bahsediyorlar