lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
Evet siratu bi doktor bul cidden bu hastaliktan boyle dusunuyorsunn!!! Kizlar ben bi kac gun yazamiyacagim ev tasima isleriniz var tasiniyoru kendinize iyi bakin!!
Sizi unutmam kizlar mutlu olum hep insallahhh!gorusuruzz

tamam doktor bulayım da bu bebek benı ıyıce yıktı mahvettı korkuyorum zaten delicesine bi korku ve dogum zaten normal insan korkar dogum yapmaktan bi cocuga gelecek vermekten ben iyi olmadan ıstemıyorum ya istemiyorum bugun kaynanam geldi temizlik yaptık evın seklı degisti oturdugum yerde icimi korku kaplıyo ev degişik diye bu ne manyak bi hastalık karnımda cocukla bunu nasıl kaldırayım zaten kendıne guven dıye bısey kalmadı anne olmak istemiyorum manyak gibi hissediyorum kendimi. beek olayını cozmeden ne doktor ne bisey aklımda hep bu var bayramda annemlere bıle gıtmek ıstemıyorum ben nıye boyle manyak oldum önceden kendımle gurur duyardım her zorlugun ustesınden gelir herkesle basa cıkardım biseyi yapmak istersem kafaya koyunca mutlaka yapardım. yediremiyorum bu halimi korkak hayattan bezmis neydım ne olacam demek bu olsa gerek

canım bebeği aldırmana maddi açıdan ben yardım edeyim dicem sana ama habersiz ve izinsiz aldırdığın için daha kötü olmasından ve bu durumda benimde payım olmasından endişe ediyorum

dr bul diyorum çünkü senin ilacın doğru dr ve ilaçta olabilir böylelikle bebeğini aldırmak zorunda kalmayabilirsin evliliğine ankaraya alışıp sevebilirsin. ama dr sana bu durumda aldırman gerekiyor da diyebilir o zaman tabi ki önce sen önemlisin aldırıcaksın. ama bi uzmanla mutlaka görüş

canım bebeği aldırmana maddi açıdan ben yardım edeyim dicem sana ama habersiz ve izinsiz aldırdığın için daha kötü olmasından ve bu durumda benimde payım olmasından endişe ediyorum

ruhancım senın kalbın ne kadar temız allah kalbıne gore versın ınsallah valla bende sasırdım senın gıbı bende korkuyorum aldırcam deyıp deyıp anca kocamla kavga edıyorum baska bısey yaptıgım yok hıc kolay degıl tek basına gidipte 750 lira veripte narkozu yıyıp orda oylece kabusun en kotusu bayramda hıcbısey dusunmek ıstemıyorum ne bebek ne hastalık ne bısey annemlere gidecegiz kutahyaya herseyı unutup guzel 3 gunum gecsın insallah simdiden bayramınız mubarek olsun arkadaslar iyiki varsınız yalnız degilim.beni anlayan birileri var

bayanlar sizi gerçekten tebrik etmek istiyorum bu ilaçsız yaşama umutlarını taşıdığınız ve bu yolda ilerlediğiniz için. keşke bende sizin kadar bu yolda inançlı olabilsem
uzman doktorumun bana koyduğu teşhis yüksek anksiyete bozukluğu. ilk başlarda beni çok etkilemeyen bir şey gibi gözükse de yıllar içinde özellikle son 1,5 yıldır anksiyetem şiddetli bir hal almış durumda. normalde sadece bir alanda kendini gösteren anksiyete bozukluğu ki ben buna ağır sıkıntı hali diyorum son zamanlarda tüm sosyal, kişisel hayatımı eline almış bulunmakta. bunun için yaklaşık 8 ay önce bir uzman doktora başvurdum. sonuç olarak elime bir ilaç verdi. başta işe yarar gibi gelse de 1 hafta içinde artan yüksek endişe beni tekrar doktora yönlendirdi. sonunda elime geçen yeşil reçeteli bir ilaç oldu. başta herşey iyiydi fakat bağımlılık unsuru ortaya çıkmaması için ilk olarak yeşil reçeteli ilaç sonrada diğeri kesildi. işte hayatımın en büyük değişimi burada gerçekleşti ve ben tamamen kendimi dümdüz boşlukta ki bir insan gibi hissetmeye başladım. ne okula gidebildim ne de çevremdeki insanlarla sosyal bir ilişki kurabildim. çünkü anksiyetem her an peşimde gibiydi ve hala öyle.bazen diğer insanlar nasıl dışarı çıkıyor onu, bunu nasıl yapıyor hayret etmekteyim. çünkü tüm beynim yaşadığım o karanlık sıkıntıyla dolu.
umarım hepimiz hayatlarımızı eski rayına oturturuz eski güzel günlerimize geri dönebiliriz. Allah'ım hepimize yardım eder inşallah

Evet hepimiz seni anliyoruz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz.doktorunu degistirmeyi ve psikoterapi almayi denedinmi?ben suan onun arayisindayim tek basina halledecegimi ilacin yetmedigi durumlar oluyor.tabiki ilac etkili ama uzun vadede.psikoterapi alma sansin varmi sana cok yarari olucani dusunuyorum..

