• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

sanırım bacaklardaki kıl yapısı daha ince olduğu için daha geç sonuç veriyor.o yüzdende öncelik özel bölge ve koltukaltı oluyor.bende ikisi için gidiyorum çok memnunum.büyük rahatlık...:dance:

ben daha önceleri yazmıştım, ama giremedim bir süre buraya... benim de 3. seansımbitti, 3. kontrolüme gidicem 10 gün sonrakaydirigubbakcemile2 ama çok acıyor özel bölge, acı azaltıcı krem kulanıyor musunuz arkadaşlar ?

bende genital bikiniye gitcem ama çok acıyor demişsiniz baya korkmaya başladım artı benim baya içlere dogru tüyler var nasıl açcam utanırım içlere atış yapar zarar verir :(korktum şmdi başlamaya

bende genital bikiniye gitcem ama çok acıyor demişsiniz baya korkmaya başladım artı benim baya içlere dogru tüyler var nasıl açcam utanırım içlere atış yapar zarar verir :(korktum şmdi başlamaya

buujuu, acıtıyor biraz ama "emla" isimli krem varmış onu kullananlar olduğunu duymuştum netten falan, ben hiç kullanamdım açıkçası, ayrıca gittiğin yerde de sürüyor olabilirler, çünkü bana bi kere sordular krem kullanalım mı diye de vaktim yoktu kullanmadım. 15 dk falan sürüyor benmki, dayanıyorum genital,koltukaltı ve bikiniye gidiyorum ben. adet günlerine yakın, öncesinde ve sonrasında gidersen daha da acıtıyor ona dikkat etsen iyi olur kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar Bakırköy'de Yaşar Hastanesi'ne giden var mı lazer için? Önümüzdeki ay başlamak istiyorum ben de geçen öylesine bilgi almak için konuştum hem alexandrite hem de nd YAG lazer tipleri varmış bir de seans aralarını 1 ay filan dedi ordaki kadın normal bir süre mi bu?bilmiyorumkismile

Arkada$lar ben lazer yaptiriyorum tüylerim oldukca azaldi fakat saclarim dökülüyor bu aralar yogun bir sekilde belki vitaminsizliktendir tam olarak bilemiyorum..
Biotin hapi kullanmak istiyordum aslinda ama biotine dair yorumlari okuyunca korktum biraz acikcasi sac köklerinden cok diger kil köklerini oldukca güclendirip cogalttigini söylemi$ bir cok arkadasimiz bu konuda deneyimi yada bilgisi olan arkada$larimiz varsa yardimci olabilirlermi gercekten de sac disinda diger yerdeki tüylerdedemi cogalma oluyo senağlamasenağlama

Arkadaşlar Bakırköy'de Yaşar Hastanesi'ne giden var mı lazer için? Önümüzdeki ay başlamak istiyorum ben de geçen öylesine bilgi almak için konuştum hem alexandrite hem de nd YAG lazer tipleri varmış bir de seans aralarını 1 ay filan dedi ordaki kadın normal bir süre mi bu?bilmiyorumkismile

almor 1 ay olmasi normal bende de öyle oluyor 5-6 hafta sürüyor aralari fakat aldirdigin yerlerede bagli bacak -bikini bölgesi-genital bölge-yüz veya baska yerler hepsinin zaman aralari farkli

aynı yer diilmi yahu genitalle bikinikaydirigubbakcemile2

evet genelde bikini bölgesini ve genital bölgeyi ücretlendirmeyi ayri tutuyorlar..
Ayni yerler degil malesef is ücretlendirmeye gelince:)) bikini bölgesini kapsayan kisim bacaklarin ic kisimlari ve kenarlari oluyor.. ayri ayri icat cikariyorlar para icin iste :)

bende genital bikini ve koltuk altı yaptırıyorum 2 seans oldu ve acayip azaldı şuan 2-3 tane kaldı bıyıklarımada yaptırmak istiyorum araştırdım ama sizde biraz bilgi verirseiz sevinirim. forumda bazı yerlerde okudum daha sonra aşırı kıllanma oluyor falan diyenler vardı korktum açıkçası yüz önemli sonuçta.

ben hastanede yaptırmak istiyorum güzellik merkezlerinde degil istnbulda hastnede yaptırp memnun kalan varmı ethicada yapılıyormuş acıbademdede sanırım yapılıo buraralrda yaptıran varmı bilgi istiorm

oranın fiyatları nasılmış

oranın fiyatları nasılmış

seans başına ödeme ve bir de paket program gibi iki seçenekleri varmış ama ben seans başına ödemekten yanayım. Kıl yoğnluğuna ve yapısına göre fiyat değişebilir dedi ordaki yetkili. Tüm vücut seans başına 350-400 paket program olursa da 1700-1800 gibi bir fiyat söylediler ama kılları görmeden tam anlamıyla kesin bir şey diyemeyiz dediler.

Ben tüm vücut gidicem o zaman da farklı farklı zamanlarda mı gitmek gerekicek acaba?bilmiyorumkismile

almorcum ben alt üst bacaklarim bikini bölgesi-genital bölge- ve koltuk alti icin yaptiriyorum buralar genelde cikmasi uzun sürdügü icin 5 yada 6 hafta sürüyor aralari ama yüzüm icin olsa nasil olucak diye sordugumda süreyi dahada kisa tutmaliyiz orda demi$ti..
Cogu yerler veya yapan ki$iler farkli farklida yapabiliyorlar bu konuda yanli$ yönledirmek istemem ama en azindan benim icin bu sürec gerecli umarim sende de hepsi ayni zamanda olurda tek seferde aci cekersin yoksa tek tek oldukca zor olur hem zaman acisindan hem caninin yanmasi acisindan

almorcum ben alt üst bacaklarim bikini bölgesi-genital bölge- ve koltuk alti icin yaptiriyorum buralar genelde cikmasi uzun sürdügü icin 5 yada 6 hafta sürüyor aralari ama yüzüm icin olsa nasil olucak diye sordugumda süreyi dahada kisa tutmaliyiz orda demi$ti..
Cogu yerler veya yapan ki$iler farkli farklida yapabiliyorlar bu konuda yanli$ yönledirmek istemem ama en azindan benim icin bu sürec gerecli umarim sende de hepsi ayni zamanda olurda tek seferde aci cekersin yoksa tek tek oldukca zor olur hem zaman acisindan hem caninin yanmasi acisindan

Yüze yaptırmayacağım ben tüm bacak, genital, kol ve koltuk altı olucak hepsi birden olabilir sanırım.

Yüze yaptırmayacağım ben tüm bacak, genital, kol ve koltuk altı olucak hepsi birden olabilir sanırım.

evet yüz yaptirmiyorsan geenelde 5 -6 hafta aralarla seanslari uyguluyorlar ... Simdiden kolay gelsin canim :) gün gectikce tüylerin bittigini gördükce insan cektigi acilari unutuyo ve tabii gecen zamanida :teytey:

Back