• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm. Her kaşıntı krizinde bol kremleyerek yumuşakça sürmeni öneririm. Tahrip olmuş kökler dökülürken kaşıntı yapabilir. Bildiğin gibi seanstan 1-2 hafta sonra dökülmeye başlar kökler. sevgiler.

teşekkür ederim... a.s.

Merhabalar Yazılarınızı dikkatle okudum çok yararlı hepsi,,sizi gördüğümede çok sewindim.. Ben lazer epl mart'ta başladım tüm genital bölgeme beyaz ten we siyah kıllıyım:bbo: lazer için uygunum yani.. 3. seansım temmuzda şuanki kıllarım lazer i görmeyen weya etkilenmeyenler baya azaldı we çıkmadı sarı tüylerim wardı yapan kişi bunlar kalır dedi ben jilet yaptım we onlarda siyahlaştı inş görür makine...... we dudak üstünede yaptırıyorum 2. ye gidicem, uzayınca makasla kes dedi bana acaba jilet yapsammı siz demiştiniz yoksa benmi yanlış okudum.... bide yüzüme koruyucu krem kullanıyorum 45 faktör lazere başlayınca kullanmaya başladım we dewam edicem ben havuza giriyorum kremi sürüp yani saat 4-5 gibi giriyorum bi sakınca warmıdır çokmu karışık oldu acaba şimdilik bunlar artık sorularımdan bıkarmısın ne olur bilmem canımm çok saol kanım kaynadı sana çok iyi birisin emiinimcoksekeriremsuşimdiden teşakkürler allaha emanet ol hoşçakal grşmek üzereeea.s.Şeniz

merhaba dido uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum bizi bilgilendirdigin icin tessekkür ederim ben lazer yaptırmaya karar verdim benim bulundugum yerde scıton diye ısıkla yapıyorlarmış yeni cıktı dediler sizce gitsem güzel sonuc alırmıyım beyaz tenliyim tüylerim siyah beni aydınlatırsan sevinirim

Merhabalar Yazılarınızı dikkatle okudum çok yararlı hepsi,,sizi gördüğümede çok sewindim.. Ben lazer epl mart'ta başladım tüm genital bölgeme beyaz ten we siyah kıllıyım:bbo: lazer için uygunum yani.. 3. seansım temmuzda şuanki kıllarım lazer i görmeyen weya etkilenmeyenler baya azaldı we çıkmadı sarı tüylerim wardı yapan kişi bunlar kalır dedi ben jilet yaptım we onlarda siyahlaştı inş görür makine...... we dudak üstünede yaptırıyorum 2. ye gidicem, uzayınca makasla kes dedi bana acaba jilet yapsammı siz demiştiniz yoksa benmi yanlış okudum.... bide yüzüme koruyucu krem kullanıyorum 45 faktör lazere başlayınca kullanmaya başladım we dewam edicem ben havuza giriyorum kremi sürüp yani saat 4-5 gibi giriyorum bi sakınca warmıdır çokmu karışık oldu acaba şimdilik bunlar artık sorularımdan bıkarmısın ne olur bilmem canımm çok saol kanım kaynadı sana çok iyi birisin emiinimcoksekeriremsuşimdiden teşakkürler allaha emanet ol hoşçakal grşmek üzereeea.s.Şeniz
Selam. tatlım; seansına 1 hafta 10 gün kala illlaaaa jiletle. Neden mi? giden gitmiştir. Ama kalanlar biraz sert ve siyah olsun ki lazer 12den vursun. Eeeee para ve emek de boşa gitmesin.:) İnan tüm samimiyetimle söylüyorum Allah lazer epilasyonu bizlere sunan adamdan razı olsun.:sm_cool: Lütfen bu jilet meselesini selamlarımla birlikte ilgili kişilere de iletin. Çünkü Bilgi paylaşmakla azalmaz.:nazar: Gelelim Güneş koruyucu olayına; kaç spf olursa olsun 20-30-50...... Güneş kremlerinde değişmez bir kural vardır: yinelemek! Yani mutlaka en geç 2 saatte bir tekrarlayın. Ben ne mi yaparım: 30 spf kremimi en geç 1.5 saatte bir tekrarlarım. İyi hislerin için de sağol. insana insan gerek tatlım. Sevgiler.