Asinaz ruhan ilacdaslarim napiosunuz:)? Ben suanda yeni evimde temizlikcimle basbasayim bombos evde esya bekliorum:)Fena sayilmam obsesif dusuncelerimi kovma cabasindayim..bugun paxera yarimda ucuncu gunum kizlar acaba ne zaman sacma sapan seyler dusunmeden uyanirim kac gunum var :) iyi deilim pek ama fenada deilim cok sukurr..

benim halam gecirmis en siddetlisini bizimkiler hic kalır. geceleri titreyerek uyanıyomus korkudan kesin beynimde tümör var diyomus gitmedikleri beyin kalp doktoru kalmamıs hepsi bizden saglamsın demisler o zamanlar bu hastalıgın adıda tam konmamıs ilac bile vermedıler diyor kımse psikolojık dememis. kaynanası büyü yaptı demisler kendini balkonlardan atma noktasına gelmis ölecegini düsünüyomus ve kılmadıgı namazları ne olacak o kadar siddetliymiski 2 yıl falan kafasını havluyla sarmıs buz gibi üsüme geliyomus. gunde 2 saat uyuyomus. daha neler neler. neyse simdi 2 cocuk annesi ve cok iyi gecti gitti kendiliginden kayboldu diyor. gececek insallah bizimkide gecmedigi sürecede sunu yapmamız lazım her zaman yapamıyorum ama bununla ayaktayım. farkında olmak cok onemli önceden bu düsünceler gelince robot gibi kalıyordum aylarca yattım üstüme inen agırlıklar altında ezildim hicbisey yapamıyodum. yergok ustume iniyordu. kafama igneler batıyodu.bazende kurt gezinir gibi oluyodu. icimde sıcak biseyler akıyodu bazende buz gibi. simdi gunluk her isimi yapıyorum biliyorum hepsi hasta oldugum ıcın aslında hicbiri gercek olmayacak alıstım artık diyorum ve ısıme devam ediyorum. ama bende depresyon yaptı. cok uyuyorum ve hicbiseyden zevk almıyorum iki dk mutlu olsam ben hastayım ne onemi varki aklıma geliyor olsun genede hayat devam edıyor iki dk lık mutluluguma sukur edıyorum napayım. aile doktorum hayatını erteleme nasıl olsa gececek diyor. bu dusunceler sacma korkuyorum ama bırazdan gecer dıyorum ve hayatıma devam ediyorum birazdan esim gelecek diyorum yada ne bıleyım biseyler iste. insallah kurtuluruz umudumuzu kaybetmeyelım

yeni evin sana iyi gelecek oyle sartlandır kendını her odasını sevmeye calıs cunku yenı bır ev benım evımde kotu anılarım dolu bu hastalıkla. yenı bir ev iyi gelirdi ilacında degisti bak ne yap biliyomusun halk egıtım kurslarına fılan yazıl kendını dınleme hayata yenıden basla o evde hayırlı olsun insallah güle güle otur arkadasım

fatoşcum iyi olmana çok sevindim anlatamam. hayırlısıyla şu bayramı atlatalım herşey daha güzel olucak.
halanın yaşadıklarını birebir bende yaşadım ilk önceleri uyuyordum geceleri uyanıyordum zangır zangır titriyor ağlıyordum titremekten dediklerim bile anlaşılmıyordu. git gide uykuda kalmadı hiç uyuyamıyordum. bedensel belirtilerim çok şiddetliydi anlatamam. şuan çok şükür dememin sebebi bu. halan gibi bir örnek daha duymak bana iyi geldi.

merhaba canım çok şükür iyiyim sende umarım daha iyi olucaksın. yeni ev yeni bi başlangıç. ilaç etkisini gösterecek inşallah az kaldı emin ol. obsesif ne ki tanışıyor musun yeni evine alma onu davetsiz gelenlere kapını açma sakın. bana da geldiler 2 gündür yollamaya çalışıyorum

ruhancım bende sukredıyorum evimde oturabiliyorum önceden 2 dk duramıyordum. tv ye bakınca falan anlayabılıyorum kafam daha netlesti. korkular gelınce koru korune ınanmıyorum sacma hastayım ondan dıyorum. ders calısmaya baslamak icimden geliyor bazen cok sukur insallah yaparım bayramdan sonra. iyi olucaz allahın ızniyle. halam gecirmisse biz niye gecirmeyelim. ve hastalıgı geri gelmiyor esi kanser oldu 2 hafta once vefat ettı enıstem. halam gayet ıyı cok sukur. üzülüyor ama hasta olmadı.

başınız sağolsun canım. bana herkes geçmez geçse bile tekrar eder diyor. ben en azından hayatımı yaşanabilcek bi kaliteye getirsem yeter Allahtan bu hastalık der çekerim. tabi geçse bi daha gelmese keşke düşününce bile mutlu oluyorum rabbim şifa versin
Anksiyete yaşayanlar hadi gelin dertleşelim... burdan devam edicem eski konum senide bekliyorum

Eheh cnm bnm saol aynen almiorum evimi simdiden cok sevdim hatta komsu bile edindim onlardayim heriste bi hayir vardir.Gayet normal takiliorum gelince gelirsen gel diorum gidio:) iyi olucaz kizlar emin olun kucukte olsaa degisim cok guzel geliyor.ve Siratucum seni dinlicem ins gidicem bi kursa duzenim tam otursun bayrdan sora basliorum kursa aktivitelere Allahin izniyle senin iyi olmana cok sevindim.mesela bnm kuzenim bu dusuncelerle yasio ve ilac icmio hicte icmemis icmicem alistim diyo sende dayan sora ztn icersin.bugun superiz kizlar bravo bizeeeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…