Seans sonunda dökülmeler başladı.Alt bacaklarımda sadece diz kısımlarında çok hafif tüyler kaldı.Üst bacaklarımda lokal küçük tüyler kaldı.Yani bacaklarımda dökülmeler %90-95 civar.Koltuk altı döküldü 4-5 tane küçük tüy kaldı sadece. genitalde bu sefe daha fazla dökülme gerçekleşti.yalnızca üst bölgede lokal 3 bölgede dökülme olmadı.Dudak kısmında daha fazla dökülme gerçekleşti.En sık olan bölgede kaldı.Kollarımda dökülmeler oldu.Şu an pürüzsüz şekilde.
Yüzümde daha dökülme gerçekleşmedi.Ama tüylerde uzamadı.Dökülme zamanı daha10-14 gün kadar var. Dökülme gerçekleştiğinde bildirim yaparım.
Şimdilik herşey yolunda :)
İyi günler:) Ben de bugün nsc kliniğe lazer için görüşmeye gittim. Aslında bana iyi gibi geldi ama yine de kararsız kaldım. Bir an fiyatları ucuz gibi geldi. Sanki fiyat ucuz olunca bir kıllık olacakmış gibi hissediyorum :) Ya da ben mi öyle düşündüm bilemiyorum . Sizin nsc klinik hakkındaki son düşünceleriniz neler? Çok kararsız kaldım :/ 1440 ; 6 seans için piyasa fiyatına uygun mu? Bir de siz nakit mi kredi kartı ile mi ödeme yapıyorsunuz?