• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer epilasyon günlüğüm-Ankara

Seans sonunda dökülmeler başladı.Alt bacaklarımda sadece diz kısımlarında çok hafif tüyler kaldı.Üst bacaklarımda lokal küçük tüyler kaldı.Yani bacaklarımda dökülmeler %90-95 civar.Koltuk altı döküldü 4-5 tane küçük tüy kaldı sadece. genitalde bu sefe daha fazla dökülme gerçekleşti.yalnızca üst bölgede lokal 3 bölgede dökülme olmadı.Dudak kısmında daha fazla dökülme gerçekleşti.En sık olan bölgede kaldı.Kollarımda dökülmeler oldu.Şu an pürüzsüz şekilde.

Yüzümde daha dökülme gerçekleşmedi.Ama tüylerde uzamadı.Dökülme zamanı daha10-14 gün kadar var. Dökülme gerçekleştiğinde bildirim yaparım.

Şimdilik herşey yolunda :)

İyi günler:) Ben de bugün nsc kliniğe lazer için görüşmeye gittim. Aslında bana iyi gibi geldi ama yine de kararsız kaldım. Bir an fiyatları ucuz gibi geldi. Sanki fiyat ucuz olunca bir kıllık olacakmış gibi hissediyorum :) Ya da ben mi öyle düşündüm bilemiyorum . Sizin nsc klinik hakkındaki son düşünceleriniz neler? Çok kararsız kaldım :/ 1440 ; 6 seans için piyasa fiyatına uygun mu? Bir de siz nakit mi kredi kartı ile mi ödeme yapıyorsunuz?

Ben özel Ankara Life polikliniğine gidiyorum. Yüzüm için farklı, vücut için makine kullanıyorlar sonuçlardan memnunum. ( koltuk altı 4 seansta çok azaldı saydan 10-15 tane kaldı) yüzümde azalma daha az ama uzun süre çıkmıyor 1,5-2 ay)

Ben de Ankara Life polikliniğinde epilasyon yaptırıyorum memnunum, çok ilgileniyorlar,

Ben Cuma günü Elos Lazer Polikliniğine gidicem bende tecrübemi paylaşırım burda. Orayı çok metettiler bakalım. Ama Ankaralifeyide çok gördüm kafam karıştı. Önce onlara gidip sonramı benim yere gitsem acaba?:KK20:

Bende yok yok :) bacak, özel bölge, koltukaltı, kol hepsini düşünüyorum. Bi kerede kurtulayım diye :))

merhabalar mayıs ayında son seansım olan 8.seansımda bitti genel olarak durumumu açıklayayım. alt bacaklarda nerdeyse %90 azalma var sadece diz kapagının kenarlarında biraz var o kadar hatta ayak üstü ve parmaklarımda artık hiç yok ve hiç düşünmeden açık ayakkabı giyebiliyorum. üst bacaklarımda hala biraz var alt bacak kadar iyi sonuç alamadım % 60-65 civarı bence. koltuk altımda çok verimli oldu nerdeyse hiç yok çıkanlar çok ince ve sarı-beyaz gibi renge sahipler.kolada %60 civarı azalama oldu ama çıkanlarda eskisi gibi kalın çıkmıyorlar.genitalde ön yüzde çok iyi verim aldım sadece dudak kısmında hiç dökülme olmadı.zaten benim ten rengim genitalde çok siyah ve oraya yüksek enerjide uygulayamıyorlar bu yüzden dökülmedi ama seans aralarına kadar ön yüzde hiç çıkmıyor gibi o yüzden genitalden de çok memnunum aslında. Sadece yüzümden çok iyi sonuç alamadım. 2. seanstan sonra ndyag'a geçilmişti ama sonra tekrar dioda döndük. Yüzümde %40-45 gibi bir sonuç aldım dersem yalan olmaz. Temmuzda tekrar randevum var tüylerin durumuna göre ek seansa ihtiyacım olup olmadığı kararlaştırılacak.. benim sürecim böyle arkadaşlar merak etitkleriniz varsa cevaplayabilirim..

