- Konu Sahibi dr.dido
-
sayın doktorum roacutan kullananlar yaptırmamalı demişsiniz. ben 4 yıl önce kullanmıştım bir sakıncası olur mu acaba?
Bende bir sormak istiyorum.Ücretini peşin ödedim ama yaz sezonu sakınma zorunluluğu olduğundan eylülde başlıyacağım.Fakat ben cihazın adını falan sormadım.Sitesinde elipse diye bir cihazın resmi var bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı?Bi sorum daha olacak yıllar önce epilasyon makinası ile koltuk altımı alırken sarkma oluştu laserin sakıncası olur mu buna?Bi soru daha bu sarkma nasıl giderilir bilen var mı acaba?
kızlar bişey soracagım bende özel bölgeye dusunuyorum lazerı. zaten kıl köklerım oldukca ınce. kaç seansta bıtti sizinkiler ucretlerı ne kadar ve acı hıssedıyomusunuz
Bende bir sormak istiyorum.Ücretini peşin ödedim ama yaz sezonu sakınma zorunluluğu olduğundan eylülde başlıyacağım.Fakat ben cihazın adını falan sormadım.Sitesinde elipse diye bir cihazın resmi var bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı?Bi sorum daha olacak yıllar önce epilasyon makinası ile koltuk altımı alırken sarkma oluştu laserin sakıncası olur mu buna?Bi soru daha bu sarkma nasıl giderilir bilen var mı acaba?
merhabalar birşey sorucam ben bir merkezde epilasyona başlamıştım ordaki alet üflemeliydi sonra başka bir şubesine transfer oldum burdaki ailet ise basmalı ve çok acıtıo netten araştırdm ama hangi cihazın ne özelliği var bulamadım hangisi daha ii acaba ona göre eski şubeye tekrar transfer olayım diyorum
mrb yeni katıldım aranıza konu kıllar olunca hemen üye olayım dedim 2 ay önce yüzümde lazere başladım elmacık kemiklerimdeki kıllar kalın olmasına ragmen atış yapmadı doktor bir türlü ikna edemedim ayva tüyü olsa hak verecektim ama bildiğimiz kalın siyah kıl.. didocum engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum lazerle kalınlaşan ayva tüylerinin daha sonraki senaslarda gitme olasılığı yokmu farkı ne anlayamadım sadece seans sayım fazlalaşmazmı mantığıma bir türlü yatmıyor yardımcı olursan çok sevinirim
lazer yerine iğneliyi tavsiye ederim arkadaşlar kesin çözüm acısız lekesiz izsiz iğneli eskisi gibi değil artık uzman ellerde yaptırabilirsiniz isterseniz yardımcı olurum arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?