merhaba kızlar. ben aleksandrite ile lazere başaldım. 2 gün önce ilk seansıma gittim. kolyuk altımdaki tüyleri jilet ile aldığım için yüzeyde kıl yoktu hiç. ama kadın uygulamayı yaptı yinede. yüzeyde kıl olmasına gerek varmı uygulama öncesi? bir de bacaklarımda çok fazla batık var. lazer ile düzelir mi? etek giyemiyorum çünkü batıklardan dolayı. kılları temizlesem bile giyemiyorum. siyah siyah noktalar var bacaklarımda. lazer ile düzelceğini söylediler bana. bacakları benim gibi olanlar varsa lütfen yazsınlar. lazerden sonuç aldınız mı?
Merhaba arkadaşlar, lazer hakkında bilgisi olan ve yaptıran arkadaşlara bir soru sormak istiyorum, benim kollarımdaki tüyler biraz uzun ve koyu renkli, kıl gibi değil çok kötüde değil ama ben rahatsız oluyorum fakat tamamen kılsız olmasıda hoşuma gitmiyor azalsın, incelsin, kısalsın, rengi açılsın istiyorum, sizce lazer epilasyon yaptırsam bu istediklerim olur mu?
esraaaa86 kayserıde nerde yaptırdın bende kayserıdeyım ve guvenılır yer arıyorum yardımcı olurusun?
ben dün alexle ilk seansımı yaptırdım koltuk altıma ama sormayı unuttum ne zaman dökülecek bu kıllar diyo durular hala çünkü off.bi de roll on kullanmamın bi sakıncası var mı
arkadaşlar, ben mecidiyeköy ortaklar caddesinde heryerde reklam yapan bir yere 1000 TL peşin verdim, komple vücut epilasyon için 10 seans.( gidenler biliyordur belki ismini )
İlk seansıma gittim ve hiç memnun kalmadım, saydam bir jel sürüyorlar, ısındıkça makinayı buza batırıyorlar, 15 gün sonra dökülecek dediler, ama hiçbir etkisi olmadı, şimdi ödediğim ücreti geri alabilir miyim diye düşünüyorum sadece.
mesajımı anlaşılır yazmamışım bilen biri lütfen cevap versin cuma koltukaltıma lazer yaptırdım bayan 1 hafta sonra dökülmeye başlayacak dedi ben yarın traş yapsam bi sakıncası olur mu.ayrıca roll on kullanabilir miyim lütfen cevap verinmafoldumben
güzelim kullan dedim ya bi sakıncası yok ben hep kullanıyorum 1 hafta sonrada dökülmeye başlamaz önce kıllar çıksınki sonra dökülcek traşıda epilasyona gitmeden önce yapıyosun
Oy ya cevabı gözden kaçırmışım bi de sayfalarca okudum daha önce böle bi sotuya cevap verilmiştir diye sağol cnm cevabın için ilk seansım olduğu için kıllarımı görmek istedi bayan miniciklerdi yani..ondan almadım sağol cnm tekraradankaydirigubbakcemile2
arkadaşlar, ben mecidiyeköy ortaklar caddesinde heryerde reklam yapan bir yere 1000 TL peşin verdim, komple vücut epilasyon için 10 seans.( gidenler biliyordur belki ismini )
İlk seansıma gittim ve hiç memnun kalmadım, saydam bir jel sürüyorlar, ısındıkça makinayı buza batırıyorlar, 15 gün sonra dökülecek dediler, ama hiçbir etkisi olmadı, şimdi ödediğim ücreti geri alabilir miyim diye düşünüyorum sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?