Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sayın doktorum roacutan kullananlar yaptırmamalı demişsiniz. ben 4 yıl önce kullanmıştım bir sakıncası olur mu acaba?

tedavi bitiminden sonra 6 ay beklemek gerek canım... cilt çok hassas oluyor çünkü...
ama 4 yıl önce bitmişse tedavin sorun olmaz... ben de kullanmıştım 2 sene önce ... o yüzden araştırmıştım...

Bende bir sormak istiyorum.Ücretini peşin ödedim ama yaz sezonu sakınma zorunluluğu olduğundan eylülde başlıyacağım.Fakat ben cihazın adını falan sormadım.Sitesinde elipse diye bir cihazın resmi var bu cihaz hakkında bilgisi olan var mı?Bi sorum daha olacak yıllar önce epilasyon makinası ile koltuk altımı alırken sarkma oluştu laserin sakıncası olur mu buna?Bi soru daha bu sarkma nasıl giderilir bilen var mı acaba?

canım sarkmaiçin vücut bakımı topiklerini araştır bakalım... mutlaka vardır bu tarz bir konu... belki vücut sıkılaştırıcı kremler deişe yarayabilir... benim ki sadece fikir ama ... :sm_confused:

dalga boyu kac olmalı kızlar benim gittigim merkezde cynosure apogee 5500 kullanıyorlar kontrol seansıma gittigimde dalga boyunu sordum 16 dedi? siznkiler kac kızlar

kızlar bişey soracagım bende özel bölgeye dusunuyorum lazerı. zaten kıl köklerım oldukca ınce. kaç seansta bıtti sizinkiler ucretlerı ne kadar ve acı hıssedıyomusunuz

kızlar ankarada bı yere yuz bolgesi için 14 sean lazere gittim ama yuzum berbat oldu eskı halını mumla arıyorum.şimdi bılıyorum iğneli epilasyonda çok tehlikelı ama araştırdığım kadarıylada o son çare gidipte memmun kaldığınız bı yer varsa özelden yazar mısınız

kızlar bişey soracagım bende özel bölgeye dusunuyorum lazerı. zaten kıl köklerım oldukca ınce. kaç seansta bıtti sizinkiler ucretlerı ne kadar ve acı hıssedıyomusunuz

canım ben genitale yaptırmadım ama arkadaşlar mutlaka yardım edecektir sana...

yalnız eğer kılların kalın ve koyu ise lazer daha çabuk etkiliyor... çünkü lazerin mantığı koyu renkleri ayırt ederek onlara etki ediyor... o yüzden beyaz tenli ve siyah kalın kılların varsa daha çabuk etki eder ...

genelde 5-6 seansta tamamlanıyor ... seans başı ücret 100tl civarında...daha az olacağını sanmıyorum...

tesekkur ederım arkadasım cevap için

ankarada lazer epilasyon için tavsiye edilen bir yer varsa bana da mesaj atabilir misiniz.

merhaba..ya ben de elipse diye cıhaz kullanan bır yerden ızmırde fıyat aldım..fıyat uygun geldı..tum vucut 2000 bıtene kadar ve yüzüde hedıye yapıolarmış..peşin 1700 olur dedıler..kampanyaymış..ve söylenen alex cıhazı soguk ulkelere göre yapılmış, bızım ulkemıze en uygunu guneş açısından elıpseymış...aman allahımmm kafam karman corman herkes her cıhaza bırsey dıyo, anlamadımkı...:)) bu elıpseye gıden var mı..guneslensek bıle en az 3 gun kala guneslenmeden gıdebılırmışız...bılgısı olan ya da elıpse ıle yaptıran varsa lutfen fıkır versın:)

merhabalar birşey sorucam ben bir merkezde epilasyona başlamıştım ordaki alet üflemeliydi sonra başka bir şubesine transfer oldum burdaki ailet ise basmalı ve çok acıtıo netten araştırdm ama hangi cihazın ne özelliği var bulamadım hangisi daha ii acaba ona göre eski şubeye tekrar transfer olayım diyorum

dr dido ben fotona xp max laser ile epilasyona başladım bunun hakkında bilginiz varmı iyimidir bu laser cihazı??

