D
dr.dido
Ziyaretçi
- Konu Sahibi dr.dido
-
Vermiş Olduğunuz Bilgiler Için çok Teşekkür Ederiz Ben Diğer Sayfalardada Belirtmiş Olduğum Gibi 3 Nisanda Ilk Seansima Giricem Ama çok Tedirginim Nasil Bir Işlem Uygulaniliyor Aci Hissi Nedir özellikle Genital Bölge Için Birde Emziriyorum Buna Bir Sakincasi Olurmuu şimdiden Teşekkürler Sevgiyle Kalin
dr. dido merhabalar,
yardımın için çok çok teşekkürler.. bizi bilgilendiriyorsun..
bende bi sormak isityorum.
cuma başlıyorum nasipse..
genital bölgeyede yaptırmayı istiyorum ama korkularım var.
ben bekarım bunun "kızlığa" yahut ilerde "kısırlığa" vb. gibi bi soruna sebep olma ihtimali var mıdır yok mudur?
tekrar tekrar teşekkürler..
sevgilerimle...:1hug:
Hiç alakası yok kızlar. Kısırlık bambaşka nedenlere bağlı. Ayrıca lazer epil.da etkilernen tek doku kılkökü ve deri. Hatta 2 hastam hamile kalıp ara verdi. Belki üremeyefaydası olabilir.:)) Şaka tabii.:))dr. dido merhabalar,
yardımın için çok çok teşekkürler.. bizi bilgilendiriyorsun..
bende bi sormak isityorum.
cuma başlıyorum nasipse..
genital bölgeyede yaptırmayı istiyorum ama korkularım var.
ben bekarım bunun "kızlığa" yahut ilerde "kısırlığa" vb. gibi bi soruna sebep olma ihtimali var mıdır yok mudur?
tekrar tekrar teşekkürler..
sevgilerimle...:1hug:
Emla kremin uyşturucu etkisi 1 saatte başlar va ortalama 1 saat daha devam eder. Yalnız içindeki etken madde uçucu oldugu için masajla hızlıca sürdükten sonra streç filmle üstünü kapatmanızı öneririm. Benim bazı hastalarım diğer bölgelere de krem sürmeyi tercih ediyor. Bu size kalmış, yani sadece özel bölgeye uygulanacak diye bir kural yok.:))bilgiler için teşekkürler
bu emla kremin etkisi kaç saat sürüyor acaba?
Hiç alakası yok kızlar. Kısırlık bambaşka nedenlere bağlı. Ayrıca lazer epil.da etkilernen tek doku kılkökü ve deri. Hatta 2 hastam hamile kalıp ara verdi. Belki üremeyefaydası olabilir.:)) Şaka tabii.:))
merhaba,
ben size birşey sormak istiyorum. ben 8 martta koltuk altıma nişantaşında konusunda iddialı, herkesin bildiği bir yerde lazer epilasyon yaptırdım.üzerinden 15 gün geçti halen dükülmeyenler var. ve tuttuğum zaman elime gelmiyorlar bile. güçlü kökleri yani. bir yanlışlık mı var acaba bu işte. bazı yerlerine lazer hiç gelmemiş bile bence
bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?