• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Arkadaşlar;
İzmirxxxxx tam olarak nerde? Alsancakta olduğunu biliyorumda..bulamadım geçen.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya neden bu forumdayız biz anlamıyorum. reklam değil derdim. bi daha uğramıycam ben bu foruma
artık.
acil öğrenmem lazımdı.
silen arkadaş biliyosan sen söyle madem nerde aradığım yer!!!!

ya neden bu forumdayız biz anlamıyorum. reklam değil derdim. bi daha uğramıycam ben bu foruma
artık.
acil öğrenmem lazımdı.
silen arkadaş biliyosan sen söyle madem nerde aradığım yer!!!!

Defalarca bu forumda yazmamıza rağmen size sebebini özelden yazdım. Umarım okursunuz..

merhaba arkadaşlar bende lazere gitmeden acısı hafiflesin diye emla kullanıyorum emla krem reçete ile satılıyomuş üstünde yazıyor ben kendim aldım ve verdiğim para içime oturdu çok üzüldüm sizinde aklınızda olsun:96:

bende yuzum ıcın gıttım hemde 2 yıl:((( her ay 100 lıra verdım 2 mılyr param gıttı. ama gecmedı. gecer gıbı oldu o sarı tuyle kıla donustu. sonunda bıraktım sır agdaya dondum:( en sonunda kavga ettım yuzumun heryerını kıl sardı. lazerle bı sure ıdare eder yıne cıkar tatlım dedı

Bende 3 sene lazer yaptırdım yüzüme şimdi yüzümde kum gibi tüy var iğneli epilasyona geçtim. İnşallah iğneli bitirecek tüylerimi. Uzmanım 1 senede biteceğini söyledi. Sana tavsiyem hiç ağdayla uğraşma çünkü yüzde sivilce yapıyor en iyisi kendine iyi bir uzman bul ve kalıcı olarak tüylerinden kurtul. Yüzde tek çözüm iğneli epilasyon.

Yaaa bende lazer yaptırmak istyrm ama kimse tüylerin kalıcı olarak gittiğini söylemiyor.kafam çok karıştııı

Valla benimde kafama takılıyo ya sonradan kıllar tekrar çıkarsa.alex ile yaptırdım koltuk altında 3-4 tel ince ince çıkıyo genitaldede çokk ince çıkıyo belli belirsiz onlarada iğnelimi yaptırsam yani bunada şükürm memnunum ama bebek şeyi gibi istiyorum sanırım ben :27:

arkadaşlar ben tunalı hilmide xxxxxxxxx diye bir yer duydum bi arkadaşım yüz bölgesi için gitti ve gayet memnun tüy sorunu kalmamış.bende şimdi koltukaltı için gidicem ama fiyatları çok uygun biraz korktum açıkcası 20 tl koltuk altı bitiş garantili diyolar bu merkez hakkında bilgisi olan var mı???:59:

arkadaşım bu merkezi adını bana mesaj atabilirmisin??

merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir hafta önce koltuk altıma lazer yaptırdım,1 hafta 10 güne dökülür dediler zaten haftaya kontrole gidicem,sorum şu;tüyleri elimle tutup çektiğimde elime geliyo kökleriyle birlikte,onlar kendisimi dökülücek yanlışmı yapıyorum kafam karıştı...bi sorun olurmu seans seyirini etkilermi?şimdiden tşkler cevaplarınız için... :69:

canım sakın elinle tutup çekme koparma epilasyon aletiyle alma sen kıl köklerini almış oluyorsun ordan oysa lazerin etkili olabilmesi için kıl köklerinin orda olması lazım yani traş etme mantığı alıcaksan öyle al ama yolma çekme koparma kolay dökülmesi için kese yap banyoda

Arkadaşlar çok moralim bozuldu ya bir şey soracağım size. Alex kullanan bir yere bıyık bölgesine gidiyorum. Ama benim dudak üstü tüylerim öyle yanaklardaki filan gibi ince değil, çok kalın da değil ama sertçene çıkıyor. Uygulamadan sonra görünürde tüyler gidiyor ancak elimi dikkatlice üzerinde gezdirdiğimde hafif bir pütür pütürlük var yani sanki kökleri duruyor gibi. Tam anlayamadım ne olduğunu, yardımcı olursanız çok sevinirim :(

canım sakın elinle tutup çekme koparma epilasyon aletiyle alma sen kıl köklerini almış oluyorsun ordan oysa lazerin etkili olabilmesi için kıl köklerinin orda olması lazım yani traş etme mantığı alıcaksan öyle al ama yolma çekme koparma kolay dökülmesi için kese yap banyoda
eyvahh!! ben çekip çekip kopardım hep yaa elime geliyor acımıyor diye ne olacak şimdi pekii :43:

jilet kullanırsan kökler dahada kalınlaşacak, böylece epilasyun daha etkili olur. Ben böyle duymuştum. ince tüylere bek etki olmuyormuş

kızlar çok panik yapmayın yani pek bir şey olacağını sanmıyorum ama bir daha çekip koparmayın kese yapın kendiliğinden dökülüyor zaten

Lazer yaptırdıktan sonra bacaktaki batık izleri lekeleri geçer mi? hala deri altındaki kıllar yok olur mu..?
Genital bölgedeki kararmalar yok olur mu ? genital bölgedeki batıklar biter mi?

yarin ilk seansima gidicem (tum bacak) on gorusmeye gittim ve gelmene 1 hafta kala jilet yap guclensin tuylerin dedi benimkisiler masallah zaten hani baya bir guclu allah versin :))))))) sonuca gore cevap yazarim kizlar insallahhhh insallahhh bu bir cozum olur artik biktim:nazar:

Back