Lazer Epilasyon Lazer Epil. Yapan Doktordan Bilgiler..

• Konu Sahibi Konu Sahibi dr.dido
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba dr.dido ben lazer yaptırmayı düşünüyorum ama benim bulundugum yerde alexder yok ndyag aıpl var beyaz tenliyim tüylerim siyah hangisini önerirsiniz ndyag hakkında bilgi verirmisiniz

bende de cok kıl var özellikle yüzümde olanlar cok rahatsız ediyor.belimde göbegimde hatta popomda bile var bende lazer yaptırmak istiyorum faydası olurmu

Merhaba Dr. Dİdo :)

İkinci seansıma gittim bugün. Rakamları aldım ; 16 jul ve 15-20 milisaniye kullanıldı. Ve ben yine hiç acı hissetmedim. Sizce nasıl bu doz , umarım az değildir. fisfisfis

Merhaba,
Acaba lazer epilasyonun sağlığa olumsuz etkileri varmıdır, varsa nelerdir;
bir de seanslar sonucu tamamen tüylerden kurtulmuş biri ileriki yıllarda tekrar tüylenme yaşayabilirmi, yaşarsa bunun nedeni nedir

cevaplarsanız çok mutlu olacağım, şimdiden çok teşekkür ederim.......... :))))

Selam. Sondan başlayarak cevaplamaya çalışayım: Doğru uygulanmış bir lazer epil. seansından sonra 1-2 hafta noktacık halinde kök kalır, sonra dökülür ve tekrar çıkması ortalama 2 haftadan önce olmaz. Her seans arası YÜZ bölgesinde 1 ay olmalıdır. Öyle kıllı falan da dolaşmazsın seansını beklerken. tedavi hormonal bir dengesizlik varsa 2 yıla uzayabilir. Normal şartlarda da YÜZ 1 seneden önce bitmez. Basamak basamak azalır ve yok olur. Fiyat ya da İzmir'de bir adres veremem maalesef. (Yassah hemşerim yassah!) Sadece hep vurguladığım gibi alexandrite tipi lazer cihazı kullanan ve en az 2-3 senelik tecrübesi olan yerler arayın. Lazer güneşten sakınmak kaydıyla yılın 12 ayı da yapılabilir. Ama sanırım sen çoktan çikolata olmuşundur. Malum İzmir! Yanılmıyorsam yola yola kalınlaşmıştır yüzündekiler. Çekmekten veya cımbızdan vazgeç daha da çoğalmasın. Çek elini çenenden dedim hııııııııı!!! :dilcikar:

Bebek yapmamiş bayanalrin yapmsin deniyor sürekli acaba ispatlanmiş bir sonuç var mi?
Bir de ,daha laserle killari yok edenler doğum yapinca yeniden çikmişi hepsi.
Bir kaç kişiden duydum acaba herkeste olur mu?

Selam. Öncelikle maalesef fiyat ya da adres veremeyeceğim. Ama vurguladığım 2 şeyi tekrarlamalıyım. Alexandrite lazer cihazı kullanan ve en az 2-3 senelik geçmişi olan bir merkez aramalısın. Artık internetten araştıracan yani. gelelim diğer konulara, yılın 12 ayı uygulanabilir güneşten sakınmak koşuluyla. Ama Malum İzmir, Şimdiye kadar çikolata olmuşsundur diye tahmin ediyorum. İnşallah lazere başlayınca da göreceğin gibi seans aralarında ''ben buradayım '' diye bağıran kıllarla gezmeyeceksin. Seans araları YÜZ için 1 aydır. Uygulamadan sonra kökler noktacıklar halinde kalır ve 1-2 hafta içinde dökülür. çıkışlar başladığında ise seans zamanın gelmiş olur. Hepsi uzayana kadar diye bir şey söz konusu değil. Ayda bir (en geç 6 hafta arayla) düzenli olarak yapılır. Yüz normalde de dirençli bir bölgedir. Ama en çok alttan tetikleyen hormonal bir sorun varsa inatçıdır. Her seansta birazı yok olurken birazı cansızlaşır.....Böyle böyle zaman içinde temizlenme gerçekleşir. ortalama 1-1,5 yıldan bahsediyorum. ama seanslar sürerken mutluluk başlar. Sevgiler. NOT: çek artık elini çenenden bakiim. no cımbız no yolmak!!Kötü Kazen

