bende koltuk altımı alex ıle yaptırmayı dusunuyorum da 4 seansta 5 6 tug cok ıyı sanırım 6 seansta tamamen bıter degıl mı yanı sen koltuk altı ıcın alex cıhazını tavsıye edersın ?? dıger bı secenegım ıse dıode cıhazı ama sanırım alex olacak mirmirmirmir
Ya arkadaşlar bişe sorucam epilasyon yapanlara sizde de acı oluyomu epilasyon sırasında ben çok acı çektim acaba gittiğim yerdeki cihazdamı sorun var yani bütün markalar acıtıyomu bugün tekrar gidicem emla kremi önerdiler bilmiyorum ama
ya peki sizin gittiğiniz cihazın markası ne acaba? Çok tereddüt ettim değiştirmeyi düşünüyorum gittiğim merkezi
Benim gittiğim yerdeki cihaz glade blue diye bi marka hiç duymadım ve çok acıyo yani ağdanın acısı hiç bişe bunun yanında hatta ordaki kız bana bi çok kişinin acıya dayanamayıp gittiğini söyledi. Biraz önce başka bi merkezle görüştüm cihaz alex. ödül filan almış ve fiyatıda aynı benim gittiğim yerle.
Slm. 4 yıldır bir güzellik merkezinde hekimim. Hem bir hekim hem de bir bayan olarak bazı bilgilerimi aktarmaktan mutluluk duyacagım. 1. epilasyonda en etkili kazer kesinlikle ve kesinlikle alexandrite. 2.Yapan kişinin tecrübesi doğru dozajlamalar açısından çok önemli. 3. Yüzünüze lazer yaptıracaksanız çok sabırlı olmak gerek. çünkü yüzdeki kıllar çok dirençli ve uykudaki kıl folikülleri hareketlenebilir. 4. Olmaması gereken yerdeki kıllardan (göğüsarası, göbek altı gibi) muzdaripseniz jinekologa gitmeli ve hormon bozukluğu ihtimalini araştırmalısınız. 5. Lazerde tek yasak bölge gözçevresidir. 6. lazer epilasyonda kılın siyah ve tonları olması şarttır. Maalesef kızıl sarı veya beyaza etkili değildir. 7.Cinsiyet ayrımı yoktur. Beyler de lazer epilasyonu keşfettiler zaten. 8.Sadece kıla renk veren melanin pigmentine etki eder. Terbezleri, yumurtalıklar, lenf bezleri gibi deri altı oluşumlara etki etmez. 9.epilepsi, diabet (AKŞ:150 üstü), kalp pili olanlar ve roacutan kullananlar yaptırmamalı. İlk anda aklıma gelenler bu kadar. Eğer sorularınız ve katkılarınınz olursa ilk fırsatta cevaplamaya çalışırım. Aşkla kalın.
Selam. kalan tüylerin biraz daha kalınlaşması için 2-3 kere jiletle ve sonra seansına git tatlım.Koltukaltındaki lekene üzüldüm.fisfisfis gerçekten de doza bağlı olabilir. Çünkü tam da atış yüzeyiyle uyumlu bir alan. Hem lekeni açmak hem de k.altının genel olarak açılmasını sağlamak için her gece Expigment %4 krem kullanmanı öneririm. Ben de İ.D.Ç.liyim. '87 mezunuyum. :dance::teytey::dance: Sevgiler.a.s.merhaba dr.dido,
bu bölümü yeni keşfettim,bende bir lazer epilasyon hastasıyım.Koltuk altıma yaptırdım 6.seans kadar vede büyük oranda azalma var şuan,yani nerdeyse bitti sayılır, bu durumda ne kadar zaman sonra tekrar gitmem gerek,(en son seansım 20 haziranda yaptırdım) şuan çok ince ve seyrek tüylerim var,1 kere makasla kısalttım.Acaba jilet vursam seansa öyle mi gitsem diye size sormak istedim.Birde bu son seansımdan sonra bir k.altımda 1,5 cmlik bir leke oldu(muhtemelen yüksek dozajdan) geçer dediler ama rengi açıldı ama geçmedi.Ayrıca bende kronik olan birşey var ki, buda koltukaltı bölgelerimin koyu renkli olması,dermatologa danıştım,ne yazıkki bölge sıkıntılı olduğu için etkin bir tedavisi yokmuş,tabi lazer tedavisinin dışında,acaba bununla ilgili ne yapabilirim,veya leke tedavisinde ne gibi faklılıklar var epilasyona göre?
