• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba dr. dido
benim sorularıma hep yanıt verdiniz cok tesekkür ediyorum
bugün bir sorum daha olacak

ben izne ayrılıyorum tatile gideceğim
kumralım lazer epilasyona 2 seans gittim şimdiye kadar devamda edeceğim

güneşten korurmak için denizde
hangi ürünleri kullanmalıym

bacaklarım beyaz benim
zaten özellikle güneşlenmeyeceğim sadece denize girdiğimde yanmamak için hangi ürünleri kullanmalıyım?

çok teşekkür ederim şimdiden

merhaba dr. dido
benim sorularıma hep yanıt verdiniz cok tesekkür ediyorum
bugün bir sorum daha olacak

ben izne ayrılıyorum tatile gideceğim
kumralım lazer epilasyona 2 seans gittim şimdiye kadar devamda edeceğim

güneşten korurmak için denizde
hangi ürünleri kullanmalıym

bacaklarım beyaz benim
zaten özellikle güneşlenmeyeceğim sadece denize girdiğimde yanmamak için hangi ürünleri kullanmalıyım?

çok teşekkür ederim şimdiden

hayatım, 30 faktörlü krem ya da sprey kullan ve bunu 2 saatte bir tekrarla. Dönüşte de seansına 2 hafta kala expigment krem %4 kullan her gece... İYİ TATİLLEEEER!!!!

dr. dido
dün ellipse cihazla komple bitme garantiliye kayıt oldum ve ilk seansımı yaptırdım.
çok canım acıdı özellikle özel bölgem. neyse şimdi söylenenler
etek yok , deniz yok, kesinlikle güneş yok /(pant. giymeden önce güneş korumalı krem mutlaka sürülecek), temmuzun 5 de yapıldı ilk seans.15 gün sonra fln kontrol yok. agustos ayında çok fazla güneş olduğu için seans yok. eylül de 2. seans. 2 ay sonra yani. ya ben korktum açıkcası 1650 çktiler k.kartından 2 ay da tası taragı toplatıp kaççak mı bunlar diye. yeni kurulan bi merkez çünkü.
sorum gerçekten de güneş yooğunluğundan mı ertelenir ? yani etek giymmemek seansı uzatmak normal mi bu cihazla ? bide vucutta 6 8 seans arası bitme garantisi veriyorlar bu makinayla . cidden bitermi 6 8 seans.
Selam. Öncelikle iyimser ol bakalım. Sana yapılan her uyarı seanslar boyunca cildinin olabildiğince beyaz olmasını sağlamak adına....Kredi kartıyla işlem yapabilmek öyle kolay değil. Bankalar kayıdışı çalışana post makinesi vermez! Mutlaka vergi levhaları vardır.:) Her seanstan sonra en az 1 hafta aynı uyarıları yaparız. Gene de kafanda ? varsa yazılı sözleşme isteyebilirsin. Falanca bölgeler için lazer epilasyon bitene kadar ..... diye teminat isteyebilirsin. Acını azaltmak adına EMLA krem sürdürüp (kuvvetli masajla ve ardından streçle kapattırıp) 1 saatten sonra seansına girebilirsin. Kendine iyi bak. a.s.

Ya bu konuyu bende çok merak ediyorum.Bende cildiyeye gitmiştim batıklar yüzünden ama çok feci batıklarım var yani.Dr.da kılların bitmeden batıkların bitmez demişti ve lazer i önermişti.Ben batıklarla çokta uğraşıyorum bu yüzden batık,leke,sivilce..ne arasan var ağda yaptığım bölgelerde.Şimdi ben lazer yaptırsam bu izler,lekeler,batıklar aynen kalır mı,yoksa zamanla düzelir mi.?Hiç bu tür hastalarınız oldu mu,sonuçları nasıl oldu?
Selam. şimdi bir düşün: batık niye olur. KIL DERİYİ geçip çıkamaz. O halde ya deriyi inceltecen ya da kılı yok edicen. Doğru mu!?!? Batıklar aynı zamanda follikülit dediğimiz kılkökü iltihabına da yol açar. O nedenle sivilcelerin var. Tatlım sana ben de lazer epilasyon önerecem. Ama lütfen Alexandrite lazerle çalışan bir merkez ara. Sevgiler.a.s.

Sevgili HABEROK..... biraz arştırdım da sizin oralarda apogee alexandrite ile çalışan bir merkez buldum. İsim vermek yasak diye yazamıyom ama sen de kocaeli lazer diye google'a gir bulursun. İyi şanslar.

merabalar dr.dido bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Ben 10 gün önce Alexandrite cihazıyla bacak ve genital yaptırdım. Ancak bacaklarım daha çıkıp dökülmedi. Genital bölgedekiler ise sanki koparak dökülo. Bu normal mi? Bi de bacaklarımda çok fazla batık var ve kıl köklerim çok belirgin. LAzerden sonra derinin altında kalan batık kıllar nasıl dökülüyor?
Slm. bacaklarının dökülmesi 1 ayı bulabilir. Bacakların geç döküldüğünü hep görmüşümdür. Genital bölgede ise genelde durur durur neredeyse 1 sabah kalkarsın ki tüm çamaşırın kılla dolmuş. 2-3 haftada dökülme biter. Batık olup da etkilenen kıllar içinse 2 hafta geçtikten sonra fazla bastırmadan kese yap tatlım. Biraz daha sabır. a.s.

