Latin kızları mı Rus kızları mı

Canım ama bacak boyu,kemik yapısı,narinlik,yağlanma,uzun boy bunlar ırka dayalı unsurlar.Estetigin bittigi nokta bunlar.

Turkler arasında da ınanılmaz estetik cok..ozellıkle burun meme ınanılmaz oranda.5 kadından 2 si denecek duzeye gelmiş.

Hmmm... Beyaz ten hastasıyım ama sarı saç ve mavi gözle kombinlenince sevmiyorum.
Beyaz ten koyu saç olmalı bana göre.
Esmer teni sevmiyorum ama moon'un koyduğu fotodaki latin olağanüstü görünüyor.
Rus ya da latin diye sınırlandıramıyorum. İkisi de değil.
Güzel kadın olsun yeter.

latin kızlar seksi ve yüzleri güzel. rusların vücutları harika yüzleri bebek gibi. ama yinede latinler daha güzel geliyorlar bana. ay zaten bize benziyorlarrr:) kaydirigubbakcemile3

Bence bu resimlerde ikisinin de fiziği güzel, yüz güzelliği sıfır.
Güzelliği esmerliğe,sarışınlığa yada bu tip özelliklere bağlamayı hiç anlamıyorum ya ben.
Ne alakası varki yani.Güzelliği bunlara göre kıyaslamayın bence :tomato:

bu resme göre konuşursak latin kızımız rus kızımıza 10 basmış.. rus kızı gitsin intihar etsin. ama genel anlamda bir kıyaslama yapamıycam zira öyle itici latinler gördüm ki, bir de bir tanesi biliyor musun bizi türklere çok benzetiyorlar demişti de içimden seni feci kandırmışlar , demiştim.

bu arada bilenler bilir, geçenlerde bır hatun miss universe oldu. meksikalı bir dişi, amanın o kaşa o gözlere.. ahuydu mübarek..

Valla Hindistan,Pakistan,İran gibi ülkelerin bayanları pek bir güzel oluyor ama bu ikisinden birini seçmek gerekirse Rus kızları derim benguclubacismile

ben bi magazada çalisiyodum tam ruslara hitap eden bir magazada gelen ruslarin çogu çirkindi ve hepside ayniydi guzel olanlar var tabikide ama cidden çogu estetikli biz magazada 3 kizdik 3muzdede estetik yoktu ama çogundan daha guzeldik =) yanlarinda gelen eslerinin bile bize baktigi oluyodu :)))))))) ama bence turkiyede rus kizlari çok oldugu ve genelde erkekler çok baktigi için begenmiyoruz ama latin kizlari olsaydi eminim bu seferde esmerleri sevmezdik :S benim bi arkadasim ispanyaya gitti geldiginde latin kizlari kesinlikle seksi olmak için yaratilmis bayiliyorum esmerlere ruslar falan yalan dedi ve inanin karsilastirilmak o kadar sinir bozucuyduki latinleri pek sevmiyorum ne yalan soyliyim =))) bende fransaya gittim fransiz erkekleri de bana hayrandi =))) bende bol bol turk kizlarinin reklamini yaptim ama turkiyeye donunce hiç karsilastirma yapmadim fransiz erkekleri soyle yakisikli boyle kibar çok iyi yemek yapiolar falan gibisinden =)))))

latinler daha guzel birde rus kizlarin fiziklerinide es gecmemek lazim cok guzel fizikleri var cok seksiler

latin kizlari daha cekici geliyor bana - rus kizlarin fizigi düzgün olabilir ama cok soguklar - hepsinin yüzü no frost buzdolabi gibi

Son düzenleme:
manken olarak latin kızları
ama halk olarak ruslar daha güzel bence
latin kızları genelde kısa boylu ve kilolu oluyor
ruslarsa uzun zayıflar
tabi istisnalar da çok

bence rus kızları çok daha güzeller geneline bakılırsa. 100 kızdan ancak 10tanesi çirkindir belki,ama latinlerde daha fazla bana göre. Tabi zevk meselesi bunlar

Yaa bence Rus kızları. Ben biraz erkek zihniyetiyle düşünüyorum galiba. Bir kere dişi modeline daha yakınlar. Ayrıca da uluscak başarılılar bazı konularda :) kaydirigubbakcemile3

Bence resimdeki latin hiç güzel değil, zevk meselesi o yüzden çok yorum yapmayacam!
Latinlerle kıyaslarsak kesinlikle Ruslar daha güzel bence! şakkıdı

bizim ewde 3 tane rus çalışmıştı zamanında 3ude tipsizdi soluk tenli ve çipil gözlüydüler ve sadece bi tanesi fena diildi oda sacını siyaha boyatınca bişeye benzemişti =)))) ayrıca ruslar 30 dan sora cöküyolar resmen yaşlaıolar ama bakımlılar cok temizlik yapmadan önce mutlka makyajlarını yaparlardı =)))) ya bir de genelde burunlar cok kötü oluyo ruslarda gözlemelrim o yönde zayıf ve uzun boylular ve renkli gözlüler işte bunlar güsel olmak için yeterliyse ewet ruslar güsel...

X