acaba sarışınlara cevap verirmiii
Arkadaşlar;
İzmirxxxxx tam olarak nerde? Alsancakta olduğunu biliyorumda..bulamadım geçen.
Arkadaşlar, haftaya lazer epilasyon randevum var.Ama denize girdim birkaç kere ve bacaklarım yandı esmerleşti.Aleksandrayt ile lazer yapılacak. Leke olur mu epilasyon sırasında bu konuda tecrübesi olanlardan bir yardım bekliyorum.:26:
arkadaslar yaklasık dort ay once lazer yaptırdım bacaklarıma ve dız kapaklarımda cok agrı hıssettım seans bıttıkten sonra bı baktımkı yanıklar olusmus ve su toplamıs.dort ay oldu hala gecmedı kalıcı olur dıye korkuyorum.tavsıyem cok ıyı arastırın gerı donusumu olmayan seyler olusabılır ben cok pişmanım
kızlar paylaşmak istedim ben 2 sene önce lazere başladım.çokda düzenli gitmedim çalıştım için.fakat çok faydasını gördüm yani bir sene sonra çıkmadı hiç kıl.hamile kaldım ara verdim.hamilelgimdede çıkmadı kıllarım çok az üst tarafda oldu.ki oraya da dooğumödan önce agda vurmuştum ..şimdi tekrar devam ediyorum ilk senasına girdim 3 senasım kaldı.alt bacamda yok üstte biraz var koltuk altımda çok az.inş biticek.ama ben hangi lazer aleti kullanılıyor bilmiyorum.jel sürüyolar ilk sonra kırmızı ışıklı aletleri dikdörtgen ufak bir başlıgı var.paylaşmak istedim.benim gittim yer istanbulda eger sana yakınsa esenlerde.özel msj atarsan tarif ederim
geçen sene başladım bende lazere. çok memnunum hiç biyerlerimde tüy kıl kalmadı. uzunca düşündüm araştırdım tarafsız sitelerden, arkadaşlarıma sordum gidenlere sonç almışlara. sonunda alexandrda ve bi doktor tarafından yapılan bir yer buldum. bilen biri sonuçta estetisyen değil. çok iyi oldu şuan kol altımda 3 4 cansız tüy var bitti hepsi bacaklarımı öncesini düşünüormda şuan yok denecek kadar az kollarım ve tabiki bikinimde aynı.. çok memnunum alexandrdan. tavsiye ederim herkeze
slm arkadaşlar ßende Kayseriden katılıyorum
Lazer epilasyon ıcın gittiğim cok güsel bir yer var herkes ayrı ayrı cok güzel ilgileniyor lazer öncesi ve sornasında yeterı kadar bılgı verıyorlar
Canı tatlı biriyimdir:) hiç lazer düşünmemstm uzun zamandr ama kıllarıma yenik düştm ve lazer epilasyon yaptırmaya karar verdım.Araştırdım acısz agrısız nerde olr dıe cok yere gıttm sordm ve sonunca kafama göre bı yer buldm.xxxxxxxxr.3 yerde hizmet veriyorlar.Çalışan kadro süper.Herkez güler yüzlü.Cok güzel ortamı var.Bekleme sırasındakı sohbet keyfı apayrı :)
Neyse :) Lazder yaptrmak ıcın gıttım önce deneme amaclı elmin üzerine Attılar LAzeri hic canm acımadı ve yaptırmaya karar verdım.Kullandıkları cihaz Alexandrda ve soğutucusu var o yusden canınz acımıo.Yanma hıssı olmuo lazer yapılırken bazı hassaas bölgelerde cok az olabilio ama o da canı tatlı olan biri için normal.
Canı tatlı olanlara etkili çözüm isteyenlere Şiddetle öneriyorum :)
Slmm arkadaşlar ya bende kıl ve tüylerimle barışık olamayanlardanım
Birazdan özel bi doktora görüşmeye gidicem sizdende fikir alabilir miyimBoşuna dememişler benim halimden anlayan birini getirin die tüm vücut lazere başlamak istiyorum esmer olduğumdan her yerimde tüy var diyebilirm ve hepsine savaş açtım tüysüz bi hayat istiyorum bende Ama kafamı kurcalayan şeyler var
Mesela tüylerin siyah olsada kökleri beyaz bu lazerin etkisini azaltırmı acaba??
Bazı arkadaşlar jilet kullanın bazıları aslaaa demiş bunlar bölgeye göremi değişiyo yani bacağa kullanılır yüze kullanılmaz falan :44:
İnce tüylere nd:yag lazer diyolar ne kadar doğru kişiden kişiye değişiyo mu??
offf bu konuyla ilgili yüzlerce yorum okudum diyebilirim ve başladığım noktadan çokta ilerleyemedim malesef
lütfen tam bilgi verirmisiniz acaba akllım çok karısık.. kaç yaş üstüne lazer epilasyon yapılıyor..?
Lazer epilasyon her bölgedeki batıkları yok ediyor mu yani hala deri altında ki batıkları yok eder mi..? aynı sekilde genital bölgede ki çıkmamıs hala deri altı kıllarını izleri lekeleri ve kahverengi lekeleri acar mı (benm genital bölgemde bi renk değişimi oldu ağdadan sanırım.. çok rahatsız ediyor beni) o lekelerin rengini açar mı ? yine aynı şekilde bacaktaki lekeleri batıkları yok edermi.? (aynı srular yine ama napim) en iyi etkiyi hangi lazer epilasyon türü yapar diode laser mi yoksa Alexandrite laser mi..? fiyatlar kaç ile kaç arası... çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?