- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
kızlar merhaba bnde siteye yeni üye oldum. Yazılanlar çok bilgilendirici .lazerde 3. seansımı yaptrdım bu hafta içinde 4. de yaptracağım çene ve bıyık bölgesine.tamamen btmediler ama inceldiler. bu arada da sivilce tedavisi için raucuten die bi ilaç kullanmaya başlamam gerekiyo ama doktorum lazerle kullanamazsn lazere ara ver zaten yazın önermiyoruz dedi.lazeri bırakmanın bir zararı olur mu 6-7 falan ara vermem gerkiyormuş. bunca verdiğim para boşuna gidermi?t
selamlar öncelikle ya sizde bilirsnz genital bölgeyi koltuk altini agda yapmak cok zor hadi agdayi gec o yinede bi cekiyosn bitiyo ben makineyle yapiyorum sadece koltuk altini ölüyorum agridan ya genitalide jiletle mecburen bu lazer epilasyon cok ii allah yapandan razi olsunya heryerd farkli fiyatlar var iste su kadar ama baskasiada dioki o fiyat seansn fiyati olan varmi genital ve koltuk altindan tam net bi fiyat ve seans sayisini ögrenebilirmiyim???birde agri sizi varmi???ha bide genital bölgeden lazer yapinca yumurtalikla ölüyormus dogrumu??bilen varmiiiii
yok bacım hiç alakası yok yumurtalıklara filan zarar vermiyoo.. fiyata gelince ben kampanyadan yararlandım tüm vucut bacak k.altı genital 1500 arkadaşım genital ve k.altına 750 veriyo 8seans ama seanslar uzarsa ücret ödemicem..
hmmm olsun ya oda fazöa degilms asgari ücretle 3 aylik maas oluyo okadarinada deger her gün iletle kasintisini agrisi cek uff biktim ya evlennce daha sorun zatentesekkr
rica ederim tatlım.. valla hiç parasında değilim yeterki bitsinn.. gerçi acısına fazla dayanamıyorum ama napalımmm
yok bacım hiç alakası yok yumurtalıklara filan zarar vermiyoo.. fiyata gelince ben kampanyadan yararlandım tüm vucut bacak k.altı genital 1500 arkadaşım genital ve k.altına 750 veriyo 8seans ama seanslar uzarsa ücret ödemicem..
lazerdedemi agri oluyoo???agrisz die biliyodum sadece yanma var saniydummm:Sbilmiyorumkismile
ben genital + koltuk altı + bikini bölgesi için 300 tl ödedim alexandrite cihazla yapılıyor lazer. çok memnunum, daha 1 seans ve 1 kontrole gittim ama koltuk altım yüzde 95 bitti çıkmıyor hiç. genital de yüzde 80 tamamdır, valla acısına gelince , ilk yapışta çok fenaydı zor dayandım da sonraki kontrol seansı daha az acıdı. kesinlkle tavsiye ederim... bayanssulusmile
sadece 300mu başka ödemicekmisin yoksa seans başımı 300... bende bugun kontrol seansıma gittim hepsi dökuldugu için işlem yapmadı açıkcası çok sevindim çunkı korka korka gitmiştim bugun kurtuldum ama 2hafta sonra kurtuluş yokk
yaaaa ama ben aci yok diye istiyodum :Snasil bi aciki o yanmamami oluyo ??nese allahtan evlenmek iicn zaman var biri istesn benihani evlenmeden erkk kiza epilatr aliyo ya bende bunu istiycem gönder beni dicem
yaaaa ama ben aci yok diye istiyodum :Snasil bi aciki o yanmamami oluyo ??nese allahtan evlenmek iicn zaman var biri istesn benihani evlenmeden erkk kiza epilatr aliyo ya bende bunu istiycem gönder beni dicem
seans başı tabi. benim de hepsi döküdü yani, bu ay ortasında gel dediler de nesine gideyim çıkmıyor hiç koltuk altım. ben de sevnidim valla kaydirigubbakcemile2
evlilik için düşünme canım, önce kendin için düşün valla.. ne illet bişey onu temizlemek, sürekli aklında falan ... evlilikte erkek çok takmıyor çünkü onu.... olumunekankayizsmile
banada öyle dediler çıkmıyokı benimkilerde ama yapan kişiyle konuştum bugun çıkar tekrar dedii ..
bende 8seansa anlaştım erken biterse mesela 5 seansata filan diğer kalan seansları başka yerlerime uygulayacaklarmışş gerçi yaptırmadıgım yer kalmadıı..
sırnaşık şey fazlalık kalırsa bana verirsin hakını zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?