Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

umuyorum 6. seansta biter
tabi herkeste aynı olacak diye bi koşul yok. herkesin hormonları farklı
ama yinede koltuk altı için max. 8 diyorlar
umarım sende kısa sürede kurtulursun kaydirigubbakcemile5

bu arada dr.dido ne zaman gelicek, sorularımıza ne zaman cevap vericek acaba ?

Ya arkadaşlar bişe sorucam epilasyon yapanlara sizde de acı oluyomu epilasyon sırasında ben çok acı çektim acaba gittiğim yerdeki cihazdamı sorun var yani bütün markalar acıtıyomu bugün tekrar gidicem emla kremi önerdiler bilmiyorum ama

ben yüzüm için gidiyordum acı yoktu hafif yanma oluyordu ama çok azdı
şuanda koltuk altı ve genital bölgeye gidiyorum
koltuk altındaki acı çok az genitalde ise acı çok fazla ama dayanılmayacak bir acı değil
ağda ile kıyaslanmayacak bi acı
ve sonucta tüylerden kurtulacağımızı düşünürsek acı pek göze gelmiyor bence

ya peki sizin gittiğiniz cihazın markası ne acaba? Çok tereddüt ettim değiştirmeyi düşünüyorum gittiğim merkezi

ya peki sizin gittiğiniz cihazın markası ne acaba? Çok tereddüt ettim değiştirmeyi düşünüyorum gittiğim merkezi

alexandrite çokta memnunumgamyoncuiremsu
ama işte şu sıralar bazı merkezlerde kampanya oluo çok uygun fiyata tabi makinaları farklı dr. didodan cvp bekliyorum farketmez derse değişmeyi düşünüyorum
sen neden değiştirmeyi düşünüyorsun

Benim gittiğim yerdeki cihaz glade blue diye bi marka hiç duymadım ve çok acıyo yani ağdanın acısı hiç bişe bunun yanında hatta ordaki kız bana bi çok kişinin acıya dayanamayıp gittiğini söyledi. Biraz önce başka bi merkezle görüştüm cihaz alex. ödül filan almış ve fiyatıda aynı benim gittiğim yerle.

bende hiç duymadım o markayı
hemen gitmeyeceksen seans zamanın gelene kadar bekle dr. didonun önerisi vardır elbet
eğer hemen gitmen gerekirse diğer merkezi dene bence

Merhaba dr dido,

Uzun zamandır epilasyon merkezi araştırıyorum.Cutera ve gemini sistemleri son geliştirilen nd yag lazerleriymiş ve çok pahalıymış.Siz de bir uzman olarak bu makinaların epilasyondaki etkinliğini araştırsanız?? biz nekadar araştırsakta uzman gözüyle olması farklı oluyor.

Bir de ben daha önce alexandrite ile 4-5 seans gitmiştim bi deişiklik olmamıştı kıllarımda ve bazı kıl köklerinde beyaz lekeler oldu.Cilt rengim beyaz tam alex cihazına göre.Bu neden olabilir sizce?

Merhabalar drcumm ben lazeri genitalime yaptırıyorum 3 seans bitti 4.ye gidicem we çok az çıktı kıllarım acaba çıkmayanlar bitmişmidir bidaha çıkarmı bide koltukaltıma da yaptırıcam kaç seans da biter lazerden çok memnunum çıkaranlardan allah razı olsun Hayırlı Ramazanlara.s.

benim de bi sorum var.yardımcı olursanız çok sevinicem.bana alex le yapıldı.bacaklarım o kadar acıdı ki anlatamam.halbuki çenem hiç acımadı.her gösterge 16-16 idi bir yerde de 2.5 yazıyodu makinede.ama çenemdeki kıllar 1 hafta olmasına rağmen dökülmedi.bir daha ki gidişimde akımı yükselttiriyim mi?sizce artık almalımıyım dipten,yoksa dökülmesini bekleyip şimdi biraz kısaltıyım mı?

ayrıca yüzüme girmedi yapan kişi.ısrar edip tüm yüzümede uygulatıyım mı alex le?sadece favori bölgelerin kıl değilde siyaha yakın uzun tüyler var.bunlara başka bir makineyle mi uygulama yapılması gerekiyor?sizce ne yapmalıyım?

çok sordum dimi..a.s.

bende yüz bölgeme yaptırmayı düşünüyorum bugüne kadar yani 2 senedr fln sir ile favori bölgemi aldırıyordum fakat gittikçe daha siyahlaşmaya başladı tüyler bu yüzden kesin bi çözüm istiyorum seanslarını komple tamamlayıpta lazerden fayda görmedm diyen var mı?
çünkü yüz çok önemli yaptırıp yaptırıp öle kalırsa mahvoluruz.

