• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

ilk seanslarda daha çok etkili oluyor... zamanla tüyler inceldikçe lazer de zor gördüğü için sonuç ilk başlardaki kadar göze çarpmıyor... ben bugün bacak+koltukaltı 7. seansa gideceğim... ilk başladığımdan beri 1 yıl kadar oldu ...

6. seans 3 ay kadar önceydi... bana sanki zamanla tekrar çıkıyorlarmış gibi geldi ama ...

yine de ben sonuçtan memnunum... 3 ay boyunca almadım ; almamı gerektirecek özel bir durum olmadı ... ama ince siyah çorap da giydim rahatlıkla hiç belli olmadı...

zamanla da seans ücretleri düşüyor... böyle devam edecekse de ben razıyım ... önceki hali ile kıyaslayınca ... hiç tekrar ağda ile filan almam 2-3 ayda bir gider lazer yaptırım ... para çok ya ben de -tatlicadiarzu-

ben tek seans gittim simdiye kadar, 1 ay oldu yaklaşık. ince tüyler duruyor, ama kalın olanlar gitti. hala dökülmeyenler de var ayrıca. kıllardann kurtulmayı tabi istiyorum da, öncelikle şu batıklar gitsin. nefret ediyorum onlardan !

ben tek seans gittim simdiye kadar, 1 ay oldu yaklaşık. ince tüyler duruyor, ama kalın olanlar gitti. hala dökülmeyenler de var ayrıca. kıllardann kurtulmayı tabi istiyorum da, öncelikle şu batıklar gitsin. nefret ediyorum onlardan !

2.ayda çıkıyor canım diğerleri... şimdilik temizdir daha ...
batıklardan da kurtulacaksın ; hatta batıklarla uğraşırken olan izlerden de ... benim bacaklar baya beyazladı :)

ya arkadaşlar bu yanmış kıl kökleri ne zaman dökülecek off 5 gün oldu acaba kıl kökleri dökülüpte bazı
yerleri kalanlar oldumu merak ediyorum sanki hiç dökülmicekmiş gibi moralim bozuldu :(

ya arkadaşlar bu yanmış kıl kökleri ne zaman dökülecek off 5 gün oldu acaba kıl kökleri dökülüpte bazı
yerleri kalanlar oldumu merak ediyorum sanki hiç dökülmicekmiş gibi moralim bozuldu :(

10 günü bulur canım... yanmışlar dökülür ama etkilenmeyenler de olur ... hepsinden tek seferde kurtulamıyorsun maalesef... onları da jiletle alabilirsin...

cildin hassas değilse ; kızarıklık filan geçmişse kese yapabilirsin banyoda... bir de nemlendirmeyi ihmal etme .. kuru ciltte dökülme daha geç oluyor...

ben de az sonra seansa gideceğim... :)

10 günü bulur canım... yanmışlar dökülür ama etkilenmeyenler de olur ... hepsinden tek seferde kurtulamıyorsun maalesef... onları da jiletle alabilirsin...

cildin hassas değilse ; kızarıklık filan geçmişse kese yapabilirsin banyoda... bir de nemlendirmeyi ihmal etme .. kuru ciltte dökülme daha geç oluyor...

ben de az sonra seansa gideceğim... :)

saol bebişim inşallah hemen dökülür nemli cildim herzamanda nemlendiriyorum
sana da kolay gelsin canım valla ilk seansta soğutucu son teknoloji bi alet kullanmalarına
rağmen benim genital bölgem ağrımıştı kıl dönmeleriymiş ağrıyan yerler senağlama

Bacaklar geç dökülüyor onun için bebe yağı tawsiye ediyorum genitalse zaten camaşırdan dolayı dökülüyo 10 günü buluyor kontrole gitmden kese yapın kızlar :1hug:

Bacaklar geç dökülüyor onun için bebe yağı tawsiye ediyorum genitalse zaten camaşırdan dolayı dökülüyo 10 günü buluyor kontrole gitmden kese yapın kızlar :1hug:

cnm ben deneme atışından sonra (genital) malum yerlerde kızarıklıklar oluştu , çamaşır ise müthiş rahatsız etti, sürtünmeden dolayı müthiş canım yandı ,genele vurursak çok dökülmede olmadı,,kese dökülmesinimi sağlıyor....

Selam herkesee =) Küçük böcük özellikle sana ve genele sormak istiyorum. Bazı bölgelerime iğneli yaptırıyorum ama yapan bayan bıyık kısmındakiler vücudunun diğer yerleri gibi zayıf tüyler olmadığı için lazere git iğne hem çok acıtır hem de iz yapabilir dedi. Ondan ben de lazer düşünüyorum. Ne dersiniz, hangi cihazı kullanıyosunuz ? yerimseniben

cnm ben deneme atışından sonra (genital) malum yerlerde kızarıklıklar oluştu , çamaşır ise müthiş rahatsız etti, sürtünmeden dolayı müthiş canım yandı ,genele vurursak çok dökülmede olmadı,,kese dökülmesinimi sağlıyor....

