- Konu Sahibi dr.dido
-
bende koltuk altıma lazer epılasyon yaptırmak ıstıyorum tuglerım koyu renklı kendı rengım ıse ne cok beyaz ya da koyu alexandrite mi yoksa diode mı tavsıye edersınız bı de bır arkadasımın yakını koltuk altına lazer epılasyon yaptırdıktan sonra terleme daha dogrusu koku sıkıntısı yasamıs yanı cok kotu kokuyormus koltuk altları ama boyle bı sey mumkun olabılır mı tesekkurler
Selam arkadaşım. Diod etkisiz demiyorum ama onun dalga boyu kılrengine alexandrite kadar etkili değil. Alexandrite 755 nanometre dalga boyuyla kılköküne daha fazla enerji bırakarak daha etkin bir tahribat yaratıyor. Her sene en az bir kongreye katılıyorum lazerle ilgili ve kahve molalarında en çok duyduğum yorum; eskiden başka tip lazerle çalışan doktorların eninde sonunda alex.e geçtikleri. Bu neden mi önemli? Çünkü hastalara verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. ..... Koku meselesine gelince; terbezleri çoğunlukla kılköküyle aynı yerden ter salgılar. Kıl gidince de ter daha kolay çıkar. Lazer sonrası ter salgısı artmaz, sadece çıkışı kolaylaşır. Kök yerleri daralır zamanla ve terleme normale döner. Yani bu 1-2 aylık geçici bir durumdur. Ayrıca terlemek ayrı kötü kokması ayrı şeylerdir. Bu dönemde de pudrasız jel roll-onlar yardımcı olabilir.bende koltuk altıma lazer epılasyon yaptırmak ıstıyorum tuglerım koyu renklı kendı rengım ıse ne cok beyaz ya da koyu alexandrite mi yoksa diode mı tavsıye edersınız bı de bır arkadasımın yakını koltuk altına lazer epılasyon yaptırdıktan sonra terleme daha dogrusu koku sıkıntısı yasamıs yanı cok kotu kokuyormus koltuk altları ama boyle bı sey mumkun olabılır mı tesekkurler
mrb.
ben iki seans lazer epilasyon yaptırdım genital bölgeme. şimdi iki buçuk ay oldu iyice çıksınlar 3. seansa gidicem ama başka bi yer buldum. cihazları cynosure apogee elite. ilk gittiğim yerdeyse alexandrite 5500 vardı. kafam karıştı hiç değiştirmesem mi ?
bi de seans aralarında 3 ay olması olumsuz mu etkiler, en fazla 2 ay demişsiniz çünkü ama anca 3 ayda tamamen çıkmış oluyor benim :S
Slm. a.s.Kusura bakma görmemişim. Epey de olmuş üstelik sen yazalı.:çok üzgünüm: Ah şu batıklar!! Kese yaparak da pek olmuyor değil mi? Sana vücut peelingi yapmanı önerebilirim. Vanish adlı bir ürününü ya da MD formulation adlı markanın face and body scrub adlı ürününü önerebilirim. Bacakta lazer sonrası en fazla 4 haftada dökülme biter. Ondan sonra kalanlar olmuşsa onlar lazer değmeyenlerdir. Siyah noktalar da lazerden etkilendiği halde deriyi geçip dışarı çıkmayı başaramayan kökler olabilir. Şu peeling önerimi kulak ardı etme derim.a.s. görüşmek üzere. sevgiler.slm ben daha önce de sormuştum ama cevap yazmamışsınız gözden kaçmış sanırım. Bacaklarıma lazer epilasyon yaptırıyorum batıklar için. Dökülmeyen tüyler oldu ve siyah noktacıklar vardı. Kontrole gittiğimde derinin altında kalan tüylere ve siyah noktalar atış yapmadı ama doktorun işi vardı yardımcısı yaptı. Onlara atış yaparsa tedavinin seyrini etkilermiş sizce bu doğru mu?
yardım edin kızlar yaa...
bende alex ile yüzüme lazer yaptırdım şuan 6 seans oldu
çenemdeki ve bıyık bölgemdeki tüyler kalındı çok iyi etki etti hele çenemden hiç çıkmıyo artık ama yanak bölgemdeki tüylere pek etkisi olmadı yaa:1no2: daha ince oldugu için herhalde..
