• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kızlar 15 gün önce ilk seansıma başladım bugün kontrole gittim ilk seansta zorda olsa dayanmıştım ama kontrolde bile bukadar acıycağını tahmin etmemiştim
2. seanstada bu işkence devam edicekmi ya senağlama

Canım seans arttıkca dozuda arttırıyolar ama emla sürebilirsin acısını alır biraz kıl azaldımı acıda azalıyo üst bölgeler değilde alt dudak kısımları acıyo artık bağır cağır yaparlar bende öyle oldu

Canım seans arttıkca dozuda arttırıyolar ama emla sürebilirsin acısını alır biraz kıl azaldımı acıda azalıyo üst bölgeler değilde alt dudak kısımları acıyo artık bağır cağır yaparlar bende öyle oldu

canım emlaayı seanstan 1,5 saat önce sürmüştüm ama yine çok acıdı etkisinimi kaybetti acaba akannehir
birde 18de çalışıyorlar bendekaydirigubbakcemile

canım emlaayı seanstan 1,5 saat önce sürmüştüm ama yine çok acıdı etkisinimi kaybetti acaba akannehir
birde 18de çalışıyorlar bendekaydirigubbakcemile

Canım bende sürdüm emlayı bendede etkilemedi ama bilmiyorum 1 saat önce sürülmesi lazım demişlerdi belki etkisi geçmiştir bende 20-- 21 de çalışıyorlardı çok fena delikafadulden

Kızlar ben 2.seansıma gıttımde 15 gün sonra bir daha gidiyorum kalanlar için sizdede böyle oluyormu?Bazı yerler kalmış oluyor minikte olsa..Birde batık batık oluyor ya çok sinir yaaa:((

selam
benım de lazer işlemlerim 4 sean s oldu
genital ve koltukaltına gıdıyorumm
her ıkı bolgemdende cok memnunumm
bayagı azalma var hele koltukaltı sııfırlanıyo gıbı
fakatttttt
benımm bı sorum olacak tecrubeli arkadaşlara
bu benım 2 .yer degışımmııımm merkez olarak
acaba
doz ayarlarını hangı degerde yapmaları lazımm
alexx e gıdıyorumm ben
hanı acaaba düşük dozmu kullanılıyo dıe merak edıyorumm teşekkürler

Kızlar ben 2.seansıma gıttımde 15 gün sonra bir daha gidiyorum kalanlar için sizdede böyle oluyormu?Bazı yerler kalmış oluyor minikte olsa..Birde batık batık oluyor ya çok sinir yaaa:((

benimde öyle bazı yerlerde yok bazı yerlerde batık batık
ben kontrol seansında rahat durmadığım için tam olarak dikkatli bi şekilde yapılmadı :sinifsinif:

2. seans gelmesin ya çok korkuyorum :gitme:

ben kontrol seansında rahat durmadığım için tam olarak dikkatli bi şekilde yapılmadı :sinifsinif:

aa neden canım katlanmalısın cabucak bıtsın demi ama bende salı gıdıcem kontrol seansına ınsallahzemuszemus

arkadaşlar, ben de lazer epilasyona başladım...çene, gıdık ve dudak üstü, toplam 300 tl verdim...bitene kadar yapacaklar..sizce fiyat nasıl?

kızlar bende birşey sormak istiyorum 3 seans yaptırdım 4. seansım kasım 5 inde falan fakat istanbula uzağım seans aralıgını uzatsam olur mu ? veyada bulundugum yerde başka makineylemi yaptırayım ? birde siz her seanstan sonra kontrole gidiyormusunuz ? ben ilk seansımda gittim birdaha gitmedim kontrole

kızlar bende birşey sormak istiyorum 3 seans yaptırdım 4. seansım kasım 5 inde falan fakat istanbula uzağım seans aralıgını uzatsam olur mu ? veyada bulundugum yerde başka makineylemi yaptırayım ? birde siz her seanstan sonra kontrole gidiyormusunuz ? ben ilk seansımda gittim birdaha gitmedim kontrole

ben yüzüm için ayda bir seansa gideceğim..ama iki haftada bir düzenli kontrol verdiler...onlara mutlaka gideceğim..

Gaziantepte bildiğiniz lazer merkezleri ve fiyatları nelerdir?Daha doğrusu şöyle sorayım tam bacak ortalama ne kadara yapılıyor?

[/B çokmu acıyor yaaa bende çok korkuyorum :sinifsinif:acı tam olarak nasıl yanma şeklindemi yoksa ağda da olduğu gibimi tarif edebilen varmi....çok korkuyorum hala karar veremiyorum dayananlar nasıl dayanıyor emla dışında tüyo varmı..:1no2: teşekkürler

merhaba arkadaşlar
açıkcası ben bu lazer işinden pek anlamam
ama çok titiz bir arkadaşım var 3-4 senedir gidiyor
neredeyse tüm tüyleri bitti

bende genital komple+koltuk altı+yarım bacak başladım
ilk seansıma geçen hafta gittim
6 seans sürecek 1500 verdim
kampanya yapmışlar

ısı ile kıl köklerini yakıyorlar
umarım memnun kalırım

sizce fitay ve yöntem iyi mi?

merhaba arkadaşlar
açıkcası ben bu lazer işinden pek anlamam
ama çok titiz bir arkadaşım var 3-4 senedir gidiyor
neredeyse tüm tüyleri bitti

bende genital komple+koltuk altı+yarım bacak başladım
ilk seansıma geçen hafta gittim
6 seans sürecek 1500 verdim
kampanya yapmışlar

ısı ile kıl köklerini yakıyorlar
umarım memnun kalırım

sizce fitay ve yöntem iyi mi?

Canım fiyat iyi makinenin adı nedir acaba ışıyla diyorsun jellimi yapıyorlar yoksa üsten atışmı yapıyorlar nasıl uygulama yaptılar sana canım makine neydi acaba

atış yapıyorlar canım
jel falan yok
tüyleri jiletleyip gidiyorsun
onlar atış yaparak kıl köklerini yakıyorlar
biraz acıyor ama ağdadan çok değil

malesef makinenin adını bilmiyorumn
öğrenince yazarım

Back