Canım genitalde lazer sonrası takılıyo camaşıra we acıyo baya 15 gün içinde dökülenler dökülüyo kontrole gitmeden kese yaparsan dökülemeyenler dökülüyo lazer görmemiş olan kıllarsa kalıyo kontrol seansında onlara yapıyolar ilk seanslarda yoğunluktan dolayı fazla dökülme olmayabiliyor herkezde farklıdır bu canım sewgilera.s.

ama bebişim gittiğim yerde 10 gün boyunca kese yapmayın diyolardı napıcam ben şimdi :sm_confused:

ama bebişim gittiğim yerde 10 gün boyunca kese yapmayın diyolardı napıcam ben şimdi :sm_confused:

Tatlım kontrole gitmeden bir gün önce kese yap dökülenler dökülsün dökülmeyenler belli olsunki atış yapsın onlara ellemeyin kendisi dökülsün diyorlar zaten genital koltukaltı sürtünmeden dökülüyo ama bacaklar zor dökülüyo ben ilk seansımda hiç ellemdim sürtünme olmayınca dökülme olmadı fazla kese yapmadınmı dedi yok dedim elimle yıkadım sanki ne olucak:bbo: ögrendimki dökülenler 15 güne kadar dökülüyo dökülmeyenler kalıyo gitmeden kese yap tmm bebeişimm :lepi:

Tatlım kontrole gitmeden bir gün önce kese yap dökülenler dökülsün dökülmeyenler belli olsunki atış yapsın onlara ellemeyin kendisi dökülsün diyorlar zaten genital koltukaltı sürtünmeden dökülüyo ama bacaklar zor dökülüyo ben ilk seansımda hiç ellemdim sürtünme olmayınca dökülme olmadı fazla kese yapmadınmı dedi yok dedim elimle yıkadım sanki ne olucak:bbo: ögrendimki dökülenler 15 güne kadar dökülüyo dökülmeyenler kalıyo gitmeden kese yap tmm bebeişimm :lepi:

ya kuzum benim 6 gün oldu daha hiç dökülmedi seninki ne zaman dökülmeye başladı
bebişkom yaa :delphin:

Selam herkesee =) Küçük böcük özellikle sana ve genele sormak istiyorum. Bazı bölgelerime iğneli yaptırıyorum ama yapan bayan bıyık kısmındakiler vücudunun diğer yerleri gibi zayıf tüyler olmadığı için lazere git iğne hem çok acıtır hem de iz yapabilir dedi. Ondan ben de lazer düşünüyorum. Ne dersiniz, hangi cihazı kullanıyosunuz ? yerimseniben

cildin hassassa iğneli de iz kalabilir canım... açıkçası bu yüzden ben iğneli düşünmedim hiç...

yalnız lazerde de çok iyi koruman lazım özellikle güneşten... ama evet dudak üstü tüyleri için daha fazla seans sayısı söylüyorlar... dudak üstü seans aralığım 1 ay ... bacak için ise 1,5 aydı... yüzdeki tüyler en zor olanlarmış... ama zayıf olanlar lazer görünce biraz daha belirginleşiyor orası kesin... belirgünleştikçe lazerin görmesi daha kolay oluyor sanırım... ben öyle umuyorum... 5. seans bitti şimdilik tam yorum yapamıyorum...

4.seansımda çok fazla tüy çıkmıştı... 5.ye giderken daha azdı... ama 3.de de azdı... sanırım seans aralığı ile ilgili ... yani pek emin değilim o yüzden ...

Herkese merhaba...

bayanlar, izmirde iki merkezle görüştüm..izlenimlerimi paylaşmak fikirlerinizi almak istiyorum;
1- merkezlerin ikisi de nezih yerlerdi, ama birisi acayip kalabalıktı, giren çıkanın hesabı yoktu,tamam burası çok iyi sanırım dedım ama kalabalıktan savsaklarlar gibi de geldi..
2- kalbalık olan merkezde test atışı yaptılar, cihazın uygulama kısmı kıbrıt kutusu kadardı ve bır kerede sanırım 7-8 atış yaptılar,o cihazla seanslar kısa olur.
3- kalabalık merkezde test atışı yaptırmıştım ama diğerinde başladım.tek bir seans gittim, aslında görüşmeye gıtmıştım, üst bacak için başlayacaktım ama bir iki hafta sonra, çünkü almıştım ve tüylerin hepsi çıkmamıştı..ama kafaladırlar ve yaptırdım, kontrol seansında yenı cıkacakları yaprız dedıler, kontrol seansına da gıdemedım.
4- yaptırdıgım merkezde benı endışelendıren sey cihazın uygulama bölgesı ılk merkezdekı gıbı kıbrıt kutusu genışlığınde değıl de en ufak bozuk para genışlığındeydı..(iğneyle kuyu kazmak gıbı uzun sürdü)
5- yaptırdıgım ucu küçük olan cihazın ışığı kırmızıydı ve soğutucusu da vardı ve her bir kerede tek atış yaptı, oysa o ucu buyuk olan cıhazda bır kerede 7-8 atış yapılmıştı..
6- ayrıca 350 tl üst bacak tek seans verdım, çok mudur? ama göbeği de bedava yapacaklar..
7- asıl sorum; şimdi ikinci seansa giderken tüyler sankı hiç alınmamış gibi uzamasımı beklenıyor, yoksa seans zamanı gelınce sadece kökleri hafif görünür gıbı olsa da yaptırmak zorundamıyız?

bilgilerinizi paylaşırsanız cok sevınırım..teşekkürler...

Back