• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

Çok karışığım lazeri koltuk altıma yaptırıyorum çokta memnunum ancak tam genital bölgeye karar kılmıştım ki annem içime kurt düşürdü,bekarsın hani evli olupta çocuğun olmuş olsa yaptır ama böyle resmen risk alıyorsun diyor sonra ileride bir problem olduğunda lazer yüzünden olmasa bile acaba diyip vicdan azabı çekersin diyor..
Gittiğim güvenilir bir merkez memnunun ancak tabiki ticari amaçları uğruna tam anlamıyla gerçekleri söylemezler pff canım sıkıldı... Sanırım evlilik sonrasına bırakacağım... Kolay ve basit birşey değil çünkü bir doktor kısırlık riski varken diğeri öyle bir şey yok diyor gelde güven...

iyi akşamlar. ben de epilasyon yaptırmak istiyorum. yalnız kafamda bazı sorular var.yardımcı olursanız sevinirim. 1) tüylerin bitme garantisiyle mi yoksa seans başına mı sözleşme yapmak lazım? 2)istanbul avrupa yakasında hangi merkeze gitmeliyim? epiderm iyi gibi ama daha uygun aynı standartlarda bir yer var mı?

Ben avrupa yakasında MASLAK ACI BADEM'E gidiyorum çok da memnunum tavsiye ederim....
Doktorlar çok sıcak... Fiyatıda uygun,koltuk altı ilk seans 67 tl...Ve makinasıda alexandr...

Çok karışığım lazeri koltuk altıma yaptırıyorum çokta memnunum ancak tam genital bölgeye karar kılmıştım ki annem içime kurt düşürdü,bekarsın hani evli olupta çocuğun olmuş olsa yaptır ama böyle resmen risk alıyorsun diyor sonra ileride bir problem olduğunda lazer yüzünden olmasa bile acaba diyip vicdan azabı çekersin diyor..
Gittiğim güvenilir bir merkez memnunun ancak tabiki ticari amaçları uğruna tam anlamıyla gerçekleri söylemezler pff canım sıkıldı... Sanırım evlilik sonrasına bırakacağım... Kolay ve basit birşey değil çünkü bir doktor kısırlık riski varken diğeri öyle bir şey yok diyor gelde güven...
Canım genitali yaptırabilirsin ben araştırdım sordum kadın doğum uzmanına hiçbir etkisi olmaz dedi lezer ışını kıl kökünü etkiliyor çok derine gitmiyor bişey olmaz yani korkma yaptır hem zararı olsa doktorlar hemşireler yaptırmaz dimiyerimseniben
atışla yapılan lazer nasıl krem sürülerek yapılan lazer nasıl alexandr cihazıyla yapılan lazer nasıl

Canım alexandr atış yapıyor nd yağ makinesiylede jelle yapıyorlar okişopuyorumnanaktan

kızlar ben dün biyerle görüştüm alexin son çıkanı makine
bitene kadar(bitiş garantili) 450 ytl
arkadaşın kuzeni orda yaptırmış ve tamamen bitmiş genital için
şuan düşünme aşamasındayım

mrb canım bu dedıgın yerın adı ne acaba? bende epılasyona gıttım ve bole bıtıs grantılı bıtene kadar ek seans ucretsız yararlanıoruz. ama gıttıgm yerden memnun deılım 2 seneye yakın oldu ben gıdelı hala cene altımdakı kıllar bıtmedı dun sıkyte gıttım dereceyı yukselttıler bus eferde yaktılar cenemı suan acı ııcndeyım...

Arkadaşlar,yüz için 8.seanstayım 2 ayda bir gidiyorum. Bu 2 ayda bir ne zaman sonra 6 ayda 5 ayda olur yani süre kaçıncı seanstan sonra daha uzar???

Arkadaşlar,yüz için 8.seanstayım 2 ayda bir gidiyorum. Bu 2 ayda bir ne zaman sonra 6 ayda 5 ayda olur yani süre kaçıncı seanstan sonra daha uzar???

yüz bölgesinde seans arası 6 ayda 5 ayda bır olur dıye bır sey yok sekercım.seans aralıgı 1 aydır hadi vaktin olmadı gidemedın 2 ay ama cok uzatma . hormon problemın var mı? hangı lazer yaptırıyorsun? bellı bır seans sonrası seans aralıgı uzar dıye bır sey asla yok..