Doktor hanım, yanıtlanırsanız çok sevinirim..

Esmer koyuca tenliyim ve kıllarım da sert ve siyah, cildim de aşırı hassas, hormon bozukluğum da yok. Usandım bunları almaktan, saatlerimi veriyorum ve 3 gün sonra yine aynılar...Vücuttaki kıllarda çoğu sert siyah ama aralarda kollarda mesela inceler de var. Yüzümü de yüz ağda bantları ile almaya başladıktan sonra, favori ve çene altımda az olan tüyler rahatsız edici şekilde çoğaldı, yayıldı ve bazıları kalınlaştılar. Göbeğim de bile jilet yaptığım için yoğunca sertçe sayılabilecek kıl var ( Yüz için lazer uygun değil deniliyor genelde ama yüzümdekilerden de artık kurtulmak istiyorum.. Yüzüme iğneli yaptırsam cilt aşırı hassas; vücut içinse açık tenli değilim, alex yakabilir diye korkuyorum..Hal böyleyken, ten rengimden dolayı zarar görmeden, hem vücut hem yüz için en iyi sonucu alabilmek için ne önerirsiniz? Gittiğim yerde dalga boyu v.s nelere dikkat etmem gerek?

İstanbul Anadolu yakasında gerçekten memnun kaldım diyebileceği yerler olan arkadaslar da özelden yer önerisinde bulunurlarsa çok sevinirim. Çok teşekkürler, iyi çalışmalar...

üflemeli olan soğutma sistemli diğerinde ise soğutma sistemi yoktur
soğutma sistemli cihazlar genelde son model olduğu için eski şubeye dönmeni tavsiye ederim

ArkadaŞlar tamamen bıten arkadaŞlar varmı bu lazerlerde bırde hangısı daha ıyı

mrb yeni katıldım aranıza konu kıllar olunca hemen üye olayım dedim 2 ay önce yüzümde lazere başladım elmacık kemiklerimdeki kıllar kalın olmasına ragmen atış yapmadı doktor bir türlü ikna edemedim ayva tüyü olsa hak verecektim ama bildiğimiz kalın siyah kıl.. didocum engin bilgilerinden yararlanmak istiyorum lazerle kalınlaşan ayva tüylerinin daha sonraki senaslarda gitme olasılığı yokmu farkı ne anlayamadım sadece seans sayım fazlalaşmazmı mantığıma bir türlü yatmıyor yardımcı olursan çok sevinirim

cnm bende yüzüme yaptırıyorumm..ilk seansımda elmacık kemiklere yapmadılar yama gibi durduu..sonra benim ısrarımla orayada yaptılar hafif kalınlaştı ve uzamaya başladı ayrıca çok hassas kısımlar benim yandı malesef göz etrafımmm onun içinnn ben daha yaptırmam o kısımlara..sadece favori bıyık çene yaptırcam..seninki nekdr kalın bilmiyorum ama çok rahatsız etmiyorsa elleme cnmm..güzelleşelim diye iyicene maffoluyoruz valaa..

arkadaşlar lütfen acil cevap yazın bana ıpulse300plus ıpl lazerepilasyon ben bu aletlebaşladım acba nasıl bıraksammı bi bilginiz varmı şimdiden teşekkürler

dün lazerci doktoruma gittim tamamen bitmez hiç bir zaman avuç gibi tüysüz olmaz dedi toplamda 5. seansımı yaptırmış oldum

lazer yerine iğneliyi tavsiye ederim arkadaşlar kesin çözüm acısız lekesiz izsiz iğneli eskisi gibi değil artık uzman ellerde yaptırabilirsiniz isterseniz yardımcı olurum arkadaşlar

canım ıgnelı nasıl acısız ya en yakın arkadasım yaptırıyo her seansta ölüyo kız:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…