bahsettiğin makineyi tam olarak bilmiyorum ama benim gittiğim yer de alexandrite kullanıyır... 2009 model olduğunu sanmıyorum...
seans aralıklarım 1,5 aydı ... 6-8 seans sürer dediler... 6 seans biteli 2 ay oldu... yarın kontrole gideceğim... ama benim açık ten koyu renk kıl... belki fikir verir...
slm ya benımde bı sorum olacaktı ben de lazer yaptırmayı dusunuyorum yarın dra gıdecem yaptırmadan once tahlıl falan gerekıyomu tahlıl yaptırmadan da yaptırabılırmıyız lazerı cvp beklıyorum
merhaba, 2 seans ve 2 kontrol genital ve koltuk altı yaptırdım, yaptırmadan önce hiç tahlil istemediler benden..benim seans ücretim 150 tl bu arada..normal mi bilmiyorum hiç araştırmadım..
dr. dido özel mesajınız kapalı
ben haftasonu sizin merkezinize geliyorum komple genital ve koltuk altı için
tenim beyz kıllarımda siyah seansa gelmeden önce neler yapmalıyım
emla krem alıp gelicem
2. sorum bu kıllar ne zaman dökülür 10 gün içinde dökülmesini istiyorum
tenim çok hassas değil yüksek dozları kaldırır diye düşünüyorum
canım dido uzun zamandır uğramıyor... istersen gdeceğim merkezle görüş... çünkü hepsinin farklı uygulaması oluyor...
bazıları 2-3 gün önce jiletle temizle diyor ; bazıları biz kısaltırız diyor...
dökülme için de bölgeden bölgeye ve cilde göre değişiyor... genelde 10-1 gün sürüyor...
cildin kuruysa daha uzun sürebilir... bol bol nemlendir...
lazerden sonra güneşten koru ; mutlaka güneş kremi kullan ama güneşlenme...
yazın genital bölgeye lazer yaptırabilirmiyiz
Bende ilk seansımı bugün yaptırdım.Genital bölgeme.
İkinci seansım 3 hafta sonra. Ben lazerin markasına falan bakmadım açıkçası.Bir daha ki gidişimde bakıcam ama.Birde bana yapılan lazer soğutmalı değildi.Daha doğrusu soğutucu başlığını çıkartmışlar,daha etkili oluyormuş bu şekilde.Soğutucu vücudu soğuturken lazerin etkisini yarıya indiriyormuş.Bana biraz garip geldi.Bilmem ne kadar doğru.Bakalım 2. seans nasıl olucak?
Yok canım:1hug: bende hep erteliyordum..düşün ağda yaptıramıyordum oraya çok canım tatlıdır. Bence yaptıracaksan daha fazla bekleme derim....acımıyor çünkü.. hemde çok kısa sürüyor seansaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?