Selam Aslında kafaları karıştırmamak ve bilmişlik yapıyormuş gibi görünmemek için olabildiğince teknik bilgilerden kaçınmaya çalışıyorum. Ama senin sorularını başka türlü yanıtlamam zor görünüyor. ELLIPSE bir marka ve tipi IPL(Intensive Pulse Ligth) .... Yani belli bir aralıkta dalga boylarını içeren yoğun ışık demeti. Oysa LAZER=tek bir yöne giden tek bir dalga boyu. Yani tatlım, ellipse lazer değil. Büyük şehirleri bilemem ama Anadolu'da IPL ile çalışmayı tercih eden pek çok meslektaşım uzun vadede mutsuz oldu. Fiyatlar neden farklı dersen cevap çok basit: Lazer cihazları satın alırken ve sonraki bakımlarında ve atış yüklerken IPL'lere göre çok daha maaliyetli. IPL'lerin alexandrite lazer kadar etkili sonuç verdiğini düşünmüyorum. Neden alex diye ısrar ettiğimi de merak ediyorsundur belki. kıla en spesifik etki eden dalga boyunda çalışıyor da ondan. Mesela ND-YAG lazer de kıla etkili ama o da bence alex.le yarışamaz. Ama mesela kılcal varislerle ilgili konuşuyor olsaydık o zaman da ND-YAG lazer diyebilirdim. çünkü onun dalga boyu 1064 nm. ve damar tdv.si için gayet güzel. Lazerde başarı= Doğru cihaz + tecrübeli uygulayıcı sevgilerimle.

Selam. Polemik yaratmak istemiyorum. hani seans sayısı falan!?!? Zeytinciğim bana cihazın markasını ve sana uygulanan dozları iletirsen (kaç milisaniye ve kaç ) belki yardımcı olabilirim. Ama belki diyorum çünkü cildini görmediğim için kesin konuşamayabilirim. :uhm: Kendine iyi bak. sevgiler.

Selam. Polemik yaratmak istemiyorum. hani seans sayısı falan!?!? Zeytinciğim bana cihazın markasını ve sana uygulanan dozları iletirsen (kaç milisaniye ve kaç jul) belki yardımcı olabilirim. Ama belki diyorum çünkü cildini görmediğim için kesin konuşamayabilirim. :uhm: Kendine iyi bak. sevgiler.

Merhaba Dr. Dİdo :)

İkinci seansıma gittim bugün. Rakamları aldım ; 16 jul ve 15-20 milisaniye kullanıldı. Ve ben yine hiç acı hissetmedim. Sizce nasıl bu doz , umarım az değildir. fisfisfis
Selam kuşum:1rolleyes: Joule değeri yükseldikçe vee milisaniye değeri düştükçe etkinlik artar. Bence sana yapacağım en iyi tavsiye seansa girmeden önce uygulayan kişiyle ya da daha iyisi oradaki doktorla kısa bir sohbet yapman ve ''biraz daha yüksek çalışmaları'' için cesaretlendirmen. Mesela ''biraz acıtsa da katlanabilirim, gecen seanslarda hissetmedim acı'' diyebilirsin. Vur deyince öldürsünler demiyorum ama en azından 10 msn. ve 17 jul neden olmasın! Sonrasında güneşten ve tahrişten kaçınmak koşuluyla tabii. Beyaz tenlilerde bacakta mesela 20 jul ve 5 msn bile çalıştım. Bana mısın demedi. sevgiler.

Bebek yapmamiş bayanalrin yapmsin deniyor sürekli acaba ispatlanmiş bir sonuç var mi?
Bir de ,daha laserle killari yok edenler doğum yapinca yeniden çikmişi hepsi.
Bir kaç kişiden duydum acaba herkeste olur mu?
Selam. Gebelik ya da başkaca hormonal dalgalanmalar yeni çıkışlara neden olabilir.Ama giden kökler gelmez. İncelmiş ama yok olmamış olanlar kalınlaşır. Yeni kökler oluşabilir. Buna benzer 2 vakam oldu. Biri yeni başlamıştı ve 2 seanstan sonra gebe kalınca bıraktık. 1,5 yıl kadar sonra sıfırdan başladı. Diğeri ise (liseden de arkadaşım) bitmek üzereydi seansları ve gebelik araya girdi. Bu ikincinin liseden beri hep kalın, sert ve siyah kılları vardı. Bebeği 6 aylık olunca geldi ve etkiler çok çok az gerilemişti. Bitirdik. Sanırım bu örnekler kısırlık yapar mı şeklindeki temelsiz söylentilere de cevap olarak kabul edilebilir. Sevgilerimle.