Çok soru sordum farkındayımama ufak bir ayrıntı belirteyim,Ben de İskenderunluyum,hatta tam bir Demirçelik çocuğuyum :)
Şimdiden ilginize teşekkür ederim
Slm. Öncelikle teşekkürler. Ben de burayı keşfettiğim için çok mutluyum. Tabii ki kök rengi en önemlisi ama deri üstünde de 1 mm de olsa siyahlığın devam etmesinde fayda var. Çünkü enerji buradan köke ulaşarak tahrip edecek. Siyah derken griyi de siyahın tonu olarak kabul edebiliriz. İnce ya da kalın siyah tonlarındaysa mutlaka etki eder. Sadece incelerde dozu biraz artırmak gerekir. Ayva tüyü ya da beyaz kıl-tüylere ancak iğneli epil. önerebiliriz. sevgiler.merhaba dr. dido
yüzüme lazer epilasyon yaptirmak istiyorum da bir sorum olacak; tüylerde tüyün kök rengi mi önemli kendi rengi mi? mesela bazı tüyleri çektiginizde tüyün kökü siyah bazı tüylerin kökü beyaz.tüyün kökü beyazsa ama rengi siyahsa(çok koyu degil) lazer görür mü o tüyü?yoksa kökü beyaz olan tüyler ayva tüyü mü oluyoCADIARZU favori bölgemdeki tüyler baya koyu ama yanak bölgemdekiler ince sayılır hangi lazeri yaptırmalıyım sizce?ne güzel ya bi doktor olması aramızda teşekkürler şimdidena.s.
slm. araştırman tabii ki lazım. İyi etmişsin. Bak sana ne diyeceğim. İki merkeze de git ve tek bir koltukaltına deneme seansı iste. Yani sağ k.altını birine sol k.altını diğerine yaptır. Mümkünse aynı gün. Hissini ve sonraki haftalarda olacakları gözlemle ve ona göre karar ver. :lepi: Nasıl fikir ama! kötükedihüso Biraz cinlik yapmakta fayda var di mi? Hangi merkezi seçeceğine karar verince bana da özelden atar mısın? merak ettim. sevgiler. a.s.Bende bu site sayesinde lazer epilasyon yaptırmaya karar verdim. Hemen adanadaki merkezleri tek tek araştırdım. Beyaz tenli ve siyah kalın tuylerim var sadece yuz bolgesını dusunuyorum hepsi baktıklarında lazer icin ideal oldugunu erken sonuc alınabilecegini soyledirler. Bazı merkezler bastan savma gıbıydı. Ama iki merkez arasında kaldım. Birinci merkezde bir dr bir tanede yardımcısı var. alex marka kullanıyorlar. Blueshine dedi hazıranda almıslar cok yeni. Ve dondurucusu en ust seviye dediler. Leke filan olasılıgı yok ayrıca kullanımdan sonra ekstra yuzune buz koymayacaklar. Bir de hem sekreter hem yardımcının yuz bacak ve kollarında kendileride uygulamıs gayet temız. Bebek cıldı gibi. Diger merkezde ise 3 tane doktor var bırı uzman doktor onlar bizzat yapacaklarmıs. Kullandıkları alet kaldera mı oyle bir sey tam hatırlayamıyorum. Alex de varmıs ama bu daha ıyı dedıler. Varıs tedavısındede onu kullanıyorlarmıs. Doktorlarla gorusmedim sekreterle gorustum. Alex ı seans aralarında kontrolde kullanacaklarmıs ucretsiz. Sımdı hangısıne gıdecegıme karar veremedim. Ikıncı merkez daha uygun gibi gorunuyor ama gorustugum bayanın koltuk altı kısmında baya bı tuy gormus kuzenım bana daha sonra soyledi. Cıdden kafam karıstı hanı komık olacak belkı ama kelın ılacı meselesi. Karar vermemde yardımcı olursanız cok sevinirim Bu hafta muhakkak yaptıracagım bırını secip. Sımdıden tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın..
Slm. diode etkisiz demekten ziyade alex. kadar etkili değil demek daha doğru olur. Diod derinde olan köklere pek ulaşamıyor. Zenci ya da hintli tarzı bir koyuluktan bahsetmiyorsan eğer, alexandrite kullanmakta bir engel yok. Neden bu kadar eminim; çünkü deniz kıyısında bir kentte lazer yapıyorum çünkü tatlım.Doğru cihaz ve yeterli tecrübeyle yanık riskini bertaraf etmek mümkün. sevgiler.selam dr dido
ben daha önce yazmıstım ama qörmemişinnz galiba diode etkili değil diyor herkes. esmer tenli olduqum için bana gittiğim merkezde koltuk altı ve bkini için diode lazer uyquladılar yoksa derim yanarmıs 1 seans ve 1 kontrol qecti we kıllarım baya bi döküldü cıkmasıda yawasladı sanırım şimdi peki diode la dahamı fazla seansa qitmem qerekecek yada bu dökülen kıllar tekrarmı cıkacak yani etkisi olmıcakmı ....lütfen cevap werinnnn....:Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?