sen genede gittiğinde en yüksekte yapın.. kaç derecede yapıyorsun gibi sorular sorun..dereceyi az tutup 6 seansta bitecek lazer uygulama çıkıyor 10 seansa bir kere başladım diyor millet bırakmak istemiyor..falan derken sıkıntı oluyor..
en yüksek derecede yapılırsa yanma olmaz mı:bbo: çünkü kalça yapılırken dereceyı yukseltmıişti 20 yapmıştı ve ben cok acı çekmiştim eger genitale bu kadar yapılırsa ben nasıl dayanırımkafamçokkarıştı
eğer esmer tenli isen veya yazdan kalma güneş yanıkları varsa tabii yüksek doz olmaz ama beyaz tenli isen bişey olmuyor...yani bende olmadı:enbuyukkk:
:a015:dr. dido size merak ettiğim bir şey var. bu lazer epilasyonu çok etkili bir yöntem. giden arkadaşlarımdan biliyorum. ve biz kadınların kabusuda (hele benim gibilerse) zemuszemus kıllarımız... merak ettiğim noktaya gelince bu yöntem neden dudak uçuklatacak kadar pahalı. biraz ucuzlatsalar inanın gitmeyen hanım kalmaz. kuaförden- ağdadan- çıkmayan hanım sayısını düşünün bi. bana seans başına 950 tl dediler. şimdi ben ne yapam. eee yaptırmak zorunmasınız ki diye sorarsanız evet çok kötüyüm.cildim hassas olduğu için ağda vb epileyt vb yöntemler olmuyor. ne yapabilirim lütfen yardım.
lazer epilasyonun ömrü kaç seneymiş.
ben 12 seans yaptırmıştım, %50 si tekrar cıktı
bende paket bölgesine yaptırdım 1 seansta döküldüler baya alexle yaptırdım %30 u gitmiş geriye kalan %50incelmiş %20side aynen duruyordu sonra gidemedim paket bölgesi için lazere hepsi aynısı gibi geri çıkdı
İlk 3 seansın mutlaka düzenli gidilmesi gerekiyor. Ondan sonra 4-5-6 aylık aralar verilebilir, ama ondan önce bırakırsanız herşey ilk haline dönecektir.:1no2:
ben 12 seans yaptırmıştım, %50 si tekrar cıktı
bu sarı olan tüğleri bitiremedik gitti:)
lazerle koyu renkler bitti sarı tüğler için 3 ayda bir falan gitmeye devam
başka çözüm yok , 3 aylık aralıklarla sürekli gidicem sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?