Seans sonunda dökülmeler başladı.Alt bacaklarımda sadece diz kısımlarında çok hafif tüyler kaldı.Üst bacaklarımda lokal küçük tüyler kaldı.Yani bacaklarımda dökülmeler %90-95 civar.Koltuk altı döküldü 4-5 tane küçük tüy kaldı sadece. genitalde bu sefe daha fazla dökülme gerçekleşti.yalnızca üst bölgede lokal 3 bölgede dökülme olmadı.Dudak kısmında daha fazla dökülme gerçekleşti.En sık olan bölgede kaldı.Kollarımda dökülmeler oldu.Şu an pürüzsüz şekilde.
Yüzümde daha dökülme gerçekleşmedi.Ama tüylerde uzamadı.Dökülme zamanı daha10-14 gün kadar var. Dökülme gerçekleştiğinde bildirim yaparım.
Şimdilik herşey yolunda :)
Hiç mi giden yok
Ben de oraya randevu aldım, daha ilk seansa gitmedim ama.
Tam bacak ve yarım kol.
Gidince tecrübelerimizi paylaşalım buradanBen referanslı gidiyorum. Çok memnunlar Elostan. Bakalım umarım bizde memnun kalırız.
İnşallah bakalım.
Siz hangi bölge yaptıracaksınız?
neresi için ?Gitmeyin de nereye giderseniz gidin
hangi makina kullanıldı?merhabalar mayıs ayında son seansım olan 8.seansımda bitti genel olarak durumumu açıklayayım. alt bacaklarda nerdeyse %90 azalma var sadece diz kapagının kenarlarında biraz var o kadar hatta ayak üstü ve parmaklarımda artık hiç yok ve hiç düşünmeden açık ayakkabı giyebiliyorum. üst bacaklarımda hala biraz var alt bacak kadar iyi sonuç alamadım % 60-65 civarı bence. koltuk altımda çok verimli oldu nerdeyse hiç yok çıkanlar çok ince ve sarı-beyaz gibi renge sahipler.kolada %60 civarı azalama oldu ama çıkanlarda eskisi gibi kalın çıkmıyorlar.genitalde ön yüzde çok iyi verim aldım sadece dudak kısmında hiç dökülme olmadı.zaten benim ten rengim genitalde çok siyah ve oraya yüksek enerjide uygulayamıyorlar bu yüzden dökülmedi ama seans aralarına kadar ön yüzde hiç çıkmıyor gibi o yüzden genitalden de çok memnunum aslında. Sadece yüzümden çok iyi sonuç alamadım. 2. seanstan sonra ndyag'a geçilmişti ama sonra tekrar dioda döndük. Yüzümde %40-45 gibi bir sonuç aldım dersem yalan olmaz. Temmuzda tekrar randevum var tüylerin durumuna göre ek seansa ihtiyacım olup olmadığı kararlaştırılacak.. benim sürecim böyle arkadaşlar merak etitkleriniz varsa cevaplayabilirim..
Gogus gobek bel bolgesine lazer yapiliyo mu peki
Tum vucutta oraya yapiyoruz diyolar ama artirir diye korkuyorum
benim sadece göbek çizgisine yapıyorlar.bende rahatsızım o tüylerden ama artırır dediler. göğüse yapılıyor diye biliyorum bende sadece göğüs çevresine yapılıyor.
Arkadasim gidiyo da goguste de tuylenme vardi onun
Yaptiriyomus o dogru anladiysam
Once artiriyo sonra azaltiyo dedi bana ama brn korkuyorum yaptirmaya
Sari tuylerim artip siyahlasirsa cok sinir olurum
Igneliden de korkuyorum iz kalir diye napicami bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?