Latin kızları mı Rus kızları mı

haha evet yha butiful kadinlar kendi cinsini daha cok takip ediyo sanirim

Eski yıllarda sarışın renkli gözlü olmak çok modaydı ama son bir kaç yıl esmerler, koyu saç,ön planda çıktı.Şimdi rus kızlar güzel bu bir gerçek ama bana hepsi aynı geliyor,sarı saç renkli göz ve uzun boyları. Yani pek bir çekici bulmuyorum.Latin kızları da hepsi güzel olacakları diye bir kural yok.

rus kadınlardan nefret ediyorum :KK19::KK19: eskiden sevdiğim adam bi rusla nişanlanmıştı çok acı çektirmişti bana :KK43::KK43: aslında suç kadınlarda değil bizim erkeklerde suç. afedersiniz ama bi genelleme yaparak söyleyebilirim ki Türk erkeklerinin aklı hep başka bi tarafa çalışıyor

sarışın çirkin olsa dahi dikkat çeker, fakat bir esmer dikkat çekebiliyorsa gerçekten güzeldir. kesinlikle latinler!

Tabiki de rus kızları daha güzel, uzun boyları, sarı saçları, beyaz tenleri, mavi gözleri... Vücutları da latin kızlarından çok daha zarif. İyi bir vücut kocaman memeler, çok büyük bir popo bunlara paralel kalın belden oluşmaz bence.

Son düzenleme:
bence rus :KK52: erkekler arasında namlarının yürümesinin birden fazla sebebi var bence :KK55:

he bir de rusyaya değil brezilyaya daha yakın yaşıyor olsaydık latinlerden nefret ederdik eminim :KK24:

ben kendim beyaz tenliyim ama esmer tenli kadınlar bana her zaman çok kadınsı gelmiştir. sarışınlar sadece dikkat çeker ama esmerler(eğer latin kızları gibi kadınsı hatlar varsa ) akılda kalırlar bence :KK34:
örnek vermek gerekirse bizim sülalede bi kız var aynı rus tipinde doğuştan sarı saçlı mavi gözlü beyaz tenli ama kısa boylu(dayı kzı ). bir de esmer biz kız var (hala kzı olur) kendileri. ben çok arkadaşıma sordum sizce hangisi daha güzel sırf meraktan çoğunluk esmere yöneldi.yani sırf beyaz tenli ya da sarı saçlı diye bütün sarışnılar esmerlerden daha güzeldir diye bir düşünce olamaz.bunlar subjektif düşüncelerdir.
rus kızlarına gelince sadece ama sadece sarışın olddukları bu kadar çok övülüyorlar. tamam güzel fizikleri olabilir ama sanki bizim toplumumuzda yok mu manken gibi kızlar ?acaba bizim toplumumuzdan başka erkeklerde sarışınlara zaafı olan varmıdır? :KK51:
valla bıktım bu alışalıgelmiş güzellk kriterlerinden:KK53:

merhaba ruslara baktımda resimlerine şöyle adam gibi elle tutlur bir güzel göremedim bende latin güzellerini begeniyorum.
bende sarışının tam bir sarışın gözlerim mavi ama bende esmer olmak isterdim ilerde saç rengimi siyaha boyamayı düşünüyorum :KK66:

Rus'u Rus yapan sarışın olması değildir asla.

O zaman Alman kadınlar, İngiliz kadınlar, Amerikalı sarışınlar da onlar kadar popüler olsaydı.

Sarışın insanları beğenmiyorum normalde ama Rusları yüz hatlarının farklı oluşu ve kemikli yapısı nedeniyle çok çekici buluyorum. Bir İngiliz, Alman ya da Amerikalı kadının saçını koyu renge boyatsanız ne olduğu anlaşılmaz ama bir Rus'un saçını koyultsanız yine Rus rustur. Onların ayırt edici özelliği sarı saçları, beyazlıkları değil surat yapısıdır. Tabi ki çok çirkin rus olduğunu anlayamadığımız kızları da var oranın ama belirgin rus tipine sahip olanlar çok güzel oluyorlar.

