Latin kızları mı Rus kızları mı

aslında güzelliği tek bir ırka mahsus gbi göstermek diğer kadınlara bir hakarettir bence. hatta bana göre br kadınla başka bir kadının güzelliğini kıyaslamak ta adını küçük düşürmektir.çünkü Allah her insana farklı bir görüntü vermiştir. tabi bu durum bu yy. da önmini yitirdi.artık herkes ünlülere özeniyor. burun dudak çene göğüs derken. özünden sıyrılıyor

ya çok dertliyim bea:KK37:
üniversie sözlüklerinde, bazı forumlarda, falan hep türk kadınlarının fiziksel özelliklerini aşağılayıcı nitelikte birçok yazılar söz konusu. sonuçta ben bir türk kzıyım ama böle bir durum da ortaya çıkınca insan gerçekten üzülüyor. yeni jenerasyon da özellikle de erkeklerde bir yabancı hatun sevdası almış başını gidiyor. şimdiki erkekler türk tipi hatunları beğenmez oldular. bence bunun nedeni de bilinçaltımıza görsel medya tarafından işlenen kalıplaşmış güzellik kriterleri. artık insanlar, bir insanın yüz ifadesine değilde, burun yapısına dudak yapısına bakar oldular, resmen kusur arıyorlar. üff saçmaladımneyse:KK52:

Yaa ben de şunu anlamıyorum salak Türk erkeği! sen o tıfıl boyunla, kıllı vücudunla nasıl oluyor da Türk kızını beğenmiyorsun? Kendileri afet-i devran niteliğinde ya, kendi memleketinin kadınına laf ediyor. Halbuki baksanız ülkemize, yakışıklı adam mı daha çok yoksa güzel kadın mı diye, güzel kadın çok daha fazla. Erkeklerimizin çoğu çirkin. Ben de onları beğenmiyorum. Bir tanesi benim yanımda böyle aşağılayıcı laflar etse de lafı yapıştırsam keşke ama olmadı şu zamana kadar. :KK47::KK47:

Bence siz de üzüleceğinize bunları söyleyen adamların bi halta benzemediklerini aklınıza getirin. Aynaya baksın onlar önce. Ayyyy boğasım geliyor böyle herifleriii... :95::95:

aslında güzelliği tek bir ırka mahsus gbi göstermek diğer kadınlara bir hakarettir bence. hatta bana göre br kadınla başka bir kadının güzelliğini kıyaslamak ta adını küçük düşürmektir.çünkü Allah her insana farklı bir görüntü vermiştir. tabi bu durum bu yy. da önmini yitirdi.artık herkes ünlülere özeniyor. burun dudak çene göğüs derken. özünden sıyrılıyor

ya çok dertliyim bea:KK37:
üniversie sözlüklerinde, bazı forumlarda, falan hep türk kadınlarının fiziksel özelliklerini aşağılayıcı nitelikte birçok yazılar söz konusu. sonuçta ben bir türk kzıyım ama böle bir durum da ortaya çıkınca insan gerçekten üzülüyor. yeni jenerasyon da özellikle de erkeklerde bir yabancı hatun sevdası almış başını gidiyor. şimdiki erkekler türk tipi hatunları beğenmez oldular. bence bunun nedeni de bilinçaltımıza görsel medya tarafından işlenen kalıplaşmış güzellik kriterleri. artık insanlar, bir insanın yüz ifadesine değilde, burun yapısına dudak yapısına bakar oldular, resmen kusur arıyorlar. üff saçmaladımneyse:KK52:

kendine bakıyorsan, kilona ve cildine dikkat ediyorsan Türk tipi diye bir ayrım olmaz, erkeklerin Türk tipi dediği 40+ beden ağdasını yaptırmayan yüzüne bir krem sürüp iki kalem çekmeyen kendine bakmayan hatunlar... kimse kusura bakmasın ben de yakıştıramıyorum bir hanıma sebepsiz bakımsızlığı ve kiloyu (hastalık vb. durumlar kesinlikle hariçtir).. ya İzmir'in kızları öyle mi? (yanlış anlaşılmasın ben izmirli değilim)

o beğenmediğiniz rus hatunlarının yüzünden bakım, makyaj eksik olmaz, sürekli sporla büyüdüklerinden incedirler hatta incelik ve güzellik takıntıdır. e böyle hatuna döner ben de bakarım :KK37:

Yaa ben de şunu anlamıyorum salak Türk erkeği! sen o tıfıl boyunla, kıllı vücudunla nasıl oluyor da Türk kızını beğenmiyorsun? Kendileri afet-i devran niteliğinde ya, kendi memleketinin kadınına laf ediyor. Halbuki baksanız ülkemize, yakışıklı adam mı daha çok yoksa güzel kadın mı diye, güzel kadın çok daha fazla. Erkeklerimizin çoğu çirkin. Ben de onları beğenmiyorum. Bir tanesi benim yanımda böyle aşağılayıcı laflar etse de lafı yapıştırsam keşke ama olmadı şu zamana kadar. :KK47::KK47:

Bence siz de üzüleceğinize bunları söyleyen adamların bi halta benzemediklerini aklınıza getirin. Aynaya baksın onlar önce. Ayyyy boğasım geliyor böyle herifleriii... :95::95:

hehe kabul, bizimkiler birer Brad Pitt değiller, ama bu güzelliğe dönüp asla bakmamaları, tü kaka diye yargılamaları anlamına gelmez. insan hep daha iyisini peşinde koşar :KK24:

sana bir laf gelmediyse şu saate kadar fıstık gibisindir de ondan :KK52:

