- Konu Sahibi bebexgxim..
-
Gerçekten miiiihemen başlamalıyım.
İlgin için teşekkürler
Alabilsem başlıcam da bir türlü alamadıminsallah sende de etkili olur :)
Hadi yaaabugün 13. günüm ve hala sivilceler çıkmaya devam ediyor. hayatımda ilk defa böyle büyük sivilcelerim çıkıyorendişeliyim ama bakalım ne olacak. 15 gün bitince bir hafta ara verip tekrar bi 15 gün yapmayı planlıyorum
Hadi yaaainşallah iyi sonuç alırsın.merakla bekliyorum sonucu.saracoglunun sitesinden okuyarak uyguluyorsun değil mi?
Sitesine email atabilirsin. Asistanları cvp veriyormuş kendisine sorup.umarım kurtulursun,kurtuluruz.teşekkür ederim inşallahh.katıldığı programların videolarını izledim kullananların yorumlarını okudum falan. böyle çok sivilce çıkacağını tahmin etmemiştim doğrusu o yüzden biraz endişelendim neyse ki çıkanlar çabuk sönüyor.
doktora gidip ilaç kullanmak istemedim doğal yöntemlerden yanayım. çünkü geçmezse ya da geçip tekrarlarsa boşa ilaç kullanmış olcam. süreci paylaşmaya devam ederim
Sitesine email atabilirsin. Asistanları cvp veriyormuş kendisine sorup.umarım kurtulursun,kurtuluruz.
ben şimdi 2. küre başladım 1 hafta aradan sonra.. ama keşke ara vermeseydim ya bir kaç gündür sivilcelerim çıkmaya başladı yine.. şimdi 1 ay aralıksız yapıp sonra 1 hafta ara vereceğim ben..
merhaba geçmiş olsun. benim bugün 14.günüm son dört beş gündür yüzümde ve vücudumda ciddi anlamda fazla sivilce çıktı hem de büyük ve ağrılı. sende de böyle bir etki oldu mu acaba?
ha yok ya öyle büyük ve ağrılı sivilce çıkmadı çok aslında..
Canlarım öncelikle hepinize şifa diliyorum. Benim yüzüm kadar kötü olmamıştır yüzünüz inanın çok feciydi ve bianda olmuştu herkes nazar diyordu ben çok çektim pskolojikmen çöküntüye uğramıştım 1 sene ne kremler kullandım ki faydasızdı en sonunda cildiyeye gittim aknetirent diye bi hap var onu sabırla 10 ay kullandım ve hepsi geçti artık çıkmıyor Allahıma şükürİnşallah sizlerede rabbim bian önce şifa verir çok içten ettim duayı öpüyorum hepinizi
Allah razı olsun canım yaa. ben de bitkisel yönden bir deneme yapayım dedim. mecbur kalırsam ilaç düşünebilirim belki. sonuca göre şekillenecekmaşallah ne güzel kurtulmuşsun sen. bize de nasip olur inşallahh
Allah hepimizden razı olsun sağol canım benim. Rabbim baska dertler vermesin geçicek canım hepsi bana inan sabır dua ve çaba ile. Sen önce bitkisel yönden kurtulmaya çalış ama cildine zarar vermeyecek boyutta tabiki. Bak benim teyzem kremdi bitkisel seylerdi derken cildini mahvetti dikkat et her eline geceni kullanma. Herkesin dediginede baliklama atlama teyzem gibi :) Sabunla asla yikama yuzunu banyo yaparkende yuzunu sampuan ve sac kreminden koru ve tek kullanimlik kagit havlu kullan kurularken yuzunu ben hala oyle yapiyorum eczanelerde satılan bilindik yüz yıkama jellerinden cildine uyum sağlayacak olanını kullanmanı tavsiye ederim elimden geldiğince sorularınız varsa yardimci olmaya çalışırım çok çektim çünkü o yuzdn kimse çeksin istemiyorum
teşekkür ederim. inşallah geçicek. dikkatliyim bu konuda herşeyi yapmam, iyice araştırırım. zaten bu kullandığım ilk kür. dediğin gibi her önüne geleni yapınca cilt çok bozuluyor. dediklerini uygulamaya çalışıyorum sürekli araştırma içindeyimyüz yıkama jeli ne kullansam bilemiyorum aslında yüzüm hassaslaştığı için organik mi denesem diyorum kimyasallar yüzüme hiç iyi gelmiyor. başka tavsiyelerin olursa sevinirim canım
Eger cildin iyice hassaslastiysa bi süre sadece su ile yikayarak cildinin yaginin temizlenmesini sagla unutma sadece saf suyun bile temizleme ozelligi vardir. nazikce kurulayarak cildini dinlendir cildinin dinlenip dinlenmedigini en iyi sen hissedersin krem veya farklı bişey cildine surdugunde eğer cildinde hafiftende olsa yanma hissi veya batma hissi olusturuyorsa sivilceleri öldürüyor diye yanılma o yanma ve batma hissi cilde zarar verdigindendir. Tecrubelerimden söylüyorum :) krem cildimde yanma ve batma hissi oluşturduğu halde ay ne güzel sivilceleri öldürüyor dedim salak gibi baktım gİt gide yüzüm yanmaya kizarmaya başlıyor hemen bıraktım allahtan kalıcı bi hasar olmadı olabilirdide
Tlf bile açabilirsin.yok ben daha lavanta alamadığım için baslayamadım maalesef. Bende de yağ lipomları var .tabi lekeler de cabası.aa bak bunu bilmiyordum çok sağol. mail atayım bari, içim rahat eder en azından. sen de uyguluyor musun bu kürü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?