Latin kızları mı Rus kızları mı

dunyanın en begenilen kadınları ruslardır ama bana gore latin kızlarını onlara bin basar sizce

latin kızlarımı
hannelys1hq0mp4.jpg

rus kızlarımı
hot-Russian-bride-780222.jpg

süper bi kızzzzzzzz ufffff

latin kızları güzeldir.ama rus kızlarınında çoğunluğunun yüzüne bakınca masumluk bi berraklık var çok hoş..
ama esmermi beyazmı derseniz.beyaz ten!!! bnde beyaz tenliyim,siyah kaş ve koyu göz rengim var...
türk kızlarındada çok güzeller var ama makyaj ve abuk subuk kokoş kıyafetler önünne geçiyor güzelliklerinin..farkında değiller illa sıradan olmak istiyorlar ya

rus kızlarına herkes hayranmış ama ruslar genelde herkesin sandığı tip değildir rus deyice herkes bariz sarışın mavi gözlü ve bebek yüzlü bir hatun bekliyor ama öyle değil ruslar çok sarışın bir ırk değil açık kumral demek daha doğru olur onlara ve yüz hatları öyle sanıldığı gibi çok bebek gibi deil daha keskin hatları var iskandinav kızlar kızları daha sarışın ve bebeksi yüzlere sahiptir rus kızlarıysa beyaz ten ve uzun bacaklarıyla ünlüdür ama herkesin sandığı gibi sarışın bebeksi olanlar ruslar değil.istisnalar var tabiki...

Son düzenleme:
latin kizlari ve rus kizlari kiyaslanamaz bile...
tabiki latin kizlari ruslara bin basar...

Kesinlikle Latin kızları!!!
Bunu hep savunmuşumdur zaten,dolu latin ülkelerinden kız arkadaşlarım var,keza rus tanıdıklarım da...Ama o güney amerika kızlarının neşesi,seksiliği,kıpır kıpır halleri,cilveleri onları başka kılıyor bence.Çok güzeller,ama bunun yanında çok da sıcak kanlı ve cilveliler,kesinlikle iklim koşullarının çok etkisi var insan karakterinde...Ruslar güzel olsa kaç yazar,donuk bir surat ifadesi ve alabildiğine ruhsuzluk...Ruslar istediği kadar taş olsunlar,latin kızlarının eline su bile dökemezler o soğuklukla...

Ve bu arada,latin güzeller ciddi anlamda türk kızlarına çok benziyorlar hatta onlar da türkleri çok güzel buluyorlar...Dolayısıyla Rus kızları Türk kızlarının da eline su dökemez:21:

Ruslarin soguklugunu ve ses tonlarini cok begeniyorum. Genelde kalin sesli olurlar, bu onlara ayri bir hava veriyor r'leri bastirarak söylemeleri falan. Kuzey irklarini zaten daha cok severim, beyaz tenli, uzun boylu, küllü sari sacli. Bi de bazilari beni Ruslara benzetir o yüzden de begeniyor olabilirim. :KK1: Sacini sariya boyamalisin diyenler cok.
Latin kizlarinin da sicakligi baskadir tabi. Bir Rus kizina cekinerek yaklasirken, bir Latin kiza daha samimi yaklasabilirim.
Aslinda secenekler arasinda olmasa da ben Irlanda kizlari diyorum. :78:

latin kızları güzeldir.ama rus kızlarınında çoğunluğunun yüzüne bakınca masumluk bi berraklık var çok hoş..
ama esmermi beyazmı derseniz.beyaz ten!!! bnde beyaz tenliyim,siyah kaş ve koyu göz rengim var...
türk kızlarındada çok güzeller var ama makyaj ve abuk subuk kokoş kıyafetler önünne geçiyor güzelliklerinin..farkında değiller illa sıradan olmak istiyorlar ya

