Canım çok sevindim. Umarım istediğin sonuçlara tez elden ulaşırsın. Ben de ikinci seansa gittim geçen hafta (bacak-kol-koltukaltı), ilkinde dökülmesi 15 günü bulmuştu, şimdi bir haftada çoğu döküldü. Uygulama doğru yapıldıysa iyi sonuç alacağına eminim. Foruma bakarsan çok farklı yorumlar görürsün, kimi hiç işe yaramadı derken kimi çok işe yaradı diyor. Bu bence büyük oranda uygulamayı yapanların profesyonelliğiyle ilgili. Umarım gittiğin yer böyle bir yerdir. Kendine iyi bak, görüşürüz a.s.
Tşk ederim duygularıma ortak olmana cnm,gelişmeleri haber verim sana,5 gün kadar oldu lazeri yaptıralı ve dün dökülmeye başladılar çok sevndm kendiliğinde kıllar hafif çekmemler döküldüler galiba işe yaradı inşlhöyledr.başta moralimi çok bozlmuştu dökülmüyo aynı kaldı diye sinirlenmiştim ama şuan çogu döküldü,acaba nezamn yine eskisi gibi çıkacak yada azalacakmı acaba çünkü kıllar uzadıkça bnm psikolojm bozuluyo.önceleri hergün diyebilirim elimden cımbız düşmezdi şimdi zor tutuyorum kendimi uzun oldumu dayanmıyorum çünkü,şuan bile birkısmı dökülmş hali çok mutlu etti beni.Allah"ın izniyle hepsinde kurtuldugumda tam rahatlıyacagm.bu tedaviden ii sonuç olursam bende koltukaltıma yaptırmayı düşünüyorum.neyse cnm sanada kolaygelsin.Tez zamanda kurtulmak dilegiyle şu zalim kıllardan :içelim: :) görşrüz.. :teselli:
Merhaba küçük böcük, :teytey: dediğim gibi sanırım seanslar... Bu gerçekten çok güzel bence. Fiyat sormuşsun, bacak için 600, kol ve koltuk altı için 200 ödedim ve hiç pişman değilim. Umarım sen de istediğin sonuca ulaşırsın.Kolay gelsin, öptüm :içelim:
Kızlar lazerden sonra hiç lekelenme yaşayan olmadı mı? Benim koltukaltım tamamen lekelendi. bİRAZ daha hafifledi ama geçmiyor. Kısa kollu giyemiyorum. Bu ne yaa insan içine çıkamaz hale getirdiler beni senağlama
İlk seansımda böyle olmamıştı. Nedir çektiğim :çok üzgünüm:
Canım mrb, sabırlı olmalısın bence, cımbız v.b. kökten alan bir yöntem kullanma, yavaş yavaş dökülecektir, kontrol seansında da dökülmeyenlere işlem yaparlar, daha sonraki seanslarda dökülme süresi daha da kısalacaktır. Döküldükçe insanın morali nasıl yükseliyo di milülülülülülü . Eğer maddi olarak sorunun yoksa bence koltukaltına da sıcaklar basmadan başla derim. Ya tüy belasından kurtulmak bir yana iki seans arasında ağda ihtiyacın kalmıyo gerekirse jiletle falan idare ediyosun, bu bile büyük nimet değil mi, her askılı giyişinde koltukaltını kontrol etmek zorunda kalmamak.Allah bu teknolojiyi geliştiren müyendislerden (yani bizlerden sırnaşık şey) razı olsun. Hadi öptüm, haberleşiris yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?