Slm canımcımmm yine ben bıyık bölgeme jilet yaptım inş bişey olmazkafamçokkarıştı ama tam siyah değiller aralarda siyahlık war neyse bide genitalimde tenim üst bölgeler beyaz ama alt taraf daha koyu bu benim tenimden mi kaynaklanıyo yoksa ben 1. seanstan sonra bepanthen kullanmadım 2.seanstan sonra aldım bundanmı kaynaklanıyo 8'inde 3 seansıma gidicem bakalım nolucak yapmam gereken bişey warmı :kahve:şimdiden tşkürlerr......a.s.
Benden de slm. Canoşum yüzüne pek dokunma. vücutta seansa yakın jiletlemeye tamam da Abarmaaaaaaa! (t özellikle yok) hayatım özel bölge genelde her bayanda aşağı doğru koyulaşır. Özellikle dış dudak etrafı.....
Lütfen bepanten ya da silverdin krem kullan. İhmal etme. Bir de seanstan sonra 1 hafta çok sıcak banyo yapma.:dilcikar: by.

sselam doktor dido laser makinesinin ismi elipse galiba sizce nasıl bir makina
Slm. Ufak bir araştırma yaptım. Karşıma IPL(Intensive Pulse Light) çıktı. Doğru dozlarda etkili, ama biraz seans sayısı fazla olabilir. Alexandrite kadar sonuca çabuk ulaşmayabilir. tecrübeli bir merkezse korkma. Ama hep dediğim gibi söz uçar yazı kalır. Yazılı sözleşme hep müşteri leyhinedir.:)) :nazar:

merhaba
geçtiğimiz haftasonu 4. seansıma gittim. genital ve koltuk altı bölgesinde. özellikle koltuk altım acaip azaldı genitalde hiç fena değil. ben herşeyden memnunumda peki bu tüyler azalcak azalcak sonra hepsi biticek mi :uhm: yoksa tek tük kalacakmı? eğer kalırsa ben o tektük tüyleri napcam :uhm:

bu arada gittiğim merkezdeki makina alexandrıte
ilk seansda şiddet 16 idi ödediğim ücret konuştuğmuz gibi
ikinci seansta 18e çıktı ödediğim ücret yine aynı
üçüncü seansta 18 ile devam ettik azalma olmuş atış sayısı düştüğü için ücret düştü
dördüncü seansta havalar sıcak olduğu için 16ya düştük fiyat bi önceki ile aynı

sizce tamamen bitermi (görmeden bilmeden bilinmez ama :1ninca:)

teşekkürler

2 seans gittim ben de.Fakat sozlesme falan yapılmadı.İlk seanstan once bilgilerin ve uyarıların oldugu bir sozlesme olması gerekiyor sanırım.Bir de kolaltı 2. seans 3-4 dokunusla bitirildi.3 gun oldu uzayan kıllar goruyorum normal mi?

2 seans gittim ben de.Fakat sozlesme falan yapılmadı.İlk seanstan once bilgilerin ve uyarıların oldugu bir sozlesme olması gerekiyor sanırım.Bir de kolaltı 2. seans 3-4 dokunusla bitirildi.3 gun oldu uzayan kıllar goruyorum normal mi?

canım bence arayıp kontrol etmelerini iste... Dr. dido daha iyi bilgi verecektir ama...

Mrb ben şu evde yapılan cihaz hakkında bilginiz varmı diye sorucaktım nsl bişe yani işe yararmı alıp denesek kararsızım ya para boşuna giderse

Teşekkür ederim dr.dido.Kocaeli'de bulduğunuz merkezi özel mesajla atmanızda yasak mı?