SNR.DİDO; sımdıden cok tesekkur ederım verdıgınız cevaplar ıcın bende uzun zamandır epılasyon yaptırmak ıstıyorum fakat korkularım var ben bagzı konularda cok sansızım yanı kımseye olmaz gelır benı bulur bagzı seyler :) bundan bır kac sene once benım bır arkadasım kollarını ıgnelı epılasyon yaptırmıstı hep yara cıktı kollarında sonra gectı ama goruntu korkunctu ben lazer epılasyonda acı yok dıye bılıyordum ama burda okuduguma gore acı oluyormus benım sorum su ben ıstanbulda yasıyorum anadolu yakasında bana tavsıye edebılecegınız bır yer varmı gercı uzaktasınız ama sorumu mazur gorun cunku sız once ınsan sonra doktorsunuz bu bellı bızlere yardımcı oluyor uyarıyorsunuz ınsanları para hırsı sarmıs kımseye guven olmuyor ucuz dıye gıdemıyorsunuz ucuz etın yahnısı ıyı olmaz dıye ee pahalı yere gıdıyorsunuz adamlar ıyı ıs yapmıyo paranla rezıl oluyorsun her vucut tıpı farklı ama en azında sızın şurasını duydum ıyıdır dıyebılecegınız bır merkez varmı bırde ben genıtal bolgeye yaptırmak ıstıyorum tumune uygulanıyormu ben sadece ıkı uc defa agda yaptım hayatım boyunca hep jılet vurdum kıllarım sert ve sıyah ama ben butun bolgesıne ıstıyorum kople yanı yapılıyormu o sekılde bırde bunu cevaplarsanız cok sevınırım cok tesekkur ederım... saygılar...a.s.

Selam. kalan tüylerin biraz daha kalınlaşması için 2-3 kere jiletle ve sonra seansına git tatlım.Koltukaltındaki lekene üzüldüm.fisfisfis gerçekten de doza bağlı olabilir. Çünkü tam da atış yüzeyiyle uyumlu bir alan. Hem lekeni açmak hem de k.altının genel olarak açılmasını sağlamak için her gece Expigment %4 krem kullanmanı öneririm. Ben de İ.D.Ç.liyim. '87 mezunuyum. :dance::teytey::dance: Sevgiler.a.s.

Slm. Öncelikle teşekkürler. Ben de burayı keşfettiğim için çok mutluyum. Tabii ki kök rengi en önemlisi ama deri üstünde de 1 mm de olsa siyahlığın devam etmesinde fayda var. Çünkü enerji buradan köke ulaşarak tahrip edecek. Siyah derken griyi de siyahın tonu olarak kabul edebiliriz. İnce ya da kalın siyah tonlarındaysa mutlaka etki eder. Sadece incelerde dozu biraz artırmak gerekir. Ayva tüyü ya da beyaz kıl-tüylere ancak iğneli epil. önerebiliriz. sevgiler.

slm. araştırman tabii ki lazım. İyi etmişsin. Bak sana ne diyeceğim. İki merkeze de git ve tek bir koltukaltına deneme seansı iste. Yani sağ k.altını birine sol k.altını diğerine yaptır. Mümkünse aynı gün. Hissini ve sonraki haftalarda olacakları gözlemle ve ona göre karar ver. :lepi: Nasıl fikir ama! kötükedihüso Biraz cinlik yapmakta fayda var di mi? Hangi merkezi seçeceğine karar verince bana da özelden atar mısın? merak ettim. sevgiler. a.s.

merhabalar bende koltukaltıma ve genital bölgeme laser epilasyon yaptırıorum alex le koltukaltımda en son 4 üncü seansa gittim 4 ay önce arayı bilerek uzun tuttum ki kıllardaki etkisini göriim die yaz oldugu için haliyle çıkanlarıda jiletle kısalttım 10 gündür jiletle kısaltmayıda bıraktım şuan tüylerim çıktı.7-8 tane kalın kıl kökü war ama digerleri çok ince sanırım onları lazer görmicek sizce 2 seans daha dwm ediim mi yoksa igneliyemi geçiim gittigim merkezde koltuk altın için 2 seans daha gel dediler sizce napiim

Slm. diode etkisiz demekten ziyade alex. kadar etkili değil demek daha doğru olur. Diod derinde olan köklere pek ulaşamıyor. Zenci ya da hintli tarzı bir koyuluktan bahsetmiyorsan eğer, alexandrite kullanmakta bir engel yok. Neden bu kadar eminim; çünkü deniz kıyısında bir kentte lazer yapıyorum çünkü tatlım.Doğru cihaz ve yeterli tecrübeyle yanık riskini bertaraf etmek mümkün. sevgiler.

doktor dıdo

sızı burda gormusken bı kac sey danısmak ıstıyorum koltuk altıma alex cıhazıyla yaptırcam kesın kararımı verdım kıllarım sıyah ve kıl koklerımde guclu dıye tahmın edıyorum kac seansta bıter sızce bı de 80 ytl odeyecegım her seans basına bu fıyat nasıl ?

didoo bide şunu sorucam ;
benim göbeğimde bacaklarımda falan şu anda hep kabuklanma var büyük büyük.gören yakmışlar seni diyor ama ben öyle olduğunu üşünmüyorum.çok hafif bi bronzluğum kalmıştı yaparlarken.acaba bu kadar fazla kabuklanma normal mi?yoksa gerçeken beni yaktılarda ben doğal bi sonucu mu sanıyorum lazerin?çok üzgünüm:
tekrar teşekkürlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…