canm neden öle hemen uzadı acaba benmki 2 hafta oldu halen uzamadı sadece siyah siyah kökleri görünüyo acaba uzaması mı normali
genital bölgeye lazer yaptıran varmı arkadaşlar..bıktım her banyoda jilet kullanmaktan sabaha hemen çıkıyorlar ve batıyor sert kıl oldugundan...genital diyince popo arasıda oluyormu acaba yazarken bile utanıyorum valla acaba lazer yapana nsl açıpta yaptırcam o da ayrınişanlı olmasam aklımın ucuna gelmesdi orası için lazere gidecegim..ama şimdi durum farklı :
genital bölgeye lazer yaptıran varmı arkadaşlar..bıktım her banyoda jilet kullanmaktan sabaha hemen çıkıyorlar ve batıyor sert kıl oldugundan...genital diyince popo arasıda oluyormu acaba yazarken bile utanıyorum valla acaba lazer yapana nsl açıpta yaptırcam o da ayrınişanlı olmasam aklımın ucuna gelmesdi orası için lazere gidecegim..ama şimdi durum farklı :
acıyor walla billa acıyor kim ne derse desin ama ben emlayı 1.5 tüp sürüyorum..
hemen anlatıyorum valla ilk gittm işte ama canımın yancanı tahmın etmiyorm :1no2:tabi cihazı bilmediğim için gerçi hepsi acıtıtor-tatlicadiarzu-neyse benim pıt pıt bitti hemencik ama canım baya yandı emlayı az sürmüşüm birde kızarıklık oldu ama beklazon sürdüm hemen geçti oyle yanma felan olmadı sükürler olsun kı..:Saruboceq:selin kız ; söyle bakıyıım senin cnaın tatlı mı ?
benim pek tatlı değildir ama sonuçta bacağıma yapıldığında da mesela ilk seanslarda 2 gün filan canım yanmıştı ; kırmızı olmuştu filan... ama genitale yaptırınca da öyle olacak diye düşünüyorum ve biraz korkuyorum ... ama yapılırken dayanırım da sonrasında naparım diye düşünüyorum ??
sonrası nasıl oluyor peki anlatsana canım yaaa...:uhm:
saytec işten sonra gidemiyor musun belki açıktır.Uzun bir aradan sonra başlarsan baştan başlamış gibi olursun bence
Kızlar doğumdan sonra daha önceden lazer epilasyonla yok olan kıllar tekrar çıkıyormuş (hormon dengeleri değiştiği için) diye birşey duydum doğru mudur? Eğer öyle ise anlamı yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?