Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nişantaşı epidermde lazer yaptıran varmı orası poliklinik tıp merkezinemi giriyor yoksa güzellik merkezimi
bende genital bikiniye gitcem ama çok acıyor demişsiniz baya korkmaya başladım artı benim baya içlere dogru tüyler var nasıl açcam utanırım içlere atış yapar zarar verir korktum şmdi başlamaya
bende orayı araştırıyorum bu aralar ama fiyatlar bana baya pahalı geldi seans başı galiba değilmi..
evet canım seans başı fiyatlar genitalle bikinide ayrı ayrı ücretlnedirlmiş
Arkadaşlar Bakırköy'de Yaşar Hastanesi'ne giden var mı lazer için? Önümüzdeki ay başlamak istiyorum ben de geçen öylesine bilgi almak için konuştum hem alexandrite hem de nd YAG lazer tipleri varmış bir de seans aralarını 1 ay filan dedi ordaki kadın normal bir süre mi bu?bilmiyorumkismile
aynı yer diilmi yahu genitalle bikinikaydirigubbakcemile2
almor 1 ay olmasi normal bende de öyle oluyor 5-6 hafta sürüyor aralari fakat aldirdigin yerlerede bagli bacak -bikini bölgesi-genital bölge-yüz veya baska yerler hepsinin zaman aralari farkli
Arkadaşlar Bakırköy'de Yaşar Hastanesi'ne giden var mı lazer için? Önümüzdeki ay başlamak istiyorum ben de geçen öylesine bilgi almak için konuştum hem alexandrite hem de nd YAG lazer tipleri varmış bir de seans aralarını 1 ay filan dedi ordaki kadın normal bir süre mi bu?bilmiyorumkismile
oranın fiyatları nasılmış
Ben tüm vücut gidicem o zaman da farklı farklı zamanlarda mı gitmek gerekicek acaba?bilmiyorumkismile
almorcum ben alt üst bacaklarim bikini bölgesi-genital bölge- ve koltuk alti icin yaptiriyorum buralar genelde cikmasi uzun sürdügü icin 5 yada 6 hafta sürüyor aralari ama yüzüm icin olsa nasil olucak diye sordugumda süreyi dahada kisa tutmaliyiz orda demi$ti..
Cogu yerler veya yapan ki$iler farkli farklida yapabiliyorlar bu konuda yanli$ yönledirmek istemem ama en azindan benim icin bu sürec gerecli umarim sende de hepsi ayni zamanda olurda tek seferde aci cekersin yoksa tek tek oldukca zor olur hem zaman acisindan hem caninin yanmasi acisindan
Yüze yaptırmayacağım ben tüm bacak, genital, kol ve koltuk altı olucak hepsi birden olabilir sanırım.