How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Lazer Epilasyon Lazer Epilasyon Hakkinda Önerileriniz,Sorulariniz ,Sorunlariniz

fiyat listeleri ortalama olarak
genital:100-200
koltuk altı:50-100
tüm bacak:500-1000
yarım bacak:250-500
dudak üstü:25-100
tüm kol:250-750
tüm yüz:100-500
genel olarak ortalama bir kaç yerden fiyat aldım ve ortalama olarak bu fiyatlar çıktı.
bu fiyatlar seans başınadır ve uygulanan cihaza ve merkeze göre değişmektedir.

alkisalkisalkis

arkadaslar ben yüzüm için gidiyorum ilk seans yapalı 10 gün oldu bıyık ve sakallarımı görmeyin dede gibi geziyorum elim hep çeneme gidiyo bazı tüyleri elimle tuttum elime geldi öyle öyle döküldü temizlendi gibi acaba elimle çekmem herangi bişey yaparmı çünkü fondoten bile kapatmıyor bariz belli sevgilimi bile öpemiyorum batıyo çünkü :( bu yüzden cok mutsuzum acaba elimle çektiklerim yine aynımı cıkar lazerin bi etkisi olmazmı???

arkadaslar ben yüzüm için gidiyorum ilk seans yapalı 10 gün oldu bıyık ve sakallarımı görmeyin dede gibi geziyorum elim hep çeneme gidiyo bazı tüyleri elimle tuttum elime geldi öyle öyle döküldü temizlendi gibi acaba elimle çekmem herangi bişey yaparmı çünkü fondoten bile kapatmıyor bariz belli sevgilimi bile öpemiyorum batıyo çünkü :( bu yüzden cok mutsuzum acaba elimle çektiklerim yine aynımı cıkar lazerin bi etkisi olmazmı???

Canım bence elleme kendileri dökülsün yüz bölgesi çabuk dökülür sewgilinde biliyodur canım azıcık öpmeyi wer nolcak anyışlı olsun söyle senin için güzelleşiyorum falan :1rolleyes:dayan azcık dökülürler sewgilera.s.

arkadaşlar uzun zamandır yazamadım.koltukaltı için lazere gidiyorum.3.seansım bitti.şimdilik bir sorun yok.yazı rahat geçireceğim, umuyorum( inşallah) keşke aynı zamanda alt bacak için de gitseydim şimdi yaz geliyo,güneşlenirim bi aksilik olur diye başlamak istemiyorm.en azından koltukaltı derdinden kurtulcam o da güzel

arkadaşlar uzun zamandır yazamadım.koltukaltı için lazere gidiyorum.3.seansım bitti.şimdilik bir sorun yok.yazı rahat geçireceğim, umuyorum( inşallah) keşke aynı zamanda alt bacak için de gitseydim şimdi yaz geliyo,güneşlenirim bi aksilik olur diye başlamak istemiyorm.en azından koltukaltı derdinden kurtulcam o da güzel

Canım çok rahatlık gerçekten bende 3.seansım bitti tektük çıktı yaza girerken mayısta gidicem bacagımda 2. bitti onada 3. seansa gidicem yazı kılsız geçiricem çok süper keske bacaklarada başlasaydın

Ben güneşleniyodun artık güneşlenmiycem baya zararlı oldu güneş ışını bronz güzel oluyo ama lazer yaptırdığım için hemde sağlık için iki senedir güneşlenmiyorum arada 5 den sonra çıkıyorum yani çok fazla kalmayın güneşin altında canım sewgilera.s.

Slm,

Genelde doktorlarin soyledigi, guneste kalmayin koruyucu surun cunki ciltde yanmalar olur derler hep. Ama senin bu soylediklerin benide urkutuyor. Benim bir arkadasim bacagindaki tuglerden tamamen kurtuldu (ve hormonal problemleride yoktu). Aradan bir sene gecti denize gitti guneslendi ve tekrar tuglenmeye basladi. Ve artik ben bu tur vakalari sIk sIk okumaya basladim acaba varmidir boyle birsey? Bundan ben cok korkuyorum

nasıl yani ... güneşten mi tüylenilecek...pek ilgisi olduğunu sanmıyorum ama şöyle bir şey olabilir ; yeni kıl kökleri oluşmuştur ... ama güneşten olduğunu sanmıyorum...

zaten lazerde mevcut kıl köklerini yokediyorlar... daha sonra tekrar çıkma ihtimali de var... ama onlar yeni kıl kökleri oluyor...

yine de bence artık güneş ışınları oldukça zararlı ... benim cildim de hassastır ; güneş kremi sürmeye özen gösteriyorum...

Merhaba
Benim gittiğim lazer epilasyon merkezi üst kol ve göbeğimi almadı. Halbuki tüm vucut diye gittim. Sebebini sordum hiçbir yerde alınmaz dedi oraları ağda ile alırsınız dedi. Bana çok saçma geldi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı?

