Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

izmir caddesindeki birime gitmeyi düşünüyorum; fakat diğer forumlarda oraya gittiğini yazmış olan arkadaşların şu anki durumu nedir, memnun kaldılar mı, bıraktılar mı merak ediyorum. Alexandrite kullanıyorlarmış; ama ne candela ne epicare, emin olamadım ben.. Özelden mesaj gönderemiyorum, bilgisi olanlar lütfen paylaşabilir mi? sevgiler

Son düzenleme:
ya ben bu sabah ılk kez lazar yaptırdım..genital koltuk altı ve dudak ustu bolgeme ..ama kıllar kaybolmadı purussuz durmuo normal mı bu :?

arkadaşlar merhaba ben yüz boyun ense gibi bölgelerime toplamda yaklasık 25 den fazla seans yaptırmıs biri olarak çok da pişman birisiyim ayrıca.

çünkü tetikleme yaptı bazı yerler neyse asıl sorum şu ,

lazer epilasyon cilltde özellikle yüzde erken bi kırışmaya neden olur mu? çünkü güneş milyonlarca kilometre uzaktayken kırışmaya neden olan en önemli etken

durum böyleyken bizler lazer epilasyona gidip cildimizi yaktırıyoruz erken kırışma veya kanser riski var mıdır? bence yüksek bi ihtimal.

bu tehlikelere karşı ne yapmalıyız lütfen bu konuda aydınlatabilir misiniz??

arkadaşlar merhaba ben yüz boyun ense gibi bölgelerime toplamda yaklasık 25 den fazla seans yaptırmıs biri olarak çok da pişman birisiyim ayrıca.

çünkü tetikleme yaptı bazı yerler neyse asıl sorum şu ,

lazer epilasyon cilltde özellikle yüzde erken bi kırışmaya neden olur mu? çünkü güneş milyonlarca kilometre uzaktayken kırışmaya neden olan en önemli etken

durum böyleyken bizler lazer epilasyona gidip cildimizi yaktırıyoruz erken kırışma veya kanser riski var mıdır? bence yüksek bi ihtimal.

bu tehlikelere karşı ne yapmalıyız lütfen bu konuda aydınlatabilir misiniz??

İşin içinde olan biri olarak ,hiç bunu düşünmemiştim.En yakın zamanda doktorumuza sorup yanıtlayacağım.
Lakin farklı lazer tiplerinde cilt gençleştirme de yaplıyor.

Epilsayon amaçlı lazerlerin böyle erken bir etkisi olurmu bende merak ettim.Öyleyse bende erken kırışıcam :)

İşin içinde olan biri olarak ,hiç bunu düşünmemiştim.En yakın zamanda doktorumuza sorup yanıtlayacağım.
Lakin farklı lazer tiplerinde cilt gençleştirme de yaplıyor.

Epilsayon amaçlı lazerlerin böyle erken bir etkisi olurmu bende merak ettim.Öyleyse bende erken kırışıcam :)

:)) valla inşaallah erken kırışmayız ama düşününce uzun vadede kırışacağız gibi geliyo çünkü en iyi cilt uzmanları diyor 30-40 faktör sürmeden çıkmayın güneşe diye

pınarcım sen sorsan da burda cevabı bi ilan etsen nasıl olur??

herkese meraba, ben yaklasık 2 senedir kolum için alexandrite lazere gidiyorum, memnun sayılırım, epey kıl oldugundan dolayı agdaya göre çok rahat ama tamamen bitecek gibi de durmuyor, bacaklarıma baslamak istiyorum bu hafta randevum var ama bacaklar da kola dönüp 2-3 sene bulacak diye korkuyorum.. bacagına yaptıranlar biraz ilk seans sonucunu açıklayabilir mi, ilk seanstan çıkınca etek,şort giyme durumu kaç gün sonra oluyor?

dedıgım ıkı cıhaz ıyı lazerın ıcınde olmamma ragmen sadece kol ve koltuk altıma tek yaptım kendıme yaptıgım cıhaz dıode dıger bolgelerıme yenı cıkan bır kremı kullanıyorum lazer yapmmamamın sebebeıde dıode lazer bıraz agrılı oldugu ıcın benımde agrı esıgım cok dusuk acısına katlanamıyorum
lazer cıhaz hakkında bılgı vermemı ıstersenız diode ve alex in candela ve epicare dou alaman sofrano xl ıyı cıhazlar son teknolojıler dıger uzak dogu cıhazları taklıttır bılgınız ıpl den farksızlardır insanlarımız halkımızın saf yonunu kullanark bılgnız ıpl bıle alex dıye gosterırler bılındık uzun surelı merkezlerı secmenızı tavsıye edewerım

selam ben yeni bir yere başladım ve ilk seansım oldu son teknoloji olduğunu ve türkiyede sadece 2 yerde olduğunu sölediler ama halen kararsızım şuan 1 hafta oldu bir değişiklik yok alex ve yag ikisini aynı anda atış yapabilen bir makineymiş duetto m.t. Ouanta system yazıyordu alex yaptılar bilgi verirseniz sevinirim candela üst denildi ama bilemiyorum

ben lazer araştırıyorum ama 2 sene gibi tarihler merkezlerde hiç konuşulmuyor. 7-8 seans 1 seneden bahsediyorlar

ben gecen sene bakırkoyde bulunan dorun guzellık salonuna gıttım o kadar soz o kadar laf hıkaye parayı aldıktan sonra kımse kımseyı tanımıyor

Eylül ayından bu yana toplamda 5 defa lazer uygulandı bacaklarıma . Ama sol bacağımda kahverengi bir benim vardı zamanla lazer uygulana uygulana rengi siyahlaştı ve en son ki uygulamadan sonra benim resmen yok oldu . Şu anda kızarık , çukur halde yara izi gibi ve dokundukça acıyor . Neden böyle bir etki yarattı bilmiyorum . Halbuki diğer benlerimde böyle bir şey söz konusu bile değil . Siz de böyle bir durumla karşılaştınız mı kızlar ? Lazer yöntemi de Alexandrite .

merhaba,
seans fiyatları ne kadar bilgi verebilir misiniz ve kaç seansta bitiyor ortalama??

ben lazer araştırıyorum ama 2 sene gibi tarihler merkezlerde hiç konuşulmuyor. 7-8 seans 1 seneden bahsediyorlar

kıllar zaten 2 ayda anca cıkıyor hele kol altı 3 ayı bıle bulabılıyor, 1 yıl ıcınde seansını dolduramıyorsun bıle :))

bence bıtmeyen yerler ıcın 2. sene tekrar pazarlık yapıp gıdılmelı uzun surelı bır tedavı bu, ben de bu hataya dusup 1 yılı doldurup bıraktım, bacaklarımdan kol altımdan memnunum 3-5 kıl kaldı onlarıda epılasyon aletı ıle alabılıyorum fakat genıtal bolge tamamen bıtmedı 1 yılım bıttı dıye devam etmedım su anda genıtal bolgem tuy seklınde cıkıyor ve yıne agdaya gıdıyorum.

2 sene demıyorlar cunku bılıyorlar tamamen bıtmeyecegını, :42:

Bana gittiğim yerde 2 ayı geçirmeyin dediler ama ne kadar güvenilir bilmiyorum
Alexandrite ile yapılıyor

Back