Arkadaşlar Fiyat Ve Nasi Olduğu Kesin çözümm Mü Olduğu Hakkinda Bilgiler Verirmisiniz Yaptiran Arkadaşlar Lütfennnnn
3000 tl komple bacakalrıma yapıyorum 2. seansa gideceğim birkaçgün sonra daha cıkmadı kıllarım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Fiyat Ve Nasi Olduğu Kesin çözümm Mü Olduğu Hakkinda Bilgiler Verirmisiniz Yaptiran Arkadaşlar Lütfennnnn
3000 tl komple bacakalrıma yapıyorum 2. seansa gideceğim birkaçgün sonra daha cıkmadı kıllarım :)
ya neden bu forumdayız biz anlamıyorum. reklam değil derdim. bi daha uğramıycam ben bu foruma
artık.
acil öğrenmem lazımdı.
silen arkadaş biliyosan sen söyle madem nerde aradığım yer!!!!
bende yuzum ıcın gıttım hemde 2 yıl(( her ay 100 lıra verdım 2 mılyr param gıttı. ama gecmedı. gecer gıbı oldu o sarı tuyle kıla donustu. sonunda bıraktım sır agdaya dondum en sonunda kavga ettım yuzumun heryerını kıl sardı. lazerle bı sure ıdare eder yıne cıkar tatlım dedı
arkadaşlar ben tunalı hilmide xxxxxxxxx diye bir yer duydum bi arkadaşım yüz bölgesi için gitti ve gayet memnun tüy sorunu kalmamış.bende şimdi koltukaltı için gidicem ama fiyatları çok uygun biraz korktum açıkcası 20 tl koltuk altı bitiş garantili diyolar bu merkez hakkında bilgisi olan var mı???
eyvahh!! ben çekip çekip kopardım hep yaa elime geliyor acımıyor diye ne olacak şimdi pekiicanım sakın elinle tutup çekme koparma epilasyon aletiyle alma sen kıl köklerini almış oluyorsun ordan oysa lazerin etkili olabilmesi için kıl köklerinin orda olması lazım yani traş etme mantığı alıcaksan öyle al ama yolma çekme koparma kolay dökülmesi için kese yap banyoda