Herşey en ince ayrıntısına kadar çok güzel canım.
Neredeyse bitmiş bile Maşallah .
Yemek Takımımızda benziyor baya :)
Beğenmene sevindim
Neredeyse bitti gerçekten,annem bile gören de nerdeyse evleneceksin zannedecek diyor,hakikaten öyle halbuki ortada daha hiçbir şey yok
Duraklama dönememindeyim,artık tüm gayretimi kitap alışverişlerine verdim, keyfim yerinde evlilik hazırlıkları da çok külfetli keyfimi bozmak zor gelir bir daha bana. Bakalım bir daha ne zaman bir şey alırım.
Keyifle Baktım tüm çeyizlerine.
Gerçekten neredeyse bitmiş gibi birşey.
Kitaba yatırım yatmak insanın kendisine yatırım yapmak zaten.
Hem ilerde kendi evinizdeki güzel kütüphanenizde yer alırlar ne güzel :)
Sorma kitaplıklı bi tv ünitesi beğendim şöyle sürgü kapaklı onu alacağız adamı bi güzel aikna ettim.
Bi de okusa tam oluruz valla.
Okur okurr oda alışır :)
O ancak futbol dergisi okur, sonra da sıkılır bana dadanır.
Ne zaman onun yanında kitap okusam annesi kitap okuyan çocuklar gibi gelip bana sataşıyor, saçımla oynuyo, eğilip suratıma bakıyor falan.
Çok farklıyız biz birbirimizden aslında. Aşılamam lazım ama kitap sevgisini
Sende bendensin, aldıklarını çok beğendim, güle gle eskitmeden kullan inşallah,
Benimde durumum henüz belli değil ama aileleri tanıştırdık, sevgilim eğer askere yaz başında gidip sonbahar da gelirse söz yapacağız, babam ben sözlü bekletmem dediği için maksimum 1 sene bekleyeceğiz ve bunun üzerine yavaştan bende alayım dedim, ama her aldığımda bir çekince acaba acele mi ettim diye? Yeni şeyler çıkacak, içim giden bir şey olursa falan filan..
Neyse ki seni görünce içime su serpildi..
Senin durumunu biliyorum,konunu okumuştum,ben de erken başlayanlardan oldum 2011'den beri alıyorum, 2014 evlilik olacak inşallah.
Bizim de ailelerimiz birkaç hafta sonra tanışacak,yazın da nişan yapılacak.
Almanın bi zararı yok bence,çünkü bu ufak tefekler bittikten sonra büyük parçalar ve evin dekorasyonu pek çok detay var.
O zaman kafam rahat olur,küçük küçük şeylerin peşinden koşmam diye düşünüyorum.
nescafelerimiz için kupalarımız ve kaşıklarımız
Eki Görüntüle 575719 Eki Görüntüle 575720 Eki Görüntüle 575721 Eki Görüntüle 575722 Eki Görüntüle 575723
istanbul temalı kahve fincan takımımız
Eki Görüntüle 575724
pasta fanusumuz ve pasta servis gereçlerimiz
Eki Görüntüle 575725 Eki Görüntüle 575726
Valla ben bazen dayanamayıp dekoratif şeylerden bile aldığım oluyor, ufak tefek biblo, aksesuar gibi..
Bide bulamamaktan korktuğum şeyler oluyor, internette görüyorum bazen ama daha kaç sene görürüm ki? :44:
Seninle aynı fikirdeyim tabiki, aynı şekilde düşünüyorum. Dekorasyon da çok önemli, bunların bitmesi en azından büyük kısmının halledilmesi gerekli.
1 haftadır ilgileniyorum, ilk alışverişim englısh home' dan olmuştu, hep vitrinine bakardım öyle geçerken, arada bir de sevgilime ben her şeyimi burdan alacağım derdim, şaşkın şaşkın bakardı. İşte gerçek oldu, ilk nevresim takımı ve mutfak setiyle açılışı yaptım, sonradan tanıdık bir mağazadan yemek takımı ve tencere seti, günlük yemek ve kahvaltı takımı derken çay setini de ekledim..
Bazen yavaş git smuwiLa diyorum ama görünce de insan dayanamıyor..
herşeyin çok güzel güle güle kullan ama kaşıklara bayıldım nereden almıştın:)))
mutfağıma aldığım masa örtüm,runnerım,mutfak önlüğüm,eldivenim,tutacaklarım,damacana örtüm,amerikan servislerim tamamı bu desen
Eki Görüntüle 575727
Kuzum hepsi birbirinden güzel Allah AŞK'la sağlık huzur ve mutlulukla kullanmayı nasip etsin
Güle güle aşkla kullan canım
özellikle bunu cok begendım bırkac ay ıcınde bızde evımızı alıcaz aynısından yapıcam cok hosuma gıttı fıkır oldu banada.englısh home mu?birde o nescafe bardaklarının kasıklarına ba-yıl-dım.
Çok teşekkür ederim kuzucuklarımmmmm
Evet English home hepsi,nescafe bardaklarımı da altıncıcaddede bir kampanyadan aldım.
Sık sık giriyor satışa aslında
Tanışma olmuş sanırım çok mutlu oldum.
Seneye kadar çok güzel olacak herşey tüm cicilerin hazır ve huzurlu, aşk dolu bir eviniz olacak inşallah
Çok teşekkür ederim kuzucuklarımmmmm
Evet English home hepsi,nescafe bardaklarımı da altıncıcaddede bir kampanyadan aldım.
Sık sık giriyor satışa aslında