Latin kızları mı Rus kızları mı

Konu seksilik veya cekicilikse belki latinler olabilirki bana hiç sekside gelmiyo ama konu güzelilikse tabiki Ruslar daha dogrusu slavlar guzellk acısından torpilli heralde çünkü cogunlugun bukadar fazla guZel olduğu hicbi millet yok latinler basit ve avam geliyo bide bana hepsi digil tabide genel olarak

resimler gözükmüyor. ne gerek var birini seçmeye ikiside süper işte.. ama latin ünlüler daha çok popüler her ne kadar rusların adı çıkmış olsa da

Kesınlıkle latın kızları . Gecenlerde ıkı rus gordum mac magazasında yuzlerı puruzsuz falan degıl di aksıne çok kötü cilttleri vardı benım ıcın tek farkları gözler renklı saclar sarı bu yanı . Bı kere sexi mi vucut olculerı yok 9-6-9 dur sexi olan ama onlar cok daha zayıflar .

Bir de rus erkekleri türk kızlarını çok begenıyor :)

Avrupa ülkelerinde yaşayan insanlar en çok Arjantin, Venezuela, İsrail, İtalya, İspanya ve Brezilya kızlarını beğenirler. Sanırım onlara daha egzotik ve çekici geliyor. Ülkemizde ise Rus kızları beğenilir.

Son düzenleme:
Rus kızları:Hem güzel hem seksiler

Latin kızları:Seksiler

Mükemmel bir yüz güzelliği insanın aklına Allah'ı mükemmel bir fizik güzelliğiyse akla şeytanı getirirmiş.Örneğin aman Allahım ne güzel bir yüz ve ya şeytan diyor ki şu hatunu....
İşler böyle olunca Rus kızları yarışmanın galibi oluyor.

Oldum olası sarışınlardan hazetmemişimdir:KK14:
Latin kızları cidden çok güzel.

yaf latinlerden her 10 kadından 5 tanesi güzelken ruslarda her 10 kadından 9 güzel ..bence....

latin kızlar tabi ki
bayılıyorum onlara ben çok sexyler
ruslar güzel ama sexapalite farklı bir şey

Ya Rusları biliyorumd aLatin kzılarını ilk defa duydum onlar nasıl bir şey resim atın merak ettim çatlıcam valla :KK52:

VTooMay.jpg

EqqC4bk.jpg

n5Jm4y4.png

AW0zUlX.jpg

7SKO86I.jpg
(soran olur diye söylüyorum: Jessica Alba'nın anne ve babası Meksikalı yani Latindir. Diğer isimler zaten bilinen Latin ünlülerden.)
Kmk5XMR.jpg

RMCAhy5.jpg

i71hA6o.jpg

Tabiiki latin kızları ama Rus kızlarımı yoksa Türk kızlarımı diyede sorsakmı:))

Rus kızları atletik fizik ve güzellik olarak daha hoş gelir bana. Ama latin kızları seksidir, kısa boyludur, dolgundur. Yine de kadında sarışını ve beyaz teni seviyorum. Daha asil buluyorum. Rus kızları bana göre. Slav ırkı dünyadaki en güzel ırk.

Son düzenleme:
rus kızları, ukraynalı kızlar :) bunlarla güzellik olarak kıyalanacak bir ırk yok henüz :) üstelik güney koreliler gibi estetik mucizesi de değiller. güzellikleri doğuştan genlerinden :)

X