merhaba dido uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum bizi bilgilendirdigin icin tessekkür ederim ben lazer yaptırmaya karar verdim benim bulundugum yerde scıton diye ısıkla yapıyorlarmış yeni cıktı dediler sizce gitsem güzel sonuc alırmıyım beyaz tenliyim tüylerim siyah beni aydınlatırsan sevinirim
Selam tatlım. tek bir şey diyeceğim. Lütfen özellikle ''alexandrite lazer'' mi sorgula. Neden mi çünkü ben başka lazerle ilgili tecrübem de var(nd yag, IPL). Alex.i tek geçerim. Ayrıca yüzünüze yaptırmayı düşünüyorsanız ve sadece tüyse dokundurtmayın. ama yüzde KILdan bahsediyorsak da gene alexandrite. Tekrar etmekte fayda görüyorum: ALEXANDRITE=755 nanometre dalga boyu (Buzdolabının No-frost olması gibi) Yani bir markadan değil, özellikten bahsediyoruz. Öpüyorum. sevgiler.a.s.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAR!!!!!!! ÇOK önemli olduğunu düşündüğüm bazı şeyleri özetlemek istiyorum: 1.gittiğiniz merkezdeki doktoru sorun ve onunla görüşmek isteyin. Maalesef meydanı boş sananlar var. Hatta doktorun yapmasını isteyin. Ne derlerse desinler ısrar edin. Nasılsa aynı ücreti vereceksiniz.:)) 2.cihazın alexandrite olduğundan emin olun. Çünkü alex.i tek geçerim diyen dr. sadece ben değilim. Bazıları neden mi başka cihaz kullanıyor; çünkü çok daha ucuz cihazlar, ama ucuz etin yahnisi......... 3.Güzellik merkezinden YAZILI garanti isteyin. Söz uçar, yazı kalır. Tereddüt mü ettiler; uzaklaşın.:)) 4. Merkezin kaç senedir bu işi yani, lazer epilasyonu yaptığını öğrenmeye çalışın, mümkünse en az 6 AY önce başlayan müşterilerinden bilgi alın. en iyi geliştirici ve denetçi bilinçli müşteridir. :smiley-cool: Sevgilerimle..... :nazar:

Selam. tatlım; seansına 1 hafta 10 gün kala illlaaaa jiletle. Neden mi? giden gitmiştir. Ama kalanlar biraz sert ve siyah olsun ki lazer 12den vursun. Eeeee para ve emek de boşa gitmesin.:) İnan tüm samimiyetimle söylüyorum Allah lazer epilasyonu bizlere sunan adamdan razı olsun.:sm_cool: Lütfen bu jilet meselesini selamlarımla birlikte ilgili kişilere de iletin. Çünkü Bilgi paylaşmakla azalmaz.:nazar: Gelelim Güneş koruyucu olayına; kaç spf olursa olsun 20-30-50...... Güneş kremlerinde değişmez bir kural vardır: yinelemek! Yani mutlaka en geç 2 saatte bir tekrarlayın. Ben ne mi yaparım: 30 spf kremimi en geç 1.5 saatte bir tekrarlarım. İyi hislerin için de sağol. insana insan gerek tatlım. Sevgiler.

Canım saol cewaplar için jilet yapıcam ama ten rengini koyulaştırır diye duydum ama :bbo: yapim dimiii inş siyahlaşır...........Bu arada benim gittiğim merkezde ''alexandrite lazer'' warr:teytey:dogru yerdir umarım,,, tekrar çok çok çok teşekkürler canımm kendine iyi bak ikizleriniŞeniz öp benim için allaha emanet ol grşmek üzere hoşçakal

Merhaba;
Ben burda ve başka bi yerde de okudum. Alex. lazer aslında kıl köklerine ulaşmıyomuş ve kılı kırarak yakıyomuş. En iyi lazer markası aslında gemini'miş. Bilmiyorum böle okuyunca alex. yaptırcaktım fakat şu an emin değilim. Varmı böle bişey duyan?

mrb dr. dido çok güzel bilgiler vermişsiniz sitede bu konuda uzman birnin olması çok güzel.ben bu lazer işini pek düşünmüyordum açıkcası çünkü zaten bacak kol falan bende kıl yok ama genital bölge ve koltuk altı için uygun olabileceğini düşündüm. beyaz tenliyim ve dediğim bölgelerde jiletten dolayı kıllar siyah sert. benim makina--uygulama şiddeti---uygulama süresi konusunda kafam karıştı. şimdi genital bölge ve koltuk altı için gidiyosak ve beyaz tenli siyah kıllı ise hangi makina ve hangi şiddetle olmalı uygulama. bunlarısordum çünkü netten merkezlerin kullandığı makinalara falan bakcam. bide lazer epilasyon genital bölgede his kaybına yol açıyormu? şimdiden çok tşk ederim....a.s.

Son düzenleme:
yok tatlım koyulaşma yapmaz. rahat olabilirsin.

