Lavin'in ALES Çalışma Günlüğü

Bu cumartesini ales denemesi çözerek değerlendireyim dedim. Birazdan başlayacağım.

lavin ne güzel sistematik çalışabiliyorsun ben de hiç çalışmadan 70 aldım tabi ama daha yüksek almalıyım ve ne yazık ki çk az vaktim var keşke ben de senin gibi yapabilsem gaza gelebilsem

lavin ne güzel sistematik çalışabiliyorsun ben de hiç çalışmadan 70 aldım tabi ama daha yüksek almalıyım ve ne yazık ki çk az vaktim var keşke ben de senin gibi yapabilsem gaza gelebilsem

valla ben de günde 1saat ancak çalışıyorum. temelim olmasaydı bu çalışmayla pek bir şey yapamazdım.

kızlar bende konuları bıtırdım tek olasılık kaldı. onuunda sonundayım sonra hep deneme yapacam

Kıslar günlükleri birleştirip daha sıkı çalışalımmı? ben 2 3 gündür iice başladım çalışmaya ama ? her gün gelsek yazsak sıkı sıkı çalışsak?? ne dersiniz??

Kıslar günlükleri birleştirip daha sıkı çalışalımmı? ben 2 3 gündür iice başladım çalışmaya ama ? her gün gelsek yazsak sıkı sıkı çalışsak?? ne dersiniz??

Olabilir aslında. Ben son 1 haftadır çok bşladım çalışmayı, buraya da yazacak bir şeyim olmuyor haliyle.

Kesinlikle toplanmalıyım ama işte survavior'a çok takılıyorum akşamları

Yarın öğleden sonra sıkı çalışmaya başlıyorum o zaman.

Bu arada aktif iki konuyuz zaten, birleşelim tabii ama birbirimizin konusuna uğrayabiliriz de.

hangi kıtaplardan calısıorsunuz kızlar bende bıkac kaynak var alcam daha da

bendede ıhtıyacla uzman karıyer var bitsin yedıklıme basliyim ozaman

öncelikle çalışan emek veren herkese başarılar. bende sizlere katılmak istiyorum. önümüzdeki sınava girecek olmasam da yinede şimdiden başlasam iyi olacak :)

Lavin merhaba öncelikle kolaylıklar diliyorum bende son anda karar verdim bakalım bir ayda başarabilirmiyim bilmiyorumda daha yeni kitap siparişi verdim .

2 haftaya da yds var kızlar ales yds ve okul 3u bır arada cok zorluo benı.. sızde durumlar nası??

Bugün 47 sözel, 32 de sayısal(üçgenler) çözdüm.

İşlerimin yoğunluğunda ales'e de çok zaman ayıramıyorum kitap okumaya da.

Yarın da gidip başvurumu yapacağım, 5 yıldır hiçbir sınava girmediğim için yenileme yapmam gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…