slm arkadaşlar ßende Kayseriden katılıyorum
Lazer epilasyon ıcın gittiğim cok güsel bir yer var herkes ayrı ayrı cok güzel ilgileniyor lazer öncesi ve sornasında yeterı kadar bılgı verıyorlar
Canı tatlı biriyimdir:) hiç lazer düşünmemstm uzun zamandr ama kıllarıma yenik düştm ve lazer epilasyon yaptırmaya karar verdım.Araştırdım acısz agrısız nerde olr dıe cok yere gıttm sordm ve sonunca kafama göre bı yer buldm.xxxxxxxxr.3 yerde hizmet veriyorlar.Çalışan kadro süper.Herkez güler yüzlü.Cok güzel ortamı var.Bekleme sırasındakı sohbet keyfı apayrı :)
Neyse :) Lazder yaptrmak ıcın gıttım önce deneme amaclı elmin üzerine Attılar LAzeri hic canm acımadı ve yaptırmaya karar verdım.Kullandıkları cihaz Alexandrda ve soğutucusu var o yusden canınz acımıo.Yanma hıssı olmuo lazer yapılırken bazı hassaas bölgelerde cok az olabilio ama o da canı tatlı olan biri için normal.
Canı tatlı olanlara etkili çözüm isteyenlere Şiddetle öneriyorum :)
merhaba ben Nevşehirdeyim ama burda doğru düzgün yer olmadığı için kayseri düşünüyorum.sizin şuanki durumunuz nedir?ücret nedir ve gittiğiniz yerin adın nedir?gerçi şuanda hamileyim doğumdan 5-6 ay sonra gideceğim ama olsun ben bilgi toplıyımda.saygılar...