- Konu Sahibi dr.dido
-
Bende ilk seansımı bugün yaptırdım.Genital bölgeme.
İkinci seansım 3 hafta sonra. Ben lazerin markasına falan bakmadım açıkçası.Bir daha ki gidişimde bakıcam ama.Birde bana yapılan lazer soğutmalı değildi.Daha doğrusu soğutucu başlığını çıkartmışlar,daha etkili oluyormuş bu şekilde.Soğutucu vücudu soğuturken lazerin etkisini yarıya indiriyormuş.Bana biraz garip geldi.Bilmem ne kadar doğru.Bakalım 2. seans nasıl olucak?
2. seansın neden 3 hafta sonra benimki 8 hafta sonra bide soğutucu başlık olayını
anlamadım istersen iyice bi araştır o başlığı çıkarınca canın acımadımı -tatlicadiarzu-
kızlar ya off bende lazere gıdıyorum tamamen bıttı dıyen var mı sevgılı doktorumuzda gorurse lutfen bılgılendırırmısınız.1.5 yıl oldu tamam kıllarda ıncelme var cıkma aralıklarıda uzadı ama tamamen bıttı dedıgım bır yerım yok bıtmıycek dıye korkuyorum artık
arkadaşlar birde vücudun her bölgesi aynı sonucu vermiyor mesela kollarımada yaptırdım pek etkisi olmadı benlki tüyler ince olduğu için ama bacaklarımdan fazlasıyla memnunum çünkü hiç çıkmıyor diyecek kadar az yakından bakarsam 2-3 teli görebilirsin yoksa pürüzsüz duruyor...
Ben de ilk seansa gittim 11 gün oldu bazı yerlerde dökülme var. Gittiğim merkezle ilgili endişelerim var acaba iyi mi ettim kötü mü ettim diye düşünüyorum. Kullandıkları cihazın adınıbaşka hiç bir yerde duymadım nette araştırdım adına rastlamadım. Cihazın adı EPİLONE daha önce duyan yaptıran var mı? ücretini de peşin ödedim. kol altı + genital ve bikini bölgesi için bitene kadar 500,00 TL . Şimdilik sorun yok gibi görünüyor ama içime kurt düştü bir kere.
Uygulama esnasında sadece atış yaparken anlık bir acı hissettim sonrasında hiç acıma yanma olmadı.
merhaba arkadaşlar
bende 1 senedir lazer yaptırıp sonuç alamayanlardanım
2008 Nisan ayından beri Diod lazer epilasyon tedavisi yaptırıyorum, son 6 aydır ara atışlarla birlikte 20 kere gittim kabus gibi, biraz azalma var ama yinede tamamen bitmedi hiç çıkmayan yerlerden çıktı, tüm testlerimi yaptırdım hormonlarımla alakalı birşey yok, 22 haziranda yine ara atışım var onada gidicem sonra devam etmeli miyim bilmiyorum... Belki bana fikir verirsiniz.
acaba benler üzerine lazer epilasyon yapılabiliyor mu?
bende 2008 mayıs gibi başladım toplasan 6 seans olmuştur şimdiye kadar sen nasıl 20 kere gittin ilginç. seans aralıkların ne ki. ben ilk 3 seans 1 ay sonra 2 ayda bi gittim.bence bi gariplik var senin işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?