lavin ne güzel sistematik çalışabiliyorsun ben de hiç çalışmadan 70 aldım tabi ama daha yüksek almalıyım ve ne yazık ki çk az vaktim varkeşke ben de senin gibi yapabilsem gaza gelebilsem
Kıslar günlükleri birleştirip daha sıkı çalışalımmı? ben 2 3 gündür iice başladım çalışmaya ama ? her gün gelsek yazsak sıkı sıkı çalışsak?? ne dersiniz??
toplamalı o halde işte biran evvelOlabilir aslında. Ben son 1 haftadır çok bşladım çalışmayı, buraya da yazacak bir şeyim olmuyor haliyle.
farketmez senden de devam edebiliriz bana uyar :)Bu arada aktif iki konuyuz zaten, birleşelim tabii ama birbirimizin konusuna uğrayabiliriz de.
hangi kıtaplardan calısıorsunuz kızlar bende bıkac kaynak var alcam daha da
ben irem inkinden çözüyorum ama çok iyi diyemem elimde o var diye açıkçasıhangi kıtaplardan calısıorsunuz kızlar bende bıkac kaynak var alcam daha da
Hoşgeldin. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarızzzöncelikle çalışan emek veren herkese başarılar. bende sizlere katılmak istiyorum. önümüzdeki sınava girecek olmasam da yinede şimdiden başlasam iyi olacak :)
hoş buldum benim henüz kitabım yok bende en yakın zamanda temin edip size katılıcamHoşgeldin. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarızzz