• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon günlüğüm-Ankara

Daha önce yüzüme ve koltuk altıma ıpl yaptırıp (benim bilgim olmadan) memnun kalmadım.3 yıl sonra ankara çayyolunda bir klinikle görüşmeye gittim.Yüz, koltuk altı,genital,tüm bacak,kol,göbek yaptırmaya karar verdim.

Yüz için diode koltuk altı için alex kullanacaklar. Pazartesi ilk seansım var.

Tüm gelişmeleri ve yaşadıklarımı yazıp lazer epilasyon yaptırmak isteyenlere yol göstermek istiyorum.Umarım güzel sonuçlar alırım..
merhaba bende ankaradayım koltuk altıma yaptırıyorum cok memnunum ama yüzüme iğneli önerdiler çesitli doktorlara gittim ne olursa olsun lazer yüz için uygun değil dediler diode arastırdım yüz için diyorlar karar veremedim sonucları paylas lutfen

merhaba bende ankaradayım koltuk altıma yaptırıyorum cok memnunum ama yüzüme iğneli önerdiler çesitli doktorlara gittim ne olursa olsun lazer yüz için uygun değil dediler diode arastırdım yüz için diyorlar karar veremedim sonucları paylas lutfen
2. seansımın sonunda yüzümde tüyler döküldü.Ben etkisini gördüm.Dudak üstünde de dökülmeler oldu ama fazla değil.Ben yüzümde sadece favoriye yaptırıyorum.

2. seansımın sonunda yüzümde tüyler döküldü.Ben etkisini gördüm.Dudak üstünde de dökülmeler oldu ama fazla değil.Ben yüzümde sadece favoriye yaptırıyorum.
bende dudak üstü yaptıracağım tüyler ince ve zayıf

bende dudak üstü yaptıracağım tüyler ince ve zayıf
İyi bir yer bulup güvenmen lazım bana nerelere yapamıyacaklarını söylediler. Yani biz hepsini yaparız hepsi biter demediler. İlk gittiğim yerdi ve anlaştım. Herkesin yapısına göre sonuçlar değişiyor.Yaşamadan öğrenemezsin.Örneğin bende genital dudak kısmı dökülmesi çünkü siyahlaşmış derim.Enerji düşürünce dökülmüyor.4-5 seans sonunda daha iyi sonuçlar alırız dediler. ..

Ben özel clnc medilife da yaptirmistm çok memnun kaldım öneririm :)

Amma reklamini yaptiniz yaa clnc medilife midir hangi lazer konusuna girsem ard arda bu yerin reklami var sanki bizde yedik

Amma reklamini yaptiniz yaa clnc medilife midir nedir hangi lazer konusuna girsem ard arda bu yerin reklami var sanki bizde yedik

selamlar ben yeniyim aranızda kızçeler bana ankarada lazer için önerebileceğiniz bir yer lütfen özelden mesaj atınnn çok sevineceğimm :*

3. seansım gerçekleşti. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yine uygulama sırasında kollarımda bacaklarımda kabarcıklar oluştu. Bu iyi bir şey kıl kökleri patladığı için kabarcık oluşuyor. Yaklaşık 1.5 saat sürdü vücut.

Yüzümde nd yag lazere geçtik.Baktılar daha fazla etkili olması için. Bencede nd yag daha iyi oldu.Çünkü uygulandığı sırada kıl kökünü patlattığını bile duydum. Ama dezavantaj diode'den daha fazla acı veriyor.Dudak üstüme uygulandığı anda yerimden sıçradım.Oradaki ince tüylerde bile etkili sanırım. Ayriyetten dökülme süresi uzun 1 ayda anca dökülür dedi uygulayan bayan.

Bacaklarımda ve kollarımda hafif tatlı kaşınmalar var sanırım kıl kökleri patladığı için.
Dökülmelerin derecesini 10 gün sonra aktarabilirim.Büyük ihtimalle dökülecektir.Çünkü ikinci seansımda da hafif kaşınma olmuştu.Ve tüm bacak ve kollarım sorunsuz şekilde döküldü. Hatta epilatörle aldığımda 5 günde tekrar çıkan tüyler. Döküldükten 1 ay sonra olmasına rağmen çıkmamışlardı.Lokal boşuklar meydana geldi.

