ben cts günü dudak üstü için gittiğimde bacak ve koltukaltı kontrolü yapıldı...6. seansım biteli 2 ay oldu... tekrar seans gerekir mi diye baktık... 1/2 seans gibi birşey gerekiyor şu anda bacaklarım için ... ama 7. seans diyelim de ücreti azalttı nerdeyse yarı yarıya...
koltukaltımda 3-5 çok zayıf tüy kaldı ... ve ben 2 aydır hiç almadım... yani rahatsız etmeyecek şekilde... sanırım 7. seansta biter ...
bence sen de memnun kalacaksın... ben genital ve üst bacak için de devam etmeyi düşünüyorum ama maddi olarak şu an başka önceliklerim var ... ama yaptıracağım...
Ben daha önce 4 sean başka yere gitmiştim ama jel sürerek yapıyorlardı hiç memnun kalmadım. Çok az bi azalma oldu. paracıklarım çöğe gitti şimdi 4 seansın 2 sini bedavaya getiriyorum kontrol altında.
Uzmana söyledim jelle yapılanlar fotoışın tedavisi gibi bişiymiş daha az tepki veriyormuş daha uzun sürede sonuçalıyormuşuz. tavsiye etmedi. Gerçi bende etmem canım . Herhalde 3 ay sonra sonuç almış olırım diyorum çünkü çok kıllıda değilim normal yoğunlukdayım.