Latin kızlarını da beğeniyorum. Güzel olsun da hangi milletten olursa olsun farketmez. :KK31::KK31:

aslında güzelliği tek bir ırka mahsus gbi göstermek diğer kadınlara bir hakarettir bence. hatta bana göre br kadınla başka bir kadının güzelliğini kıyaslamak ta adını küçük düşürmektir.çünkü Allah her insana farklı bir görüntü vermiştir. tabi bu durum bu yy. da önmini yitirdi.artık herkes ünlülere özeniyor. burun dudak çene göğüs derken. özünden sıyrılıyor

ya çok dertliyim bea:KK37:
üniversie sözlüklerinde, bazı forumlarda, falan hep türk kadınlarının fiziksel özelliklerini aşağılayıcı nitelikte birçok yazılar söz konusu. sonuçta ben bir türk kzıyım ama böle bir durum da ortaya çıkınca insan gerçekten üzülüyor. yeni jenerasyon da özellikle de erkeklerde bir yabancı hatun sevdası almış başını gidiyor. şimdiki erkekler türk tipi hatunları beğenmez oldular. bence bunun nedeni de bilinçaltımıza görsel medya tarafından işlenen kalıplaşmış güzellik kriterleri. artık insanlar, bir insanın yüz ifadesine değilde, burun yapısına dudak yapısına bakar oldular, resmen kusur arıyorlar. üff saçmaladımneyse:KK52:

aslında güzelliği tek bir ırka mahsus gbi göstermek diğer kadınlara bir hakarettir bence. hatta bana göre br kadınla başka bir kadının güzelliğini kıyaslamak ta adını küçük düşürmektir.çünkü Allah her insana farklı bir görüntü vermiştir. tabi bu durum bu yy. da önmini yitirdi.artık herkes ünlülere özeniyor. burun dudak çene göğüs derken. özünden sıyrılıyor

ya çok dertliyim bea:KK37:
üniversie sözlüklerinde, bazı forumlarda, falan hep türk kadınlarının fiziksel özelliklerini aşağılayıcı nitelikte birçok yazılar söz konusu. sonuçta ben bir türk kzıyım ama böle bir durum da ortaya çıkınca insan gerçekten üzülüyor. yeni jenerasyon da özellikle de erkeklerde bir yabancı hatun sevdası almış başını gidiyor. şimdiki erkekler türk tipi hatunları beğenmez oldular. bence bunun nedeni de bilinçaltımıza görsel medya tarafından işlenen kalıplaşmış güzellik kriterleri. artık insanlar, bir insanın yüz ifadesine değilde, burun yapısına dudak yapısına bakar oldular, resmen kusur arıyorlar. üff saçmaladımneyse:KK52:

Canim cok dolmussun ama hak veriyorum sana. Bosver sen sözlükleri, forumlari. Sanal dünyada bazi insanlar sacmalayabiliyor. Sor bakalim onlara onlarin anasi bacisi Rus muymus diye? Böyle konusur konusur sonra gider bir Türk kiziyla evlenir bunlar. Ha begenmiyorsa gitsin Rusla evlensin, kahrini ceker onun Rus kizi. Bundan sonra ben de her yerde Türk erkeklerini begenmiyorum, Türk erkegi gitsin Irlanda erkegi gelsin diyecegim valla. :KK47: Giciklik degil mi iste! :KK53: Gözüme carpar oldu zaten kizillar. %2lik kesim oldu %20, her yerde görüyorum. Oof of.. :97:
Bu arada ben bu Rus sevdasini farkli irklara olan ilgiye bagliyorum. Yani kisa boylu, kara gözlü kara kasli bizler Rusya'ya gitsek eminim dikkat ceker ve begeniliriz. Ayrica sende kusur bulanlarda sen de kusur ara. Kimse kusursuz degildir, kusur bulanlar dönüp kendilerine bir baksinlar. :63:

X