Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

alex. zaten yapılan aşamada memnun ediyor ama 6 senas yağtırıp bıraktıktan sonra eski halini alıyor, yani çok az seyrekleşio birazda rengi açılıo ama bu yeterli dğeil bana göre

arkadaşlar anlatılana göre demekki merkezde sorun var formdaki başka bir konuya yazmıştım ..lazerin işlk etkisini ilk seanstan itibaren alırsınız zaten eğer bir değişme yoksa zaten kandırılıyorsunuzdur..siz memnun değilsizni diyede lazerin önünü kesmeyin..ben memnunum ve benim gibi memnunlarda var ..eğer siz memnun değilseniz iğneli yaptırın ..gerçi onda da işini iyi yapmayıp doğru yere yani kıl köküne akım veremiyenlerde var ..eee sonuç olarak merkez önemli..daha önceden yaptıran birinden refarns alın..ben gitmeden önce kuaförüm gitmişti o önerdi bana

canım .bacak için ise bana çıkınca gel diyorlar..çıkmayan bölge demekki daha çıkmayacaktır..benimde mesela koltuk altımda 5-6 kıl var..bacakta ise diz altımın altında hiç çıkmıyor sadece dizlerimde var..böle böle işte zamanla bitiyor..bana azaldı diye indirim yaptılar sende de yaparlar

sopranoxl lazer epilasyon cihazını kullananlar oldu mu?tecrübelerinizi anlatırsanız cok sevinirim .arkadaslar bi de gitmeyi düşündüğüm merkez bitene kadar genital bölgeyi 2000 tl ye yapıyor artı koltuk altıhediye yani bu fiyata dahil.sizce nasıl.görüşlerinizi yazarsanız cok mutlu olurum.

vay canına ücrete bak inanılmaz.. birde bana iğneli epilasyonun propagandasını yapma diyorlar..iki elim kanda olsa bu propagandadan vazgeçmiyeceğim...

soprano xl bir diode lazer. Ve yine internette bulduğuma göre diode lazerin özellikleri şöyle;

Diode Lazer

• Ruby ve alexandrite lazerden daha az melanin tarafından emilse de kılı tahrip etmeye yetecek emilim gerçekleşir.
• Deride leke ihtimali azdır.
• Koyu renk ciltlerde de kullnılabilir
• Kontakt yada hava soğutmalı tipleri vardır.
• Dalga boyu 810 nm’dir.
• Bu dalga boyu deride alexandrite ve ruby lazerlere göre daha derine ulaşabilir.
• Pulse süresi cihazın teknik özelliklerinden dolayı uzundur ve esmer tenlilerde kullanılabilir.
• Pulse süresinin uzun olması ince kıllarda etkinliği azaltabilir.
• Derin ve kalın kıllarda etkinliği daha fazladır.
• Derinlere etki etmesi bu lazerin avantajı iken derin dokuları etkilemesi ağrıyı arttırır.
• Alexandrite lazere göre daha ağrılıdır.
• Etkin sogutma ağrıyı hafifletir

Ben alexandrite cihaz ile koltukaltı + altbacak ve tüm genital 5 seansı toplam 1600 TL ye gidiyorum. Bitmeye yetecek gibi. Tam bitmese de daha sonraki seanslarım daha ucuz olacak.

Cilt rengin ve kıl yapına göre bir karar verirsin.

İstenmeyen tüylerimiz yok olsun istediklerimiz hep bizimle olsun dileğiyle :dance:

Son düzenleme:

banada biraz pahalı geldi canım bende koltuk altı ve tüm genitale 170 tl ödüyorum seans başı. 6 kez gitsem 1020 tl yapar ama 3. seanstan sonra indirimim var bide azalma oluncada indirim oluyo yaklaşık 800 tlye falan malolcak bana gibi.2000 fazla gibi

valla bende genitaleee 90 tl,kolaltına 50 tl ye anlaştım eski müşterisiyim diye baya indirim yaptılar..atospatos cnm çok pahalı geldi banadaaa..kiiiii ben memnun kaldıgım için gitcem hani ucuz olan işe yaramaz gibi bi düşünce vardır ya öle deil inan..

