Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

slm arkadaşlar ßende Kayseriden katılıyorum
Lazer epilasyon ıcın gittiğim cok güsel bir yer var herkes ayrı ayrı cok güzel ilgileniyor lazer öncesi ve sornasında yeterı kadar bılgı verıyorlar
Canı tatlı biriyimdir:) hiç lazer düşünmemstm uzun zamandr ama kıllarıma yenik düştm ve lazer epilasyon yaptırmaya karar verdım.Araştırdım acısz agrısız nerde olr dıe cok yere gıttm sordm ve sonunca kafama göre bı yer buldm.xxxxxxxxr.3 yerde hizmet veriyorlar.Çalışan kadro süper.Herkez güler yüzlü.Cok güzel ortamı var.Bekleme sırasındakı sohbet keyfı apayrı :)
Neyse :) Lazder yaptrmak ıcın gıttım önce deneme amaclı elmin üzerine Attılar LAzeri hic canm acımadı ve yaptırmaya karar verdım.Kullandıkları cihaz Alexandrda ve soğutucusu var o yusden canınz acımıo.Yanma hıssı olmuo lazer yapılırken bazı hassaas bölgelerde cok az olabilio ama o da canı tatlı olan biri için normal.
Canı tatlı olanlara etkili çözüm isteyenlere Şiddetle öneriyorum :)

merhaba ben Nevşehirdeyim ama burda doğru düzgün yer olmadığı için kayseri düşünüyorum.sizin şuanki durumunuz nedir?ücret nedir ve gittiğiniz yerin adın nedir?gerçi şuanda hamileyim doğumdan 5-6 ay sonra gideceğim ama olsun ben bilgi toplıyımda.saygılar...

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım yüzüne diode laser yaptırıp memnun kalan varmııı kızlarrrr...

Son düzenleme:
arkdslar meraba ya ben bı yerle anlastımm aylık 250 bıtıs garantili 1250 vercem 5 seans her ay 250 vercem diode soprano makıne tipi nası sızce fıyatı? bır de tuylerım sıyah ve kalınn

merhaba bende lazer epilasyon yaptırdım sekiz seansta cok iyi sonuç aldım kesinlikle tavsiye ederim. fiyatlarda çok uygundu. xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben Nevşehirdeyim ama burda doğru düzgün yer olmadığı için kayseri düşünüyorum.sizin şuanki durumunuz nedir?ücret nedir ve gittiğiniz yerin adın nedir?gerçi şuanda hamileyim doğumdan 5-6 ay sonra gideceğim ama olsun ben bilgi toplıyımda.saygılar...

canım bende kayseride yaptırıcam şiva ve dermiss e gittim bana en kaliteli dermiss geldi 4 seans 1800 tl
ben tüp bebek yaptırdım 2 sene sonra tekrar deniycem benimde korkum hormonlardan dolayı tekrar çıkarmı diye korkuyorum

lütfen tam bilgi verirmisiniz acaba akllım çok karısık.. kaç yaş üstüne lazer epilasyon yapılıyor..?
Lazer epilasyon her bölgedeki batıkları yok ediyor mu yani hala deri altında ki batıkları yok eder mi..? aynı sekilde genital bölgede ki çıkmamıs hala deri altı kıllarını izleri lekeleri ve kahverengi lekeleri acar mı (benm genital bölgemde bi renk değişimi oldu ağdadan sanırım.. çok rahatsız ediyor beni) o lekelerin rengini açar mı ? yine aynı şekilde bacaktaki lekeleri batıkları yok edermi.? (aynı srular yine ama napim :5: ) en iyi etkiyi hangi lazer epilasyon türü yapar diode laser mi yoksa Alexandrite laser mi..? fiyatlar kaç ile kaç arası... çok merak ediyorum :5:

kendimden anlatayım, özellikle bacaklarımın arkası batık ve iz içindeydi hepppsiiii bitti:) genitalde ise evet ağda koyulaştırıyor ve renk normale döndü:)))) ben alexandirite kullanan bir merkezde yaptıyıorum ve ilk defa bu yaz "dünya varmış" dedim. sağdan soldan fışkıran tüyler yok, ah gidiyor denize şunları alayım derdi yok, iz leke utancı yok :))))

350tl tüm vücut ankara kızılayda bir güzllk merk. fiyat verdi.
alexd.. makina kullandığını söyledi.
fiyat çok ucuz, bir üçkağıtçılık var mıdır bu işin içinde sizce? :30:

