lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314

sana bunu bu şekilde bıraktıran doktormu yokse senmi bıraktın.benm bildiğim önce mg düşürülür sen 1 haftada bırakmışsın olmazki...

sana bunu bu şekilde bıraktıran doktormu yokse senmi bıraktın.benm bildiğim önce mg düşürülür sen 1 haftada bırakmışsın olmazki...

Psikiyatristimle konuşmadan bıraktım açıkçası. Sadece psikologuma bırakmak istediğimden bahsettim, o da Lustral'in azaltılarak bırakılmasının zorunlu olup olmadığından emin olmadığını ama yine de bırakmayı illa ki istiyorsam azaltma yoluyla bırakmam gerektiğini söyledi, reçetesiz de satılan bi ilaç olduğu için çok da etkileyeceğini düşünmedim ama sanırım büyük bi hata yaptım. İşin kötüsü şimdi de kötü olsam bile içemiyorum, çünkü bu kadar gün içmedim hazır, eğer şimdi içersem en başa dönerim diye korkuyorum..

Arkadaşlar ben de yarın ilk kez psikolog randevusuna gidiyorum. İlaçlardan bıktım tükendim artık. Ellerimde titremeker başladı hiç yoktu böyle bişey. Hiç birşey hissedemez oldum. Yaşadığımın bile farkında değilim artık. Burada bir arkadaşımızın önerdiği psikologdan randevu aldım. Yarın gideceğim. Bakalım derdime çare olabilcek mi bilmiyorum. Umarım bu sefer bu ilaçlardan kurtulurum artık.

en başa nasıl dönersin biliyomusun bu şekilde bırakarak.cahillik etmişsin arkadaşım bu ilaçlar böyle bırakılmıyor,uzman kontrolünde bırakmassan eski halinden daha beterbir şekilde doktorunun kapısına geri dönersin çok şahit oldum böyle hastalara emin ol böyle bırakmak biraz daha kullanmaktan daha kötü..bu arada psikolok değil psikiyatristine söylemelisin ilacı bırakmak istediğini o yardımcı olur

ilaçların yan etkilerini kafanızda büyütmeyin bir zaman sonra bitiyor ve tedaviniz iyiye gittiğinde yavaş yavaş bıraktırıyor zaten doktorunuz.ben haftada 3 gün psikolok görüyordum klinikte ama yinede her gün psikiyatrist görüyordum.depresyon hastalığında en çabuk ve kesin etki psikiyatristtir isterse beraberinde psikolok önerir isterse ilaçları kesince önerir. ben felçte geçirmiştim,hafızamıda kaybetmiştim,titremeler,krizler,halüsinasyonlar,kabuslar,intiharlar.hepsini atlattım ama ilacımı yinede bırakmadım çünkü tedavim çok zordu.şuan çok iyiyim maş..yarın azaltmaya başlıyoruz mesela eskiden psikolok isterdim hep sanki anlatsam rahatlasam derdim ama öyle olmadığını fark ettim.bir zaman sonra beyinde dayanamıyo sistem çöküyo resmen.sende hem ilaç hem psikolokla devam et zaten doktorun uygun zamanda bıraktırır..

ben bir kez rahatlamak ıcın duydugum ataraksi kullandım belkı uc gun gozumu acamadım..cok kotu cok allahım bızlere ılacsız basa cıkabılecek ıradeyı versin

aranızda hiç venegis kullanan oldumu olduysa faydasını gördümü

aynı şeyleri bende yaşadım erkek arkadaşım bıraktı beni başkası ile evlendi sürekli onu karısı ile hayal ediyorum o nasıl başkasına dokunur diye.sürekli ağlıyorum insanlardan uzaklaştım hiçbir arkadaşımla görüşmüyorum çünkü kimse beni anlamıyor basit bir acıymış gibi geçer diyor.ama geçmiyor aklımdan çıkmıyor başka kadınla evliliği.benim napmam gerekiyor kızlar yardım edin

Hayatım ne yazık ki bazı takıntı haline gelmiş mantıksız düşüncelerimizi kendi kendimize aşamıyoruz. Eğer çok zor durumdaysan bence vakit kaybetmeden bir psikolog desteği almalısın. Kendin kendine günlerini heba edeceğine en azından etkili çözümler bulma şansın olur. Meriç arkadaşımız da anca bir destek alarak atlatmış. Ben de Mericin önerdiği psikoloğa gitmeye başladım daha 2 seans gittim ama bakalım. şimdi EMDR diye bir tekniğe başlayacakmışız ama bu benim uçuş korkumla alakalı. Belki sana da yardımcı olabilir bu yöntem. İster misin senin için danışabilirim psikoluma?

Psikoloğum da EMDR tekniğini uyguluyor bana.
Şu an fikirlerim hem değişmiş, hem değişmemiş gibi.
Değişik bir hal yani.

canım ben küçük bi şehirde yaşıyorum büyük şehirde değil burda da iyi bir psikolğ bulup gitmeyi düşünüyorum sizce psikoloğamı gdeyim psikiyatriye mi onu düşünmeden geçen günlerim olsun istiyrm artık ben çok zor durumdayım sürekli öfkelym onu karısını hayal ediyrm nolcak halim bilmiyrm

canım ben küçük bi şehirde yaşıyorum büyük şehirde değil burda da iyi bir psikolğ bulup gitmeyi düşünüyorum sizce psikoloğamı gdeyim psikiyatriye mi onu düşünmeden geçen günlerim olsun istiyrm artık ben çok zor durumdayım sürekli öfkelym onu karısını hayal ediyrm nolcak halim bilmiyrm

ben küçük şehirde yaşıyorum kızlar büyük şehirde değil yani pek doktor seçeneğim yok.sizce psikoloğamı gideyim psikyatriyemi.artık iyileşmek istiyorum onu karısını doğacak çocuğunu hayal etmekten yoruldum artık ben çok üzgünüm günlerim çok üzgün geçiyor ona karşı çok öfkleyim hayallermle oynamasını beni yarı yolda bırakmasını hazmedemiyrm

psikiyatriste gitmeni tavsiye ederim.bazı psikiyatristler aynı zamanda terapide yapabiliyorlar.bu tip bir doktor seçersen daha kolay bir çözüm yolu olacaktır.

İlacın gerektiği hastalıklarlar var , birde ilaçsız tedavi edilebilecek duygusal sorunlar ..
Psikolog - Psikiyatr biri seçilmeli ..
Ben ikisinide denedim. Aşk acısı hariç iyiyim çok şükür

sagol canım birazdan kayınvalidemler çaya gelecek iyiyim bugun. kısır falan yaptım gelin yiyelim sen nasıl oldun pek girmiyorsun yogunsun heralde neler yapıyorsun

Cnm bende hamileyim:)) ilacı kestim şuan fena sayılmam gerginim sadece sen asılsın? yrn psikolog doktorumla görüşücem bnm için dua edinnn lütfen hamileliğimi iyi atlatayım Allahım yardımcımız olsu..senide merak ediyorum nasılsınnn ???

canım cok sevındım ben ıyıyım 7 aylık olmak uzere dogumu beklıyorum valla cok sevındım ınsallah ıyı gecer hamılelıgın

antidepresansız yaşama adım atmaya karar verdim bugünden itibaren dozu azalttım. çevremdekiler bisüre asabiyetimi çekicek artık :84:

canım bende 5 hasftalık hamileyim aynı senin durumundayım destek olalım birbirimize

EMDR'yi denedikten sonra uçuş fobinizin geçip geçmediğini paylaşır mısnız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…