- Konu Sahibi dr.dido
merhaba dr.dido ben yüz bölgeme lazer epilasyon yaptıryorum. acaba hangi güneş kremini önerirsiniz ve kaç faktör? teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam. Alexandrite dediğimizde lazerin tipi, yani 755 nanometre dalgaboyunda enerji ürettiğini ifade ederken arion, cynosure... derken üretici ticari markayı kastediyoruz tatlım. Uygulamayı güzellik uzmanının yapmasına gelince, bu durumda gene sorumluluk dr.da. Nasıl ki hastanede enjeksiyonu ya da pansumanı hemşire, sağlık memuru yapar ama sorumluluk her zaman dr.dadır, bunun gibi .... Ama arzu edersen, için daha rahat edecekse gittiğin merkeze ''lazeri dr.un yapmasını istiyorum'' dersin; a.s a.s buna göre sana randevu verirler. Gittiğin merkezlerde dr. ile görüşmek istediğini de söyleyebilirsin. a.s a.s Sevgiler.Merhaba dr dido,
cevaplarınız için çok teşekkürler.Şu ana kadar yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla mutlaka alexandrite ve tecrübeli bi yer tercih etmeliyiz.Peki alexandrite cihazlar da çeşit çeşit arion wave light, cynosure apogee 5500( en iyi epilasyon cihazı ödülü varmış),epicare lpx light age,...Bunlardan hangisini tercih etsek daha iyi sonuç alırız?Bir de istanbulda genelde güzellik uzmanı oluyor uygulama yapanlar bu konuda ne dşünüyorsunuz?
slm. güneş kremlerinin yüz için ve hatta cilt tiplerine göre farklı üretilenlerinden al, ve en az 20 faktörlü olsun. (Tenin beyazsa 30 faktör) 2-3 saatte bir de yenile cnm. Vücut için olanlardan kullanırsan ve cildin de yağlıya dönükse sivilcelenme yapabilir mesela. sevgiler.merhaba dr.dido ben yüz bölgeme lazer epilasyon yaptıryorum. acaba hangi güneş kremini önerirsiniz ve kaç faktör? teşekkürler
Slm. senin için bir engel yok tatlım. roaccutan ( ya da zoretanin) kullanımı bitiminden en az 3 ay sonraya kadar dikkat etmek gerekiyor. Ama senin zaten 1 sene olmuş bırakalı. a.s sevgiler.bizi bilgilendirdiğiniz ve sorularımıza yanıtlar verdiğiniz öncelikle teşekkür ediyorum. kulaktan dolma bilgiler yerine bir uzmanda yardım almak harika...
roacutan kullananlar lazer epilasyon yaptırmasın demişsiniz ben kullandım fakat 1 senedir tedavi görmüyorum. sizce bana bir sakıncası olurmu lazer epilasyonun, yoksa bikaç sene daha beklemem gerekiyor mu?
merhaba,
ben 3 yıl önce yüzüme, koltuk altıma ve de genital bölgeye 5 seans lazer yaptırdım. kullanılan cihaz alexdi.yüzümdeki bazı kalın tüylerden o uygulama sırasında kurtulmuştum ama inceleri olduğu gibi duruyordu ve de daha önceleri sirle aldırdığım için de o ince tüyler doğal olarak uzuyor ve kötü görünüyorlardı. bu yüzden lazeri bıraktım ve sire devam ettim yani yüzümde tüylerle dolaşmak beni rahatsız ediyordu.
ancak o kurtulduğum kalın tüyler daha sonra tekrar artarak geri geldiler..şimdi aradan 3 yıl geçti ve ben bu soruna gerçekten bir çözüm bulmak istiyorum.tekrar lazer yaptırıp hayal kırıklığı yaşamaktan da korkuyorum.ayrıca hormonlarım normal çıktı.3 seneden bu yana şu lazerin ince tüylerini görenini yapamadılarmı?gerçi artık kalın tüyleirm d eçok fazla çok kötü hisseidyorum kendimi
Canım gözüm korktu yazdıklarından. Lazere gittiğin yer hala duruyorsa arayıp sor istersen.( işe yarar mı bilmem ama) Bide 5.seansda tamamen tüylerin bitmeden neden bıraktın lazeri?