10-15 gün içerisinde kontrol için çağırmadılar mı? tekrar kalanlara lazer uyguluyorlar ve bu işlem her seanstan sonra yapılıyor ücretsiz olarak
ben böyle biliyorum yani
dr. dido ve lazer yaptıran arkadaşlar sizlere bi sorum olacak
cmt günü komple lazer yaptırdım
benim tüy yapım siyah kalın ve beyaztenliyim
alexandır la yapıldı
ama bacaklarım hala kırmızı
alt bacaklarım daha iyi
ama üst bacaklarım kıl köklerim hala kırmızı kırmızı
2 günde tamamen düzelmemesi normal mi?
ne zaman geçecek bu kırmızı kök izlerim?
günde 3 kez bepanthne plus sürüyorum
teşekkürler
slm. umarım alexandrite lazerdir kullanılan. Ayrıca dozlama ÇOK önemli. Uygulayan arkadaştan hangi cihazla çalıştığını öğrenirseniz size daha net bilgi vermeye çalışırım. sevgiler.dün kontrole gittim. kalanlara tekrar yaptılar ama hiçbir etkisi olmamış. öyle dedi yapan kişi. çünkü kalan tüyler renkliymiş ama çok cansızmış. zaten tüy rengim genelde açık. o yüzden onları görmez dedi.
ben 3 seans lazer yaptırıp sonra iğneliye geçicem. sadece biraz azalması için önce lazere başladım. çünkü iğneli epilasyon çok pahalıya geliyor. en azından benim gittiğim yerdeki fiyatlarla. iyice azaldıktan sonra iğneli yaptırıcam.
7-10 güne kadar sabret arkadaşım. bol bol bepanten KREM sürmeye devam sevgiler.bacaklarım hala kırmızı gördükçe canım sıkılıyor
deneyimli arkadaşlar lütfen fikirlerinizi yazın
2 günde geçmemesi normal mi?
7-10 güne kadar sabret arkadaşım. bol bol bepanten KREM sürmeye devam sevgiler.
slm. lazere devam. Çünkü en iyi sonuçlar beyaz ten ve siyah-sert kıllardadır. Biraz yüksek dozlardan çekinmeyin. a.s.teşekkür ederim
kızarıklık büyük oranda azaldı sadece alt bacağımda biraz daha var 3-4 güne o da geçer inş.
sevgiler
birde ben şöyle yapmayı dünüyrmpeki szin fikriniz nedr? onu merak edyrm
gttğm yerde alexandır var ben aklımdan 4 sean gttkten sonra bu makine ince kılları göremeyeceğinden iğneliye geçeyim ve kalan incalarde bu şekilde bitmiş olsun diyorum.
beyaz ten ve siyah kalın tüylüyüm ben
fikrinizi merakla beklicem
a.s.
slm. Maalesef en dirençli bölge yüzdür. Sabrederseniz memnun olursunuz. Yüze ortalama 1-1,5 ay arayla düzenli devam edin. Güneş koruyucu kremi asla ihmal etmeyin. Koltukaltı yüzden çok daha önce biter. sevgiler.a.s.yüz ve koltuk altıma alexandrite lazer yaptırdım. 1 mart ilk seansım. bugün ikinci seansım olacaktı ama henüz çıkmadığı için gitmedim. sizce işe yüz bölgesine işe yaramaz mı alexandrite laze dr.dido.
3 gun once koltuk altıma lazer yaptırdım ama sag kolumda uyuşma hıssızlık oldu dozu cokmu verdı acaba gecermı dersınız cok korkuyorum kolum cok halsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?