Hormonuma baktıramadım daha.Alexandr yani tam adını bilmiyorum.Bunu kullanıyoruz.:/

merhaba arkadaşlar,ben yeni katıldım aranıza akannehir

ankarada lazer yaptırıp alan ve sonuç alan var mı acaba?
eğer varsa bana yer önerebilir mi?:kedi:

yüz bölgesinde seans arası 6 ayda 5 ayda bır olur dıye bır sey yok sekercım.seans aralıgı 1 aydır hadi vaktin olmadı gidemedın 2 ay ama cok uzatma . hormon problemın var mı? hangı lazer yaptırıyorsun? bellı bır seans sonrası seans aralıgı uzar dıye bır sey asla yok..

Bu durum her cihaz için farklılık gösterir. Siz heralde Nd Yag için bu yorumu yaptınız.CADIARZU

benim de bir sorum olacak

koltuk altima lazer yaptiriyorum 6 seans oldu ama su an yurt disindayim hic bir sekilde agda ya da epilasyon aleti ile almadim bi kere makas ile kisalttim bi kere de jilet ile aldim

ne yapmam gerekiyor bu 6 seans bosa mi gitmis oluyor turkiyeye donunce devam edecegim ama buyuk ihtimalle igneliye cunku incelme var tamam ama oyle bir iki seansta bitecek gibi degil bence ve de bayaa var hala koltuk altimda

tesekkurler

benim de bir sorum olacak

koltuk altima lazer yaptiriyorum 6 seans oldu ama su an yurt disindayim hic bir sekilde agda ya da epilasyon aleti ile almadim bi kere makas ile kisalttim bi kere de jilet ile aldim

ne yapmam gerekiyor bu 6 seans bosa mi gitmis oluyor turkiyeye donunce devam edecegim ama buyuk ihtimalle igneliye cunku incelme var tamam ama oyle bir iki seansta bitecek gibi degil bence ve de bayaa var hala koltuk altimda

tesekkurler

tatlim onceki 6 sean neden bosa gitsinki zaten dokulenler birdaha cikmiyor ama anlamadigim 6 seans olmasina ragmen neden bitmedi makasla kesebilecek kadar hala olmasi sasirtici , benimde 6 seans oldu ama nerdeyse bitdi denecek kadar azaldi bundan sonra hic gitmesem benim icin gene yeter bana SIKINTI verecek kadar kalmadi yani ..

tatlim onceki 6 sean neden bosa gitsinki zaten dokulenler birdaha cikmiyor ama anlamadigim 6 seans olmasina ragmen neden bitmedi makasla kesebilecek kadar hala olmasi sasirtici , benimde 6 seans oldu ama nerdeyse bitdi denecek kadar azaldi bundan sonra hic gitmesem benim icin gene yeter bana SIKINTI verecek kadar kalmadi yani ..

offf canim nerdeeeeeeee yaaa oyle bana sikinti verecek kadar kalmadi diyebilsem ben yeter bana ama alakasi yok valla bilmiyorum killarim sert ve koyu renkti hatta baslamadan once ooo cok iyiymis 4 olmadi 6 seansa biter dediler son 3 seansta kontrol atisi da yapildi ama su an alakasi yok lazer yaptirdim desem inanmazlar sanirim bilmiyorum valla turkiyeye donunce tek bi seans daha yapitirip igneli gececegim buyuk ihtimalle

alex ile yaptiriyorum bu arada ama dalga boyu da onemli sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

offf canim nerdeeeeeeee yaaa oyle bana sikinti verecek kadar kalmadi diyebilsem ben yeter bana ama alakasi yok valla bilmiyorum killarim sert ve koyu renkti hatta baslamadan once ooo cok iyiymis 4 olmadi 6 seansa biter dediler son 3 seansta kontrol atisi da yapildi ama su an alakasi yok lazer yaptirdim desem inanmazlar sanirim bilmiyorum valla turkiyeye donunce tek bi seans daha yapitirip igneli gececegim buyuk ihtimalle

alex ile yaptiriyorum bu arada ama dalga boyu da onemli sanirim kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

cok uzuldum tatlim :( , dalga boyunu felan bilmiyorumda ben yurtdisinda yasadigim icin burda yaptirdim benim yaptidigim sistem ipl deniyor gercekten cok memnunum darisi senin basina canim:Saruboceq:

kızlarr ben genital bölge icin lazere gidiyorum..
3. seansıma girdim iki hafta 10 gün önce..
Hala hiç bişi çıkmadıı ?
3 seansta bitme gibi bi ihtimali var mı ki ??

Back