Lavin'in ALES Çalışma Günlüğü

lavin kolay gelsin canım, nasıl gidiyor?
ben de 5 nisan da yds ye girdikten sonra üstünkörü biraz ales bakacağım, yükseltmem gerekiyor
şu an ales namına birşey yaptığım yok da, haftada 1 tane kitap bitiriyorum işte, hem seviyorum, hem de okumam hızlanır diye düşünüyorum

haftada 1 kıtap baya iyi cnm bende yds okul ales 3luorum o ndenle ayda 1 kıtap anca bııto

haftada 1 kıtap baya iyi cnm bende yds okul ales 3luorum o ndenle ayda 1 kıtap anca bııto
biraz hızlı okuyorum galiba akşamları tv izlemiyorum, eşimle oğlum çizgi film izlerken ben o sırada kitap okuyorum, biraz da oğlumu yatırınca devam ediyorum (mecalim kalmışsa) öyle işte.. derse iş yerinde bakıyorum ancak, evde defter kitap çalışamıyorum öyle, yalan yok

allah calısmamızın karsılıgını verir ınsallah yarabbim

Maşallah canım güzel kitap okuyorsun. Ben de çok kitap okur-dum. Ama son 2-3 aydır acayip zaman sorunu yaşıyorum, eski okuma hızım yok. Zaten Ales'te de sadece sözel-1 çözeceğim diye rahatım.
Haftada 4-5 gün ancak çalışabiliyorum.Bakalım bugün başvurumu yaptım, hepimizin çalışmaları rast gele.

teşekkür ederim aslında ben de sadece sözel 1 çözeceğim ama yine de katkısı olur diye biraz sıkı tutmaya çalışıyorum kitap okuma işini, e eğlenceli de
hayırlı olsun başvurun bu arada, ben de pazartesi yaptım

Sınava son bir hafta kaldı ama ben çalışma olarak çok gevşedim.
2 gün önce 2012 ilkbahar alesini çözdüm, 87 puana karşılık geliyor.
Bugün de bir deneme daha çözeceğim, biraz da paragraf çözmeliyim. Son sınavda sözelden 7 yanlışım çıktı.

Sınav yerim belli oldu, evime 5 dk uzaklıkta, aynı zamanda kendi okuduğum lisede sınava gireceğim. Bunu olumlu işraret kabul ediyorum.

cnm bende cok gevsedım motıvasyonum azaldı (( sınav yaklastıkca heycan da artıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…