Merhaba;
Ben burda ve başka bi yerde de okudum. Alex. lazer aslında kıl köklerine ulaşmıyomuş ve kılı kırarak yakıyomuş. En iyi lazer markası aslında gemini'miş. Bilmiyorum böle okuyunca alex. yaptırcaktım fakat şu an emin değilim. Varmı böle bişey duyan?
:sm_cool:

selam. Alexandrite=755 nanometre dalgaboyu. Yani markadan değil, türden bahsediliyor; buzdolabının no-frost olması gibi:sm_cool: 4 senede bizi yerlerdi müşteriler köklere ulaşmasa.... Çünkü ben ortalama bir yerleşgede hizmet veriyorum, kocaman bir kentte değil. sevgiler.

mrb dr. dido çok güzel bilgiler vermişsiniz sitede bu konuda uzman birnin olması çok güzel.ben bu lazer işini pek düşünmüyordum açıkcası çünkü zaten bacak kol falan bende kıl yok ama genital bölge ve koltuk altı için uygun olabileceğini düşündüm. beyaz tenliyim ve dediğim bölgelerde jiletten dolayı kıllar siyah sert. benim makina--uygulama şiddeti---uygulama süresi konusunda kafam karıştı. şimdi genital bölge ve koltuk altı için gidiyosak ve beyaz tenli siyah kıllı ise hangi makina ve hangi şiddetle olmalı uygulama. bunlarısordum çünkü netten merkezlerin kullandığı makinalara falan bakcam. bide lazer epilasyon genital bölgede his kaybına yol açıyormu? şimdiden çok tşk ederim....a.s.
Selam. Öncelikle iltifatlarına çooooooooook teşekkürler. Her kadının herhalde hiç çıkmazsa çooooooooooooook mutlu olacağı 2 bölge; koltukaltı ve genitaldir. Alexandrita lazeri olan bir merkezde 2 ay arayla yaptır diyebilirim ancak sana doz veremem. Tercih edeceğin merkezin DOKTORu bunu ayarlar. Uygulama şiddetine sen takılma hayatım. Sadece tecrübesinden (kaç yıldır lazer yapıyorlar?) emin ol. en ideal özellikten bahsetmişsin: beeyaz ten + siyah kıllar = :teytey: sevgiler.

:sm_cool:

selam. Alexandrite=755 nanometre dalgaboyu. Yani markadan değil, türden bahsediliyor; buzdolabının no-frost olması gibi:sm_cool: 4 senede bizi yerlerdi müşteriler köklere ulaşmasa.... Çünkü ben ortalama bir yerleşgede hizmet veriyorum, kocaman bir kentte değil. sevgiler.

merhaba ben yaklaşık iki senedir laser yaptıyorum bütün vücuduma yazın bir kaç ay ara verdim bir de bir bir kaç gitmediğim oldu hala kıllar tüyler tam bitmedi gittiğim yerinmakinesi epilese gibi bir şey sizce bu makina kötümü

Slm canımcımmm yine ben bıyık bölgeme jilet yaptım inş bişey olmazkafamçokkarıştı ama tam siyah değiller aralarda siyahlık war neyse bide genitalimde tenim üst bölgeler beyaz ama alt taraf daha koyu bu benim tenimden mi kaynaklanıyo yoksa ben 1. seanstan sonra bepanthen kullanmadım 2.seanstan sonra aldım bundanmı kaynaklanıyo 8'inde 3 seansıma gidicem bakalım nolucak yapmam gereken bişey warmı :kahve:şimdiden tşkürlerr......a.s.

merabalar dr.dido bizleri bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler. Ben 10 gün önce Alexandrite cihazıyla bacak ve genital yaptırdım. Ancak bacaklarım daha çıkıp dökülmedi. Genital bölgedekiler ise sanki koparak dökülo. Bu normal mi? Bi de bacaklarımda çok fazla batık var ve kıl köklerim çok belirgin. LAzerden sonra derinin altında kalan batık kıllar nasıl dökülüyor?

Ya bu konuyu bende çok merak ediyorum.Bende cildiyeye gitmiştim batıklar yüzünden ama çok feci batıklarım var yani.Dr.da kılların bitmeden batıkların bitmez demişti ve lazer i önermişti.Ben batıklarla çokta uğraşıyorum bu yüzden batık,leke,sivilce..ne arasan var ağda yaptığım bölgelerde.Şimdi ben lazer yaptırsam bu izler,lekeler,batıklar aynen kalır mı,yoksa zamanla düzelir mi.?Hiç bu tür hastalarınız oldu mu,sonuçları nasıl oldu?

dr. dido
dün ellipse cihazla komple bitme garantiliye kayıt oldum ve ilk seansımı yaptırdım.
çok canım acıdı özellikle özel bölgem. neyse şimdi söylenenler
etek yok , deniz yok, kesinlikle güneş yok /(pant. giymeden önce güneş korumalı krem mutlaka sürülecek), temmuzun 5 de yapıldı ilk seans.15 gün sonra fln kontrol yok. agustos ayında çok fazla güneş olduğu için seans yok. eylül de 2. seans. 2 ay sonra yani. ya ben korktum açıkcası 1650 çktiler k.kartından 2 ay da tası taragı toplatıp kaççak mı bunlar diye. yeni kurulan bi merkez çünkü.
sorum gerçekten de güneş yooğunluğundan mı ertelenir ? yani etek giymmemek seansı uzatmak normal mi bu cihazla ? bide vucutta 6 8 seans arası bitme garantisi veriyorlar bu makinayla . cidden bitermi 6 8 seans.

Son düzenleme:
Back