Rus kökenli annemden ve annanemden biliyorum rusların 30dan sonra çökme olayları yalan. Hele annem o kadar güzeldir ki azıcık makyajla şu yaşında dışarı çıksın sokaktaki 1.50 boyunda esmer yüzünü fondötene bulamış kızların hepsine rahat fark atar.

eskiden türk erkeklerinin beyaz ten sevdası vardı artık hemen hepsi bronz tenden hoşlanıyor.bu da tamamen medyadan etkilenmelerinden kaynaklı bence rihannadan dolayı çoğu erkek bronz kızlardan hoşlanmaya başladı bronz ten iyidir hoştur ama rihannanın idol olması garibime gidiyor.:KK53:

iki manken resmine göre karar veremem ben sokaklarına bakmak lazım makyajsız fotomontajsız hallerine her millettin çirkinide var güzelide sonuçta valla yolda yürürken benim bile bakıp güzelliğine maşallah dediğim kızlar var....

Tabikide latin kizlar.. rus kizlarinda guzelleri var ama abartilcak kadar degiller. bizim turk erkekleri sarisin gorgusuzleri. (mavigoz sarisac beyaz tene bayiliyolar)

ama guzellikten anliyan gorgulu erkek latin kadinlarini daha cok begenicektir..

kesınlıklee ruslar cok guzel!! kadınlar ıncecık,kendılerınee bakıolarr ,sarısın ve renklıı gozlu olmaları daa baya etkılı tabı. çoğu babyface yuz guzellığı cok onmlı bnce:KK37: latınlerde at gıbı 1.80 boy,duzgun fızık olabılrr ama yuz guzellığı yokk ben latınleri beğenmıorm hıc.cok erkeksılerr onları gorunce kıl yumağı gelıo aklıma.=)) hem kapkara teni olcak hem upuzun kopkoyu sacı olcak,sonrada cekııcı olcakkk sexi olckk yohh yaw ? =))

latin kızları daha güzel. rus kızları sarışın renkli gözlü falan genelde, hoşlaşmam öyle. bi de donuk oluyo suratları. ckkk

bencede ruslar
kendilerini yakindan tanirim, en bakimsizi bile bizim bakimli dedigimiz hanimlarimiz kadar bakar kendine. fizikleri cok duzgun oturus kalkis yuruyus konusunda kucukluklerinden itibaren anneleri ozel egitim veriyor, anneler kucuk kizlarina az yemelerini dik yurumelerini falan telkin ediyorlar. bu kadari iyimidir tartisilir cunku hersey guzellik demek degil bu konu ile cok mesguller. ama guzeller mi guzeller hani.

kesınlıklee ruslar cok guzel!! kadınlar ıncecık,kendılerınee bakıolarr ,sarısın ve renklıı gozlu olmaları daa baya etkılı tabı. çoğu babyface yuz guzellığı cok onmlı bnce:KK37: latınlerde at gıbı 1.80 boy,duzgun fızık olabılrr ama yuz guzellığı yokk ben latınleri beğenmıorm hıc.cok erkeksılerr onları gorunce kıl yumağı gelıo aklıma.=)) hem kapkara teni olcak hem upuzun kopkoyu sacı olcak,sonrada cekııcı olcakkk sexi olckk yohh yaw ? =))

ben de cogunlukla latinlerin yuzunu erkeksi buluorm herhalde bir bana oole gelior saniordum :) tabi ki guzeller var iclerinde her irkta oldugunu gibi ama genel olarak bakinca ruslar ve kuzey avrupalilar bayaca guzel gelior bana :KK71:

latin kızları erkeksi bulunduğu söylenmiş ama asıl ruslar daha anotomik olarak erkeksiler.uzun boylu ince yapıları var.latinler kadınsı hatlara sahipler kalçaları belleri tüm hatları kadınsı dudaklarıda o şekilde.saçlarıda daha gür ve parlak oluyor.rusların genellikle saçları ince telli cılız oluyor.yüzleri daha kemikli ama latinlerin daha hatlı.her ırkın kendine güzelliği var dicem ama rus mu latinmi dendiğinde kesinlikle latin diyenlerdenim

kesinlikle latin kızları rusları beğenmiyorum çok sarı oluyorlar ayrıca çbk yaşlanıyorlar sanırım hayatları pk dzgn olmadığı için tbi herks için sölenemz ama geneli böle..

zaten rusların zayıf olmasının sebebi ülkelerindeki koşullardanda kaynaklanıyor.bir kere çok soğuk bi ülke meyve sebze yetişmiyor yetişse bile pahalı vede işsizlik sorunları var.herkesin bir mesleği var genelde ünivesite mezunular ama az maaşla fazla çalışıyorlar çalışamıyorlar bile o yüzden zayıflar .çok değişik bi yaklaşım oldu:KK70: ilerde bizim ırkımızda böyle bi durumdan zayıf olablirmi dicem ama memleketimizde hersey parayla alınmasa bile bahçesinde yetiştiriyor meyve sebze bakliyat köyden geliyor falan ülkemezin taşı toprağı altın arkadaşlar asla o kadar zayıf olamıycaz sanırım:KK70:

bence her iki ırkın da güzeli de var çirkini de. ama genel olarak latinler daha yuvarlak ve kadınsı hatlara sahipken, ruslar incecik ve uzun boylu oluyorlar...iki ırkın da kendine göre güzelliği var. rus latin diye ayırmam. daha doğrusu her ırkta var güzel, çirkin. en az güzel olan ırk ise koreliler bence......

X