Latin kızları mı Rus kızları mı

Olayı geniş bir açıdan ele alayım:)) Buradaki fotoya bakarsak esmer olan bakış ve vücut olarak daha seksi (daha photoshoplu:))duruyor ancak:

Latin derken öyle bir geniş kapsamı anlatılmış ki, Rus ise tek bir ülke ile sınırlı kalmış. Latin ülkeleri diyince benim aklıma ispanya-meksika vs hariç Amerikadan ele alırsak Venezuela (ki tarihte en çok güzellik kraliçesi çıkaran ülkedir)Küba, Peru vs de geliyor bu liste uzar gider :)

O yüzden Rus yerine İskandinav kızları desek işin içine İsveç, Norveç, vs vs rusyaya komşu olan ülkelerde girse sanırım ben rus tayfasını tercih ederim :)) Çünkü genelleme yaparsam kemikli yüz yapıları ( elmacık kemikleri çıkık), vücutları -omuzları- oranlı boyları uzun ve ciltleri çok güzel oluyor elbette güzellik çok göreceli bir kavram ama buradaki birçok kişinin sırf ten koyuluğuna ve saç rengine göre karar verdiğini düşünüyorum ve ekliyorum aynı rus kızı alıp solaryuma soksak sacı koyultulsa ve latin kızıyla karşılaştırsak bence latin kaçıcak yer arar :)

latin kızları daha sıcak oluyorlar ne biliyim bir kadın olarak bile bakınca latin kızlarına daha cok bakasım geliyor:) cok farklılar tenleri sacları daha havalı daha bi cagırıyolar sank :))))))))))

Latin kızları daha çekici bence.evet birçok rus kızı görünüşte kusursuz olabilir ama ben çekici olduklarını düşünmüyorum.

ay kizlar tum topigi okuyamadim ama dusuncemi paylasmak istedim. latin kizlarini az cok yasadigim yerde goruorm. hos buradakiler pek de oole manken tipler deil. ruslari da gormedim birebir ama cekleri gordum. bunalima girdim cikamadim eheheheheh :KK70: ceklerle ruslar benziorlar zaten. genelde de rus kizlarini daha guzel buluorm. modellere deil de genele bakilirsa latinlerin degisik bir vucut tipleri var evt modelleri guzel ama cogunun boyuNlari cok kisa. ama ruslarin cogunun fizigi ve yuzu cok guzel. cirkin olan nadirdir iclerinde sanki yaa. en azindan bana oole gelior :) cekleri gordukten sonra ozellikle :S

aaa ama Venezuela nin ayri bir durumu var sanki cok hoslar gercekten en azindan guzellik kralicelerini cok begenmistim hihihih

birçok arkadaşın dediği gibi ruslar uzun boylu, sarı saçlı ve çil gözlü ekstra olarak çok soğuk geliyorlar bana (Rus bayan gördüm net konuşabiliyorum) ama latinler çok seksi geliyor, belki boyları filan kısa olabilir ama bakışları, tenleri yeter diyorum

Amanın bu fotodaki Latin kızı gerçekmi ya ladelikafadulden
Eğer o gerçekse ben neyim.bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

latinlerin sacları ve fizikleri cok hoş ayrıca sıcakkanlı ve seksiler ruslar genelde at gibiler sadece düzgün bacakları var ve uzun oldukları icin göze çarpıyorlar.

Kızlar erkeklere bu soru sorulsa heralde ''BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM,GÜZEL BENİM OLMAYINCA '' diye cevap verirler heralde :))

Yani resimdeki latin kız daha güzel ama bana kalırsa ikiside ayrı bir güzel.Yani doğuştan şanslılar bir kere.Vüvutlarında en ufak bir kusur yok.makyajsızda bebek gibi cilde sahipler.selülit,çatlak hadi bunları geçtim en ufak bir leke bile yok kızların vücudunda.resmen kaymak gibiler.Boy uzun,bacaklar uzun,saçlar sarı,gözler mavi yada incecik bel,dolgun hatlar,bronz bir ten...
Latinler güzel,yok yok Ruslar daha güzel...hayır Türkler hepsinden güzel :)

ben erkeklerde ki sarışın merakını anlamıyorum ya.bende sarışınım ama esmerleri daha çok beğeniyorum yakışsa hiç düşünmeden koyu yapardım

bn rus daha cok begeniyorum. latin kizlarininkocaman kalcalari oluyor. rus kizlar beyaz tenli, göz renkleri güzel sac renkleri güzel...ayri bi havalari var. yigidi öldür ama hakkini yeme, cok güzeller ayriyeten de bakimlilar ve hassas, nazikler de...cok rus arkadasim var..

latin kızı gerçekten çok güzelmiş kardeşime çok benziyo vücududa benziyo rus kızlarıda güzel oluyo ama o resimdeki güzel çıkmamış arkaasın dediği gibi doğustan güzeller allah öyle yaratmış onları tabi bakıyolarda kendine benide vücut tipim çok güzeldir ama doğumdan sonra çatlak oldu ve tabi hiç hoş durmuyo çok canm sıkılyo birde bu ünlüler doğum yapsa bile hiç doğurmamış gibi oluyolar ne yaptıklarını çok merak ediyorum yaa bilen biri onların sırrını söylesin bende okadar çatlak kremi sürdüm ama yine oldu bunlar doğum yapsalarda aynı vücutta kalıyolar

latin kızı gerçekten çok güzelmiş kardeşime çok benziyo vücududa benziyo rus kızlarıda güzel oluyo ama o resimdeki güzel çıkmamış arkaasın dediği gibi doğustan güzeller allah öyle yaratmış onları tabi bakıyolarda kendine benide vücut tipim çok güzeldir ama doğumdan sonra çatlak oldu ve tabi hiç hoş durmuyo çok canm sıkılyo birde bu ünlüler doğum yapsa bile hiç doğurmamış gibi oluyolar ne yaptıklarını çok merak ediyorum yaa bilen biri onların sırrını söylesin bende okadar çatlak kremi sürdüm ama yine oldu bunlar doğum yapsalarda aynı vücutta kalıyolar

canim, ünlüler hamilelik dönemlerinde pilatesi birakmyior ayrica dogumdan sonra da birkac ameliyata giriyorlar vücütlarini toparlatmak icin....bunlar sadece bildikelrim, daha kimbilir neler yaptiriyolar....
benm kizkardesim de ayni latinler gibi, bende tam tersi ruslar gibiyim :)) biri esmer biri acik:))) kardesmisiniz hic benzemyionuz derler genelde...

Son düzenleme:
latin kadınları ateşlidir ve bu yüzden genelde daha güzel ve çekici bulunurlar. ama ben kadında da erkekte de sarışınları beğendiğim için bence rus kızları daha güzel:))

X