Tüm bunlardan dolayı gayet memnunum.Umarım yüzümde ve genitalde istediğim sonuçları da alırım..

Y
Hayır uzman değilim canım. Sadece tecrübelerimi paylaşmak istedim :)

Kızlar siz baya bilglisnz sizede danışayım.. Ben sopranoya başlıcaktım bu ay ama çok yoğun oldukları için temmuz ayı dediler.. Yine iyi diye duydduğm başka bir yeri aradım makinelerini sordum.. Ozon ve geost dediler napsam şimdi sopranoyu beklesemmi yoksa bu makinelerde iyimidir hiç bilmyrm?

Y

Kızlar siz baya bilglisnz sizede danışayım.. Ben sopranoya başlıcaktım bu ay ama çok yoğun oldukları için temmuz ayı dediler.. Yine iyi diye duydduğm başka bir yeri aradım makinelerini sordum.. Ozon ve geost dediler napsam şimdi sopranoyu beklesemmi yoksa bu makinelerde iyimidir hiç bilmyrm?
bana uygulanan makine epicare ve iyi diye duymuştum.Sopranayı da öyle. Ama ozon ve geostu hiç duymadım.

makina markasından ziyade hangi tip lazerle çalıştığını öğrenin bence . Bir de tüy yapınız nasıl? İnce açık renk mi koyu kalın mı?

Y

Ayrıca eğer güneşlenme-denize girme gibi niyetiniz varsa yaz aylarında lazer yaptırmanızı tavsiye etmem. Lazer sonrası cildiniz güneşe maruz kaldığında lekelenme yapar. Hele ki yüz bölgesinde...Bilginiz olsun.

3. seansım gerçekleşti. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. Yine uygulama sırasında kollarımda bacaklarımda kabarcıklar oluştu. Bu iyi bir şey kıl kökleri patladığı için kabarcık oluşuyor. Yaklaşık 1.5 saat sürdü vücut.

Yüzümde nd yag lazere geçtik.Baktılar daha fazla etkili olması için. Bencede nd yag daha iyi oldu.Çünkü uygulandığı sırada kıl kökünü patlattığını bile duydum. Ama dezavantaj diode'den daha fazla acı veriyor.Dudak üstüme uygulandığı anda yerimden sıçradım.Oradaki ince tüylerde bile etkili sanırım. Ayriyetten dökülme süresi uzun 1 ayda anca dökülür dedi uygulayan bayan.

Bacaklarımda ve kollarımda hafif tatlı kaşınmalar var sanırım kıl kökleri patladığı için.
Dökülmelerin derecesini 10 gün sonra aktarabilirim.Büyük ihtimalle dökülecektir.Çünkü ikinci seansımda da hafif kaşınma olmuştu.Ve tüm bacak ve kollarım sorunsuz şekilde döküldü. Hatta epilatörle aldığımda 5 günde tekrar çıkan tüyler. Döküldükten 1 ay sonra olmasına rağmen çıkmamışlardı.Lokal boşuklar meydana geldi.

Tüm bunlardan dolayı gayet memnunum.Umarım yüzümde ve genitalde istediğim sonuçları da alırım..

3 seansınız bitmiş. 4. seans vaktinin arasını biraz açabilirsiniz bence . Çünkü artık daha da geç çıkacak tüyleriniz ve sayısı da bayağı azalmış olur. Hem de yaz geldi güneş gören bölgelerinize lazer riskli olabilir. kol ve yüzde lekelenmeler olabilir. Genitale devam edebilirsiniz ama özellikle bacaklarda ve koltuk altında son durumu daha iyi görebilmek için kalan tüylerin uzamasını beklemenizi öneririm. Belki de çok lokal kalır ve komple seansa gerek kalmaz. Eğer ödemeniz "bitene kadar" şeklinde bir anlaşmayla değil de seans başına ise böylece tüm taramaya nazaran lokal atışlarda ücret indiriminiz de olur. .