Slm dr.dido.Bende henüz araştırma aşamasındayım ve geçen 2 yere gittim.Biri IPL dedi,9+1 seans,tüm vücut 3700ytl dediler.Diğeri alex. ile çalışıyordu.Tüm bacak seansı 500 ytl dediler.3+1 kampanyaları varmış.Acaba bu normal mi? Netten baktığımda İstanbul merkezleri çıkıyor hep ve fiyatlar orda daha uygun gibi.Fiyat çok ise İstanbul'a gideyim diye düşünüyorum.bu konuda bana fikir verebilir misiniz?

İstanbulda lazer epilasyon yapan yer çok fazla olduğu için kampanyalar ya da fiyat düşüklüğü olabiliyor.
Ancak diğer şehirlerde lazer epilasyon merkezleri sınırlı olduğu için fiyatlar da yüksek olabiliyor.

Ayrıca araştırmanız gereken fiyattan önce uzman doktorun yapıp yapmadığı ve ticari amaçlar uğruna kişileri mağdur edip etmediği olmalı.

Fiyat için de bir standart olamayacağını düşünüyorum.
Doktorumuza kendi bilimiyle ilgili sorular soralım fiyat ya da yer sorarak hem kendisini hem de bizleri zor durumda bırakmayalım.Anlayışınıza teşekkürler a.s.

Merhaba doktorcummm ben 3. seansıma gittm genital baya döküldü ama nokta nokta sanki yeni çıkıyomuş gibi kıllar war batıkmı acaba onlar dökülürmü yenimi çıkmış bilmiyorum kontürolüm war ama işlerim yogun gitmiyim dedim gitsemmi bilmiyorum ne dersin... bide dudak üstüümde dökülmeyen kıllar war onları ağda weya iple aldırsammı düğün warda ondan buna ne dersin canım kendine iyi bak hoş kal şimdiden teşekkürler....Şeniza.s.

Sevgili cüvcüv bende iyi merkez arıyorum.Karar verdiğin bir yer olursa beni özelden bilgilendirir misin cnm?Sevgiler

Herkese selamlar. Arkadaşlar sitemizi tesadüfen bulduğumda ve incelediğimde ciddi kuralları olduğunu fark ettiğim için üye olmuştum ve cüvcüv de araya girdiğine göre artık benim de bir takım ricalarda bulunma zamanım geldi demek ki! Bir süredir Falanca şehirde filanca fiyata.... şeklinde başlayan sorulara cevap vermediğimi fark etmişsinizdir. Kaldı ki kendi çalıştığım merkezin bile adını HİÇ yazmadım, fark etmişsinizdir. Çünkü amacım sizlere bilgi vererek daha bilinçli hareket etmenizi sağlamak! Ben de bu denize bir damla atmak isterim sadece. Zaten verdiğim bilgileri takip ederseniz cevaplardaki bilgilerden yola çıkarsanız seçimlerinizi sağlıklı yapabileceğinizi biliyorum. Hiçbirinizi tanımasan da hepinizi seviyorum. (oyunlarda beni geçenler hariçklava:) sevgiler.

roaccutane ı kullandığımız 6 ay içindemi yaptıramayız.tedavi bittikten sonra olurmu acaba

dr.dido hanım
lazerden yararlanmak isteyen bır genç erkek olarak,

ben koluma lazer uygulatmak ıstıyorum .ama tuylerın tamamen ortadan kalkmasını ıstemıyorum.sadece seyrelmesını ıstemekteyım.daha once koltuk altıma 4 seans yaptırmıstım.şimdı oldukça seyrek ve ince.

eger koluma yaptırırsam kaç seansta seyrelecektır ve seyreldıgı zaman çıkan tuyler kolda yapay mı durur??

tşk ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…