350tl tüm vücut ankara kızılayda bir güzllk merk. fiyat verdi.
alexd.. makina kullandığını söyledi.
fiyat çok ucuz, bir üçkağıtçılık var mıdır bu işin içinde sizce? :30:

tek seans 350 değilmi? benim gittiğim yerde(ist) tüm vücut yüz hariç tek seans nakit 480
ben dediğiniz yerden kuşkulandım alexandrite olsa bile belki ayarını düşük tutuyorlardırda seanslar uzatılınca fiyat katlanarak normal fiyatıyla eş değer olur

tek seans 350 değilmi? benim gittiğim yerde(ist) tüm vücut yüz hariç tek seans nakit 480
ben dediğiniz yerden kuşkulandım alexandrite olsa bile belki ayarını düşük tutuyorlardırda seanslar uzatılınca fiyat katlanarak normal fiyatıyla eş değer olur

yok, tek seans değil, heppppsi tüm vucut bitene kadarmış. ben de fena kuşkulandım.
en iyisi gitmemek. :)
tşk.ler. :)

ben 2 yıl önce başladım 1500 tl ye bitti ama bikaç tüy çıkıo 3 ayda 1 falan gidiyorum şu an çok rahatım ama söylediğiniz rakam çok düşük nie acaba insan gerçekten kuşkulanıyo şimdi her yerde yapılmıo yasaklandığı klinik ortamlarda ve doktor gözetiminde yapılması gerekiyomuş bi çok yer kapatıp kaçıo kuzenim ankarada 1750 ye başladı bi yere 1 yıl kadar gitti kapatıp kaçmışlar öyle kaldı parası da boşa gitti

yok, tek seans değil, heppppsi tüm vucut bitene kadarmış. ben de fena kuşkulandım.
en iyisi gitmemek. :)
tşk.ler. :)

o zaman kuşkularımı bi kenara bırakıp gözü kapalı hayır derim:) rica....

ben 2 yıl önce başladım 1500 tl ye bitti ama bikaç tüy çıkıo 3 ayda 1 falan gidiyorum şu an çok rahatım ama söylediğiniz rakam çok düşük nie acaba insan gerçekten kuşkulanıyo şimdi her yerde yapılmıo yasaklandığı klinik ortamlarda ve doktor gözetiminde yapılması gerekiyomuş bi çok yer kapatıp kaçıo kuzenim ankarada 1750 ye başladı bi yere 1 yıl kadar gitti kapatıp kaçmışlar öyle kaldı parası da boşa gitti

kaçsınlar bakalım Allah'tan kaçabilecekler mi! en büyük zararı kendilerine verdiklerinin farkında değiller cahiller

Son düzenleme:
ben estetisyenım ve lazer epilasyon yapıyoruz bulşundugum ıldede baya lazer epl merkezi var aynı zmaanda rekabette cok ama fıyat 350 olması ımkansız kesın bı bıt yenıgı vardır bence bılındık yerde yaptırın

bende yeni başladım sayılır.xxxxxx karşıyaka da.alexd 1 seans yaptırdım henüz. 8 seans tüm vücüt 600tl ödedim.tabii birde krem sattılar 100tl :20:

Son düzenleyen: Moderatör:
cıhaz secerkende dıkkatlı olun alexsın cesıtlerı vardır normal hd sı olmayan lazer yanı en eskı cıhazdrı alexsandrite cıhazlarda dıkkat emenız gereken alexsandrite candela ve alexsandrite epicare dou olmasıdr bu cıgazlar kıl konunun 3 cm kadarını gorur

cıhaz secerkende dıkkatlı olun alexsın cesıtlerı vardır normal hd sı olmayan lazer yanı en eskı cıhazdrı alexsandrite cıhazlarda dıkkat emenız gereken alexsandrite candela ve alexsandrite epicare dou olmasıdr bu cıgazlar kıl konunun 3 cm kadarını gorur

Merhaba myflowers bende lazer yaptırmak istiyorum yüzüme yiğenim de güzellik uzmanlığı okuyor ve yapıyor şuan oda cihaz önemli demişti hangi cihazları daha iyi ?

uzman hanım bana kullanılan cihaz alexandrite cynosure(yanlış yazmadıysam) idi bu model nasıl acaba

DEDIGIM IKI CIHAZ IYI LAZERIN ICINDE OLMAMMA RAGMEN SADECE KOL VE KOLTUK ALTIMA TEK YAPTIM KENDIME YAPTIGIM CIHAZ DIODE DIGER BOLGELERIME YENI CIKAN BIR KREMI KULLANIYORUM LAZER YAPMMAMAMIN SEBEBEIDE DIODE LAZER BIRAZ AGRILI OLDUGU ICIN BENIMDE AGRI ESIGIM COK DUSUK acısına katlanamıyorum
LAZER CIHAZ HAKKINDA BILGI VERMEMI ISTERSENIZ DİODE VE ALEX İN CANDELA VE EPİCARE DOU alaman sofrano xl IyI CIHAZLAR SON TEKNOLOJILER DIGER UZAK DOGU CIHAZLARI TAKLITTIR BILGINIZ IPL DEN FARKSIZLARDIR İNSANLARIMIZ halkımızın saf yonunu kullanark bılgnız ıpl bıle alex dıye gosterırler bılındık uzun surelı merkezlerı secmenızı tavsıye edewerım

bıde unbuttumadan sunu yazayım ınce tuylerınız varsa yada yuze uygulama ıstıyorsanız dıode lazer vucud ıcın kalın sık tuylerınız varsa alexsandıte yuze uygulamada tavsıye edılmez genelllıkle eger bronzsanızda nd yag ama cok gelısmız bır cıhazla hem acısız hemde cabuk kurtulayım dıyosanız utuleme dusunuyrosanız alamn sofrano cıhazlarını tercıh etmelısınız

Back