merhaba, benim bacaklarımda çok fazla kıl dönmesi oluyor yani kıllar hep gömük görünüyor ama alamıyorum iğne ucuyla ya da cımbızla kurcalamak zorunda kalıyorum öyle oluncada bacakalrım hep yara oluyor leke kalacak diye çok korkuyorum.. bu lazer olayına girişsem kökten bu işi halledebilir miyim ne dersiniz?? ve cildim çok hassas ve kuru bu oparasyonda ne hale gelir bilmiyorum. gidip birkaç güzellik merkeziyle görüştüm ancak hepsi başlayalım fln dedi. ne yapacağımı bilmiyorum lazer yaptıran ya da bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim..:teselli:

kıl dönmesiii içinnnnnn lazerrr süper bi çözüm cnmmmmmm kesinliklee oll kurtulursun hem kıllardan hemde batıklardan:)

Sevalcim yani 2 ay ilk seans için yeterli bir süremi artık gideyimmi yoksa biraz daha bekliyimmi canım?Mesela seninde ilk seanstan sonra böyle baya azalma olmuşmuydu tatlım?

bende btn bacak+genital bölge+bikini bölgesi 450ye yaptiriyorum..buna hediye olarak,ayağımın
üstündekileri,meme cevresini ve popomu bedavaya yapıyorlar..iki senas gittim
ve coooooooook faydasını gördüm..benim sır yaptırdıktan 1hafta snr tüylerim
çıkmaya başlardı..(sarisin olmama rağmen!) şimdi bı gidiyorum 1,5 2ay a
yakin rahat ediyorum..yaz dolayısıyla ara verdim,güneşe çıktığım için
haftaya yine basliycam..

jiletle alıyorum kıllarımı epilasyon başladığımdan beri,makina daha iyi görüyormuş..

herkese tavsiye ederim ama sunuda soyliyim; benim gibi sarisinsaniz
kesin çözüm igneli,lazer değil..

ya bende gidicem ama kimlerinde leke kalıyormuş korkuyorum sadece çeneme istiyorum siyah siyah çıkıyor yaptıran varmı yanarsa napıcam tazminat davaası açarım valla yüzüm önemli benim için

ya bende gidicem ama kimlerinde leke kalıyormuş korkuyorum sadece çeneme istiyorum siyah siyah çıkıyor yaptıran varmı yanarsa napıcam tazminat davaası açarım valla yüzüm önemli benim için

canım ben de izmirdeyim... gittiğim merkezden memnunum... yarım bacak + koltukaltı gittim 7 seans... 8. de gerekecek sanırım... diz bölgemde kaldı... bir de koltukaltımdaince ve çok az...

dudak üstü de 5 seans gittim ama 2-3 aydır gidemiyorum... maddi olarak fırsatım olmadı... biraz da azaldığı için üzerine düşmedim sanırım...

fiyat olarak diğer merkezlere göre biraz daha pahalı ama hizmet olarak iyiydi... benim cildim hassastır ama çok şükür bir problem yaşamadım... o yüzden gidip görüşmek istersen bilgisini vereyim sana...

cnm ben ksk ye yakın oturuyorum bana bilgi verirsen sevinirim nerde isim nedir yerin ne kadar yaparlar ben şimdilik çene düşünüyorum ama sonraları bıyık ve koltuk altı yapıcam şimdi gitsem yaparlarmı yazın yapmıyorlarmış bildiğim kadarıyla nezamn başlar?

benim gittiğim yer alsancakta... sevinç pastanesine çok yakın...
özelden atarım bilgisini...

eylülde başlarlar... artık eskisi kadar güneş olmayacak çünkü... güneşten korunman lazım...

kızlar iki sorum olcak:
lazer epilasyon genital bölgede nerelere yapılıyor? yani tamam kasıklar, üstteki üçgen bölge, çevresi yapılıyor, da ne kadar çevresine kadar yapılıyor?
ikinci sorum da lazer yaptırıp üzerinden 5 sene geçip benim tekrar şu yoğunlukta çıktı diyen var mı?

kıslar ya gögsümde fibredenom yaniiiii kist yada beze atık neyse ismi:)ondan var acaba lazer olmaya engelmi zararlımı olur... tel ettim merkeze doktor yok şuan o gelince soralım dedii...inş deildirr göğüs ucunada yaptrımak istiomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…