Bu arada nacizane bir fikrimi de paylaşmak isterim . "Bitene kadar" şeklinde reklam yapanların dedikleri çok da gerçekçi değil bence. Tüm vucutta % 100 bitme diye bir şey biraz ütopik olur . Belki koltukaltında , alt bacakta ve kalın tüylü favori bölgesi ve genital bölgenin tepe kısmında neredeyse % 95 -100 arası bitebilir ama üst bacak, kollar, genital bölgenin dudaklarında ve yüz bölgesinde ince ve az sayıda da olsa mutlaka tüy kalır.

Ayrıca lazer sonrasında ileriki zamanlarda vucuttaki hormon düzeylerinde değişiklik veya bozukluk/ gebelik vb durumlarda da yeniden tüyler çıkabilir. PKO lu hastalarda da aynı durum söz konusu olabilir. Bilgilerinize.

3 seansınız bitmiş. 4. seans vaktinin arasını biraz açabilirsiniz bence . Çünkü artık daha da geç çıkacak tüyleriniz ve sayısı da bayağı azalmış olur. Hem de yaz geldi güneş gören bölgelerinize lazer riskli olabilir. kol ve yüzde lekelenmeler olabilir. Genitale devam edebilirsiniz ama özellikle bacaklarda ve koltuk altında son durumu daha iyi görebilmek için kalan tüylerin uzamasını beklemenizi öneririm. Belki de çok lokal kalır ve komple seansa gerek kalmaz. Eğer ödemeniz "bitene kadar" şeklinde bir anlaşmayla değil de seans başına ise böylece tüm taramaya nazaran lokal atışlarda ücret indiriminiz de olur. .
2 ay var 4.seansım için.Anlaşmam bitene kadar değil.8 seans. Dediğiniz doğru aslında 2. seans sonunda alt bacaklarımda lokal boşluklar oluşmaya başlamıştı. Seans günüm geldiğinde uzamamışlarsa ertelettiririm... Teşekkürler verdiğiniz bilgilerden dolayı :)

Seans sonunda dökülmeler başladı.Alt bacaklarımda sadece diz kısımlarında çok hafif tüyler kaldı.Üst bacaklarımda lokal küçük tüyler kaldı.Yani bacaklarımda dökülmeler %90-95 civar.Koltuk altı döküldü 4-5 tane küçük tüy kaldı sadece. genitalde bu sefe daha fazla dökülme gerçekleşti.yalnızca üst bölgede lokal 3 bölgede dökülme olmadı.Dudak kısmında daha fazla dökülme gerçekleşti.En sık olan bölgede kaldı.Kollarımda dökülmeler oldu.Şu an pürüzsüz şekilde.

Yüzümde daha dökülme gerçekleşmedi.Ama tüylerde uzamadı.Dökülme zamanı daha10-14 gün kadar var. Dökülme gerçekleştiğinde bildirim yaparım.

Şimdilik herşey yolunda :)

Seans sonunda dökülmeler başladı.Alt bacaklarımda sadece diz kısımlarında çok hafif tüyler kaldı.Üst bacaklarımda lokal küçük tüyler kaldı.Yani bacaklarımda dökülmeler %90-95 civar.Koltuk altı döküldü 4-5 tane küçük tüy kaldı sadece. genitalde bu sefe daha fazla dökülme gerçekleşti.yalnızca üst bölgede lokal 3 bölgede dökülme olmadı.Dudak kısmında daha fazla dökülme gerçekleşti.En sık olan bölgede kaldı.Kollarımda dökülmeler oldu.Şu an pürüzsüz şekilde.

Yüzümde daha dökülme gerçekleşmedi.Ama tüylerde uzamadı.Dökülme zamanı daha10-14 gün kadar var. Dökülme gerçekleştiğinde bildirim yaparım.

Şimdilik herşey yolunda :)

İyi günler :) Ben de nsc kliniğe gitmeyi düşünüyorum da , satın mi aldınız seansları toptan yoksa seans seans mi ödüyorsunuz ? Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim :)

Back