Slm,

Genelde doktorlarin soyledigi, guneste kalmayin koruyucu surun cunki ciltde yanmalar olur derler hep. Ama senin bu soylediklerin benide urkutuyor. Benim bir arkadasim bacagindaki tuglerden tamamen kurtuldu (ve hormonal problemleride yoktu). Aradan bir sene gecti denize gitti guneslendi ve tekrar tuglenmeye basladi. Ve artik ben bu tur vakalari sIk sIk okumaya basladim acaba varmidir boyle birsey? Bundan ben cok korkuyorum

Canım denizden güneşten kıllar tekrar çıkmaz zannetmiyorum cıkan kıllarsa uyuyan kıllar sonradan çıkabilir ben im güneşlenmeyin dediğim lazer yaptırırken lekelnme olması we artık güneş ısını yani ozun tabakasından dolayı zararlı olduğu için ben fazla güneşlenmiyorum dedim kıl cıkar diye değil güneş ışını artık zararlı bilginize kızlar sewgilera.s.

Merhaba
Benim gittiğim lazer epilasyon merkezi üst kol ve göbeğimi almadı. Halbuki tüm vucut diye gittim. Sebebini sordum hiçbir yerde alınmaz dedi oraları ağda ile alırsınız dedi. Bana çok saçma geldi. Böyle bir durumla karşılaşan varmı?

Canım belki ince diye almamıştır eğer ince sarıysa tüylerin aldırma bence sonradan ince tüyler kalınlaşıyo yinede sen bilirsin sewgilera.s.

arkadaşlar çoğu yorumları okudum
bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özel bi hastane yapıyo oraya gitmeyi planlıyorum sordum makinasının ismini alexsander mış genital bölgeyi 40 ytl koltuk altını 30 ytl yapıyomuş fiyatları bana çok uygun geldi acaba iyi sonuç vermezmi çok kararsız kaldım ya ayrıca ben beyaz tenliyim kıllarım da siyah ama lazer yaptırıpta hiç sonuç alamayan larıda duydum acaba ilk seansda belli edermi kendini

arkadaşlar çoğu yorumları okudum
bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum özel bi hastane yapıyo oraya gitmeyi planlıyorum sordum makinasının ismini alexsander mış genital bölgeyi 40 ytl koltuk altını 30 ytl yapıyomuş fiyatları bana çok uygun geldi acaba iyi sonuç vermezmi çok kararsız kaldım ya ayrıca ben beyaz tenliyim kıllarım da siyah ama lazer yaptırıpta hiç sonuç alamayan larıda duydum acaba ilk seansda belli edermi kendini

Canım alex.... maiknesi beyaz ten siyah kıllar için çok iyi bir makinedir bende alezle yaptıryorum memnunumda genital bölge 40tlmi bana az geldi tüm genitalmi bikini bölgesimi acaba benim gittiğim yerde we çogu yerde 100 yl tüm genital koltuk aştı ise 40 tl dir sen bi ögren tüm genitalmi diye bence yaptır önceden yaptıranlarla bi konuş menunlarmı diye

sonuca gelince ilk seansta azda olsa azalma oluyo ama 4-6 seans gitmen lazım kıllar dökülüyo we yeniden çıkıyo ama azalıyo we bitiyo bu kesin canım sewgilera.s.

Arkadaşlar ben genital bölge için gittim çok da memnun kaldım fakat şu an hamile olduğum için gitmemeyi düşünüyorum. Ücreti 70 TL. ' idi. Hamile olup da lazer epilasyon yaptıran var mı aramızda arkadaşlar? Zararlı olup olmadığını tam olarak bilemiyorum aslında devam etmek de istiyorum. Bunun için cevap yazarsanız sevinirim.

bazı merkezlerde yapılıyormuş galiba ama ben yaptırmanı tavsiye etmem.......

hamilelikte hormanlardaki değişimden dolayı lazer epilasyon çok fazla başarılı olmuyor diye duydum... ben olsam bende yaptırmazdım...

Arkadaşlar lazer yaptıranlarınız lütfen bana ıStanbul için bana özelime etkili iyi lazer merkez adresi ve fiyatı yazabilirlermi? esmer tenliyim ve tüy problemi var hemde çok.mutlaka ihtiyacım var.ama cilt kanseri riskinden de korkuyorum ?

Lazer ince tüyleri kalınlaştırıyor ewet benim gittiğim merkezde cenemde 4-5 tane siyah kılım wardı lazerle alın dedim ince kıllar kalınlaşır diye almadı iğneliyle aldılar azkılınız warsa yüzünüze weya başka bir yerde iğneli yaptırabilirsiniz

Benim ilk seansta %60-70 azalma oldu..Şaşırdım açıkçası :)
ve kılların uzun bir süre çıkmaması mükemmel birşey .. çok rahatladım ben..
2. seansımda bitti..

Back