merhaba
geçtiğimiz haftasonu 4. seansıma gittim. genital ve koltuk altı bölgesinde. özellikle koltuk altım acaip azaldı genitalde hiç fena değil. ben herşeyden memnunumda peki bu tüyler azalcak azalcak sonra hepsi biticek mi :uhm: yoksa tek tük kalacakmı? eğer kalırsa ben o tektük tüyleri napcam :uhm:

bu arada gittiğim merkezdeki makina alexandrıte
ilk seansda şiddet 16 idi ödediğim ücret konuştuğmuz gibi
ikinci seansta 18e çıktı ödediğim ücret yine aynı
üçüncü seansta 18 ile devam ettik azalma olmuş atış sayısı düştüğü için ücret düştü
dördüncü seansta havalar sıcak olduğu için 16ya düştük fiyat bi önceki ile aynı

sizce tamamen bitermi (görmeden bilmeden bilinmez ama :1ninca:)

teşekkürler
Selam. Ya bitecek ya bitecek! :) Her bölge aynı zamanda bitecek diye bir şey bekleme. En çabuk etki koltukaltı ve genitalde görülür. En zor bölge yüzdür. Sonraki seansından önce teninin mümkün olduğunca açılması için 15 gün önceden her gece EXPİGMENT %4 lük krem kullanmanı öneririm. Yüksek dozlardan da korkma. Ayrıca joule dışında milisaniye denen bir parametre daha vardır. Uygulayıcıya biraz daha dozu yükseltmesi konusunda cesaretlendirebilirsin. Tabii bu rakamlar ve parametreler sizlerin değil, bizlerin sorumluluğu. Bence iyi bir yer seçmişsin.:dance:

Selam kızlar (ve varsa beyler de tabii) ..... Sözleşme meselesini bir rutin gibi mi anlattım sanki? Bu yasal bir zorunluluk falan değil ama bunu kabul eden merkez, ne yaptığını bilen ve işinin altına imza atabilecek güvene sahip demektir. Bunu rest çekmek gibi düşünün, restinizi gören merkezi tercih edin, derim. Sevgilerimle.

hayatım, 30 faktörlü krem ya da sprey kullan ve bunu 2 saatte bir tekrarla. Dönüşte de seansına 2 hafta kala expigment krem %4 kullan her gece... İYİ TATİLLEEEER!!!!

selamlarrrr dr didoyerimseniben

ben ayın 20sinde tatile gidiyorum
ama aynı gün için bana 3. lazer seansım için gelmemi söylemişlerdi
yani tatil günümle, lazer seans günüm çakışıyor
ve 14günlük bir tatil bu

sizce tatile gidip gelincemi lazere gideyim
(bana önerdiğiniz yüksek föktrlu krem kullanıp)
yoksa lazer için bana söylenen normal günümden öncemi gideyim

birde benim tenim hassas olduğundan kızarıklıklarım 10 günden önce iyileşmiyor?

bana ne yapmamı önerrisiniz?
:sm_confused:

çok teşekür ederim dr dido
sevgiler

Merhabalar Doktor Dido,
İyiki burdasın ve bizimlesin.Benimde bir sorun var alex cihazıyla 2.seansımı yaptırdım ve azalmaları fark ediyorum.Fakat bana bitme garantisi verilmedi bir sözleşme imzaladık ve burdadaki yazıları da takip ettiğimde ve arkadaşlarımla da görüştüğümde elipse light cihazıyla lazer yapılan yerlerde hep bir bitme garantisi ve alex cihazından çok daha makul bir fiyatla anlaşılmış.bende çok araştırdım ve şu an alex ile lazer yaptırdığım yerde doktor ve hemşire yapıyor lazer uygulamasını o yüzden güveniyorum.Alex cihazının koyu reskteki tüyleri okuduğunu biliyorum arkadaşım gittiği merkezde ellipse light ın ince tüyleri gördüğü de söylernmiş bu doğru mu??????
Ama en iyi cihaz alex ise piyasada neden alex te bir garanti verilmiyorda hep ellipse light ciazhla yapılan yerler garanti veriyorlar???
Birde daha önce yine alex cihazı kulanılan bir merkezde bel bölgeme bakıp doktor bitmeyeceğini fakat sadece 2 ay temiz gezmemi sağlayacağını söylemişti.Bu merkezde ise uzun süreceğini fakat biteceğini söylediler ve bende bu durumda kararsız kaldım.Acaba ilk gittiğim merkez mi çok dürüst davrandı,yoksa burası mı doğru yapıyor??? Birde göğüs aralarında hem ince hemde kalın tüyler var oraya da nokta atışları yapıyorlar.sizce faydası olur mu??
Biraz karışık oldu kusura bakmayın ama bu sorunları birebir yaşayıp çözüm arıyorum şimdiden tşk ederim.

Merhabalar...
Bende Alexandrite lazer ile lazer epilasyon yaptırıyorum. Birkaç gün önce 3.seansıma gittim. Beyaz tenli ve koyu renkli kıllarım olmasına rağmen çok fazla dökülme olmadığını düşünüyorum. İçime bir kuşku düştü. Acaba lazerin dozunu düşük mü uyguluyorlar??? Bu şekilde lazerin dozunu düşük tutup seans sayısını arttırabilirler mi? Bunu anlamak için Lazerin dozunun en düşük ve en yüksek olabileceği değerleri öğrenmek istiyorum. DR DİDO beni bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirim... Bacaklarıma ve kolaltıma yaptırıyorum ve yapılırken bir acı hissetmiyorum.
Şimdiden Teşekkürler...

Back