merhabalar. ben bacaklarıma yaptırdım lazer tam dökülme olmadı ilk seansta. 20 gün sonra ikinci seansıma gideceğim. genital bölgeye de yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum. ileride hamilelik için sorun olur mu acaba? yani çocuk olmasını engeleyecek bi duruma sebepolur mu? bir de ikinci seans öncesi tüyleri jilet ile kısaltabiirim heralde demi??
yok daha neler... akannehir hiç aklıma gelmedi öyle bişey olsa yaparlar mı canım aaaa. kıl köküyle yumurtalıkların bi ilgisi yok bence
arkadalar merhaba bende 4 mayısta ilk seansıma gidiyorum alex. ile. bacaklarım için %50 deiler genital için %70 nasıl sizce birde neler yapmam gerekior kese yaptım,emla kullanmama gerek var mı çok acır mı?
Yaa konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama, ben haftaya 5. Seansa gidicem tabi baya dökülme oldu, ancak tamamiyle bitmedi henüz.Gittiğim yer yazın ara veriyoruz dedi zaten bende ara vermek istiyodum yazın, ancak tam olarak bitmediği için yazın tekrar sir mi yaptırsam diye düşünüyorum.Gittiğim yerdeki bayan ağda yapılırsa 2 ay sonra ancak alabiliriz dedi lazere.Ama yazın napıcam hiç bilmiyorum.önerisi olan varmı??
genital bölgeye nasıl yaptırıcam dıye kara kara düşünüyodum ama acıdan utangaçlık aklıma bıle gelmedii offf offfff :çok üzgünüm:
anladım canım cok saol ama sürekli jiletle alıp iyice gürleştirmek istemiyorum cünkü şimdi bırakıp eylül gibi falan başlıcam ayy koca yazı nasıl geçircem ben yaa,kremle falan alsam olurmu acaba??:1no2:
hakikaten yaa çok sinir bi durum o. Hem çok acıyo hem de görmeyen kalmıyo çok can sıkıcı bi durum :kedi:
hakikaten yaa çok sinir bi durum o. Hem çok acıyo hem de görmeyen kalmıyo çok can sıkıcı bi durum :kedi:
valla benmkini bi yapan bayan görüyor, ilk seans çok acıttı ağdadan beter yapmıştı , farkı yok yani, bi de acımıyor diyorlardı, alsanaalsanasmile lastik çarpması falan diyolardı da o acı geçtikten sonraki hafiflemiş hali akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?