Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

kızlar ben bişey sormak istiyorum şimdi ben ilk seansa gittim yüyle çıkıcak ve dökülücek dediler bir dahaki sefere o tüylerin yerinden yeni tüy çıkıcakmı yoksa lazerin etkilemediği tüylermi çıkıcak?

lazerin etkilemediği tüyler çıkacak canım...ya da daha az etkilenen tüyler birazdaha incelmiş olarak çıkabilir...

peki lazerin çıkmamış tüy köklerini harekete geçirip çıkarttığı doğru mu?

yüz bölgesinde özellikle ince tüyleri kalınlaştırdığı doğru canım...ben dudak üstü bölgem için 6. seansıma gittim... kenarlarda kalınlar vardı ; cımbızla aldığım için... tabii bu seanslar boyunca ince olan diğer tüylerim de daha belirginleşti ... ama belirginleştiği için daha kolay görüyor sanırım artık ...7 seansıma bu haftasonu gideceğim ama fazla tüy çıkmadı...

yine de dikkat etmek gerek ... özellikle yüz bölgesinde pişmanlık yaşayan çok kişi var...
yaptırmayı düşündüğün yerle bununla ilgili önceden konuşabilirsin...

kızlar bu arada ben de fikrinizi almak istiyorum... ben bacak için 7. seansıma gittim en son ...normalde yarım bacak+ koltukaltı seansım 275 idi ... 7. seansta 150tl aldı... şimdi özellikle diz bölgemde çok fazla ince tüy var ... yani bir seans daha uygulanması gerek...

benim tüylerim kalındı ve ilk seanslar daha çok yanıt alabildim... ama 6. ve 7. seanslar da o kadar iyi değildi sonuç ... malum yaz ; daha rahat giyinmek istiyorum ... bir de maddi olarak da bu ay para ayıramayacağım... acaba jiletle alıp diğer ay mı gitsem ... jiletle aldığımı farkedince kadın almamalıydınız diyor ... anlam veremedim :sm_confused:

sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
ben gidicem sımdı endiac lazere sarı tüyler icin
35 ytl dedi dudak üstü icin
ankarada tabi benim gitcegim yer

hanımlar bir de bu lazerin cilt kanserine neden olabilme ihtimali var mı? bu konuda araştırma yapılmış mı hiç?

Canım sen gitmeden önce jilet yapmıyomusun kıllarına jiletlesen sertleşir we siyah kalın olur tüylerin we makine daha iyi görür cıkan ince tüylerde diğer tüylerde kalınlaşır ben özellikle bazen seansımın zamanını uzatıyorum jilet yapıyorumki daha iyi sonuç alayım diye sen jilet yap güçlensin kılların sonuçta güzel olur neden almalılısınız diyor kadın uzayınca kısaltıcaksın sen onlara bakma mantıklı düşünecek olursak siyah kılları makine daha iyi görüyo o zaman jilet yapıcaksın canım sewgileropuyorumnanaktan

saol canım... ya ben de öyle düşünüyorum ama kadın almamalıydın dedi bana... ben de anlamadım... bu haftasonu dudak üstüne gideceğim... o zaman sorarım hem fiyat da sorarım... sonra olmadı jilet yaparım... ya da şimdiden yapayım ben jilet pztye randevü alayım o zamana kadar çıkar heralde... aman yaaa kafamçokkarıştı

Al sen canım all kalınlaşsın kılların dudak üstünü ben makasla kesiyorum diğer yerleri jilet okişş canım opuyorumnanaktan

ya kıslar bennn seansıma 20 gün kala tüm kılar çıkıyor die 4-5 günde bi epilasyon aletitinin jileti ile alıyodum doktor okdr sık yapma bir iki kereden fazla jilet vurma yüzüne dedii...

Ben yüzümde dudak üstünü yaptırıyorum onuda hiç jiletlemedim makasla kesiyorum yüzü jiletlemek biraz tehlikeli geliyo bana

Ben yüzümde dudak üstünü yaptırıyorum onuda hiç jiletlemedim makasla kesiyorum yüzü jiletlemek biraz tehlikeli geliyo bana

bende daha jiletlemiycem cnmm tırnak makasıyla falan kısaltayım rahatsız edenlerii çok uzayıncaaaaa

nihayet dün dayanamdım ve jiletle aldım...ve ohhh elbisemi de giydim salına salına gezdim...ya bayılıyorum bu rahatlığa :))) hemen 2dk çıkanı alıyorsun jiletle... ahh tamamen bitseler daha da hoş olacak ama ... olsun önceki işkenceye göre buna bin şüür yani...

kızlar ankarada yüzüne diot yaptırıpta memmun olan var mı 15 seans yuzume ıpl yaptılar ayva tüylerim kıl halıne geldi çok perişan yuzum lütfen bı yardımcı olun

daha öncede biraz yazmisitm doktorla görüstüm yaptiracam diye ama araya baya seyler girdi anca simdiye nasip oldu yarin ilk seans yapilacak dudak üstü ve ceneye yarin ilk yapacam ikinciyi agustosun sonunda bir ay tatile gidecem sonra 5 seans sürüyor dedi...
ama simdi surada okudklarim yani o seasnlar arasi zaten 4-6 hafta o zaman killar cikar ne yapacam yani jiletle alininca belli olmuyor mu ya sanirim yapamam iple filan alsak olmuyomu yada ne bileyim cimbiz...sanirim yapamam ve ölece kalir benim epilasyon hikayem..canim skildi ha simdi
bu arada yurt disindayim yapacak kisi cilt doktoru ayrica kosmetik alanda böyle seyler yapiyorda ya uygulama ayni midir? nasi alacam yani trde sevgilimle bulusacam nasi cikayim jiletleyip off be

kızlar ankarada yüzüne diot yaptırıpta memmun olan var mı 15 seans yuzume ıpl yaptılar ayva tüylerim kıl halıne geldi çok perişan yuzum lütfen bı yardımcı olun

cnm ben alex le yüz yaptıryodum ayva tüylerim kalınlaşmaya başladı doktor diyot lazere geçirdi ama aşırı agrı yapıyor agladım normalde dayanıklıyımdır acıya ama ona dayanamadım

yazın yüze lazer epilasyon yaptırmak mı???

ben geçen yıl nisan ayında bacaklarıma yaptırmıştım sonra eylül gibi tekrar gittim yaptırmaya ve bronzlaşmış leke olur diye yapmadılar
lazerden sonra güneşten korumak gerekiyor koruyucu sürerek bile olsa yüze ben olsam kasımdan önce yaptırmayı düşünmezdim

hay allah kafam iyice karisti ya ne yapmam gerekiyor bilmiyor yarin icin randevu aldim ne yapacam bilmiyorum suanda

neden uyarmadılar ki seni?

düşün bacağıma yapmadılar bana bronzlaşmış rengi açılsın öyle gel diye oysa onlar da uyarmadan yapıp 400 lirayı alabilirlerdi değil mi?

bence riske girme kışın yaptır,randevunu iptal ettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…