Katiliyorum sana. Kiyafeti ve makyaji abartarak kendi güzelliklerini kapatiyorlar. Bence kiyafette her zaman sadelik önemli, gelinlik bile sade olmali ki gelinligi incelemek yerine gelini inceleyelim.
Duru güzellige sahip bir arkadasim var. Cildinde hic problem olmadigi halde fondoten, pudra ne varsa boca ediyor yüzüne. Güzelim sana bir ruj bir eyeliner yeter diyorum yok alismis bir kere illa örtecek yüzünün güzelligini.

rus kızlarına herkes hayranmış ama ruslar genelde herkesin sandığı tip değildir rus deyice herkes bariz sarışın mavi gözlü ve bebek yüzlü bir hatun bekliyor ama öyle değil ruslar çok sarışın bir ırk değil açık kumral demek daha doğru olur onlara ve yüz hatları öyle sanıldığı gibi çok bebek gibi deil daha keskin hatları var iskandinav kızlar kızları daha sarışın ve bebeksi yüzlere sahiptir rus kızlarıysa beyaz ten ve uzun bacaklarıyla ünlüdür ama herkesin sandığı gibi sarışın bebeksi olanlar ruslar değil.istisnalar var tabiki...

Evet sarisin degil de daha cok acik küllü kumraldirlar. Ayrica bir Rus'un sacini siyaha boyayip, gözüne siyah lens takip, tenini koyulastirsaniz bile Rus yine Rus'tur. Bir irki tanimlamak icin önemli olan yüz sekli ve fiziktir. Mesela ben kisa boylu, kumral ve koyu kahve gözlüyüm ama beni Rus'a benzetirler. Sebebi daha cok tipim ve ten rengim sanirim. Boyum kisa ama omuzlarim genis oldugundan cok kisa görünmem. Kalcam da fazla yoktur. Kaslarim hafif siliktir. Tam kara kasli kara gözlü degilimdir. Cildim beyaz ve pürüzsüzdür falan filan... Beni bu özelliklerimden dolayi pek Türklere benzetmezler. Daha cok Bulgarlara, Ruslara yani o taraflara bi yerlere cektigimi söylerler. :KK1:
Yani Ruslari tanimlamak icin illa sari sac mavi göz uzun boy üclüsüne gerek yok. Her koyu renk tenli, kahve gözlü, kisa boylu da Latinlere veya Türklere benzemez. Tamamen vücut ve yüz yapisiyla alakali.

Rus kızlarının sarı olmadıgını bende duymustum.
Sarı , esmer , kumral hic önemli degil.. Her sarısın güzel olmuyor ki zaten?
Ben bütüne bakarım.. :KK53:

aslında Ruslarda öyle çok ahım şahım bir güzellik yok..çok da sarışın değiller. Asıl sarışınlar Slav ırklarına mensup olan Slovenya,Slovakya,Finlandiya,Estonya,Polonya vs.. gibi ülkelerdeki insanlar... Dünyanın en güzel insanları da "bilimsel araştırmalara göre" onlarmışşşşşşşşş....:KK37: ama 2200 yılında dünyadaki son slav sarışın ölecekmiş yani panik yookk :KK70::90:

Rus kızlarının sarı olmadıgını bende duymustum.
Sarı , esmer , kumral hic önemli degil.. Her sarısın güzel olmuyor ki zaten?
Ben bütüne bakarım.. :KK53:

zaten bence sarışınlıktansa esmerlik daha güzel çpğu sarışın albeni yoksunu oluyor ama güzelleri çok güzel o ayrı :nazar:

latin kızlar kesinlikle...
esmer kadınlara bayılırım ben o yüzden herhalde..
latin kadınları bana daha seksi geliyor
rus kızları sarışın bembeyaz ve soğuk....

kesinlikle rus kızlarııı.çok seksi ve güzeller.bi de bebeksi yüzlü oldularmı süpeerr:21:aynı ben:KK1::KK1::21:

bence ikiside güzel ama sarısınmı esmermi dersen sarışın derim esmerin bebek yüzlüsü güzel olur da digerleri tırt böcek gibi dolaşıolar etrafta:KK53:

X