20 gün sonra gene gitcem alex görmüyo mu acep yanaklarımdaki tüyleri ne yapsam bilmiyorum...diode mi yaptırsam diyorum şimdi ama gittim merkez sadece alex yapıyo çok iyi bi merkezdir.ne yapsam yaa:bbo:
diode için baaşka bi merkze gidince yeni baştan başlamak gibi mi olcaksenağlama
doktor hanım görürüseniz cvp verin ne olurrr:a015:
yada tecrübeli arkadaşlar yardım edinn:çok üzgünüm:
Slm . PCO (PoliKistik Over) demek istedin sanırım.a.s Verilen tedavi yeni kılların çıkmasını ve tüylerin kıla dönmesini engeller ama halihazırda çıkmış olanlara etki etmez.yasakkelime Yeni çıkşları ilaç tedavisiyle engellerken var olanları da lazerle halletmek gayet mantıklı bir kombinasyondur. Bu arada şu tüy dökücü hapın adını bana özel msg ile yazar mısın? Merak ettim asuuude'cim. Sevgiler.a.s.DR DIDO MERHABA ...
ben poc hastasıyım..asırı kıllanma var ...dogum kont hapı ıle tedavıye basladım 4 gun once...artı dr tuy dokucu bı hap daha verdı..bunlarla bırlıkte lazere baslasam ne kadar fayda eder?yoksa bıraz zman gecmellımı?hap zaten tuylerı yok edıyomus ama bıraktıktan sonra tekrar baslıyomuş.napacagımı bılmıyorum..yardımcı olursan sevınırım...
selam dr dido
ben daha önce yazmıstım ama qörmemişinnz galiba diode etkili değil diyor herkes. esmer tenli olduqum için bana gittiğim merkezde koltuk altı ve bkini için diode lazer uyquladılar yoksa derim yanarmıs 1 seans ve 1 kontrol qecti we kıllarım baya bi döküldü cıkmasıda yawasladı sanırım şimdi peki diode la dahamı fazla seansa qitmem qerekecek yada bu dökülen kıllar tekrarmı cıkacak yani etkisi olmıcakmı ....lütfen cevap werinnnn....:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba dido
ben şubat ayından beri alex. ile koltuk altı ve genital bölgeye lazer epilasyon uygulatıyorum.
şimdiye kadar 4 seans gittim.
bugün tavsiye üzerine yeni bi merkezle görüştüm. hijyen acısından bi sakınca görmedim merkezde kullandıkları cihaz ıpl sistemi dedi verdiği fiyat bitene kadar 2.100,00 ytl içerdiği bölgeler belden aşağısı komple, koltuk altı ve göbiş
ben bu güne kadar sadece iki bölgeye 1.000,00 ytl verdim ve her seanstada belli bi miktar ödemeye devam edeceğim 8 seansta biterse 2.000,00 e mal olacak bana ama diğer merkezle kıyaslayınca maddi acıdan epey fark var
benim sorum sence şimdi ona geçsem ne gibi bir sakınca olur ve bu tarz merkezler neden böyle ucuz yapıyor? :1shok:
Cevap için şimdiden teşekkür ederim
alex ıle yaptırdıgın zamanlar durum nasıldı yanı kıllar gıttı mı memnunmusun tek sorun para mı yoksa makınayla alakalı da mı sorunların var :uhm::uhm:
koltuk altımda 5 6 tane tüy çıkıyor bitti gibi genital bölgede epeyce azaldı
doktorumda çok iyi azalma olduğunu söylüyor
benim sorunum maddi acıdan
eğer bu makinalar aynı işlevi yapıyorsa ben 2 bölgeye bu kadar ödiceme çok bölgeye bi seferde çok para ödemeyi tercih ederim
fark yoksa tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?