merhabalar mayıs ayında son seansım olan 8.seansımda bitti genel olarak durumumu açıklayayım. alt bacaklarda nerdeyse %90 azalma var sadece diz kapagının kenarlarında biraz var o kadar hatta ayak üstü ve parmaklarımda artık hiç yok ve hiç düşünmeden açık ayakkabı giyebiliyorum. üst bacaklarımda hala biraz var alt bacak kadar iyi sonuç alamadım % 60-65 civarı bence. koltuk altımda çok verimli oldu nerdeyse hiç yok çıkanlar çok ince ve sarı-beyaz gibi renge sahipler.kolada %60 civarı azalama oldu ama çıkanlarda eskisi gibi kalın çıkmıyorlar.genitalde ön yüzde çok iyi verim aldım sadece dudak kısmında hiç dökülme olmadı.zaten benim ten rengim genitalde çok siyah ve oraya yüksek enerjide uygulayamıyorlar bu yüzden dökülmedi ama seans aralarına kadar ön yüzde hiç çıkmıyor gibi o yüzden genitalden de çok memnunum aslında. Sadece yüzümden çok iyi sonuç alamadım. 2. seanstan sonra ndyag'a geçilmişti ama sonra tekrar dioda döndük. Yüzümde %40-45 gibi bir sonuç aldım dersem yalan olmaz. Temmuzda tekrar randevum var tüylerin durumuna göre ek seansa ihtiyacım olup olmadığı kararlaştırılacak.. benim sürecim böyle arkadaşlar merak etitkleriniz varsa cevaplayabilirim..
hangi makina kullanıldı?
bende yüzüme gittim ve araştırmalarıma göre yüz için ne yaparsan yap bitmiyor
ama benm baya azaldı seans aralarıda çok açıldı. 4 ayda falan göze batıyor. lüx ağda gibi bir şey oldu benm için

2 seans diod kullanıldı sonrasında ndyag ama son seansımda yine dioda dönüldü. evet yüz zor bölge ben iğneli yaptırmayı düşünüyorum sonrasında.

Ben özl clnc medilife a gidiyorum düünüme az kaldı inş biter herkese öneririm koltuk altım bitmek üzere diğer bölgelerde çıkmayan yerler var alexandrite kullanılıyor benim için uygun olanı bu açık tenliyim siyah tüylerim var çabuk biter deniyor dualarım bu yönde tek derdim lazer cihazlarının sonucundaki koku çok rahatsız edici tenin kokusu değişiyor buna da çare yok sanırım.

Gogus gobek bel bolgesine lazer yapiliyo mu peki
Tum vucutta oraya yapiyoruz diyolar ama artirir diye korkuyorum

Gogus gobek bel bolgesine lazer yapiliyo mu peki
Tum vucutta oraya yapiyoruz diyolar ama artirir diye korkuyorum

benim sadece göbek çizgisine yapıyorlar.bende rahatsızım o tüylerden ama artırır dediler. göğüse yapılıyor diye biliyorum bende sadece göğüs çevresine yapılıyor.

benim sadece göbek çizgisine yapıyorlar.bende rahatsızım o tüylerden ama artırır dediler. göğüse yapılıyor diye biliyorum bende sadece göğüs çevresine yapılıyor.

Arkadasim gidiyo da goguste de tuylenme vardi onun
Yaptiriyomus o dogru anladiysam
Once artiriyo sonra azaltiyo dedi bana ama brn korkuyorum yaptirmaya
Sari tuylerim artip siyahlasirsa cok sinir olurum
Igneliden de korkuyorum iz kalir diye napicami bilemiyorum

Arkadasim gidiyo da goguste de tuylenme vardi onun
Yaptiriyomus o dogru anladiysam
Once artiriyo sonra azaltiyo dedi bana ama brn korkuyorum yaptirmaya
Sari tuylerim artip siyahlasirsa cok sinir olurum
Igneliden de korkuyorum iz kalir diye napicami bilemiyorum

küçükse iğneli yaptır bence iyi bir yerse güveniyorsan iz kalmaz. bana kesinlikle biz yapmıyoruz arttırıyor dediler hatta kolumda dirseğin biraz üstüne kadar yapılıyor bu yüzden.

Back