• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lasz (Antidepresansz)Yaam isteyenlerin paylam alan

İlaçsız yaşam isteyenlerr yada yapamam diyenler buyrunn anketimize

• Ankete Katılan
    314
hemde nasil aglamak istiorum bu ilac beni bitirdi gogsum yaniyor cok tedirginim en sevdigim insan yanimda ama ben boyleyim ve hep boyle olucakmisin hissiyle yasamak cok zor gecmicekmis gibi geliyor gunler gecti gunlerrr..ve hala ayniyim kocami uzmek istemiorum ama sanirim dayanamicam aglicam birazdan kendimi tutuorumm..o kadar dayandin birakma ilaci diorum ama vucudum hala tepki veriyor cok zor ya cokkk.tesekkur ederim yanimda oldugun icin daha kotu olucak diye cok korkuyorumm.Allahim nolur yardim ettt :(

canım ilaca dayanmak zorunda degilsin ilacını degistirsin doktor bende bi ilacda cok kotu olmustum doktor degıstırdı ıyı geldı neden beklıyorsun ?

Kızlar Allah rızası için yardım edin bende sadece okb vardı ilaçla mafoldum durmadan ağlıyorum şuan hiçbişi yiyemiyorum kaç gün oldu yalnız oturuorum evde hiç iyi değilim hiçç Allahım sen büyüksünnn :(((

canım geçmiş olsun. ne zaman başladın ilaca ne kadar oldu. dr una söyle değiştirebilir ilacını çekmene gerek yok inan. ben 4 gün bi ilaç içtim. 5 inci güne dayanamam ölürüm de içmem dedim. dr gittim zaten çok kötüydüm daha da kötü oldum içmek istemiyorum bunu dedim. hemen değiştirdi ilacımı.

canım ilaca dayanmak zorunda degilsin ilacını degistirsin doktor bende bi ilacda cok kotu olmustum doktor degıstırdı ıyı geldı neden beklıyorsun ?

Kızlar tamı tamına 25 gün oldu.daha öncede bu ilacı içmiştim çok kötü yapmıştı sora iyi gelmişti ama sanırım bu sefer iyi gelmicek bin beter oldum sabah akşam ağlıyorum hala hiçbişi yiyemiyorummm...değiştirmek istemiodum ama sanırım mecburum artık

canım geçmiş olsun. ne zaman başladın ilaca ne kadar oldu. dr una söyle değiştirebilir ilacını çekmene gerek yok inan. ben 4 gün bi ilaç içtim. 5 inci güne dayanamam ölürüm de içmem dedim. dr gittim zaten çok kötüydüm daha da kötü oldum içmek istemiyorum bunu dedim. hemen değiştirdi ilacımı.

tamı tamına 25 gün oldu..o ölürümde içmem dediğin haldeyim düşünsene bir ay oldu resmenn..Ağlamazdım bu kadar ağlıyorum içimdeki sıkıntıyı anlatamam hiç geçmeyen bir his sanadamı öyle oluyordu bende değiştireyim mi ilacı değiştirince geçtimi peki ?

bu seferkı aglama krızım 3 saat surdu gozlerım batıyo artık acamıyorum :( gitmekistiyorum burdan bosanmak eskıden mutlu oldugum yere donmek evlendıgımden berı cehennemdeyım artık yasamak ıstemıyorum :(

bu seferkı aglama krızım 3 saat surdu gozlerım batıyo artık acamıyorum :( gitmekistiyorum burdan bosanmak eskıden mutlu oldugum yere donmek evlendıgımden berı cehennemdeyım artık yasamak ıstemıyorum :(

bunların hepsi geçecek biliyorsun değil mi.bunu sana 6 yıl panikatak ve anksiyete tedaviğsi gören birisöylüyor.ve bende yaşadığım doğup büyüdüğüm yerden ayrıldım evlenerek.tabi arttı rahatsızlığım.ama geçti.çok şükür.sanırım hamilesin aldırmayı felanda düşünmüşsün.benim fikrim sakın aldırma o bebeği.ALLAH sana anneliği layık görmüş başarabileceğine inanmış ve vermiş.biliyormusun senin yerinde olmak işsteyen bir sürü insan var.bak çok uzakta değil kadınlarklubunu şöyle bir araştır anne olmak için nasıl yanıp tutşan insanlar var.onlardan biride benim.bliyorum nasıl dayancam nasıl olcak diyosun ama inan ki senin gibi rahatsızlık yaşayan ve hamileliğinide güzel b,ir şekilde geçiren bir sürü insan var.sormak istediğin söylemek istediğin bir şey varsa bana sorabilirsin.

bunların hepsi geçecek biliyorsun değil mi.bunu sana 6 yıl panikatak ve anksiyete tedaviğsi gören birisöylüyor.ve bende yaşadığım doğup büyüdüğüm yerden ayrıldım evlenerek.tabi arttı rahatsızlığım.ama geçti.çok şükür.sanırım hamilesin aldırmayı felanda düşünmüşsün.benim fikrim sakın aldırma o bebeği.ALLAH sana anneliği layık görmüş başarabileceğine inanmış ve vermiş.biliyormusun senin yerinde olmak işsteyen bir sürü insan var.bak çok uzakta değil kadınlarklubunu şöyle bir araştır anne olmak için nasıl yanıp tutşan insanlar var.onlardan biride benim.bliyorum nasıl dayancam nasıl olcak diyosun ama inan ki senin gibi rahatsızlık yaşayan ve hamileliğinide güzel b,ir şekilde geçiren bir sürü insan var.sormak istediğin söylemek istediğin bir şey varsa bana sorabilirsin.

artık cok gec aglıyorum dıye dayak yedım hemde kafama kafama öküz gibi vurdu bos yere aglamam ıcın dövdü. bir kere bile hastaneye götürmedi. anlamaya calısmadı artık buralarda duramam bu hayatta bıle durasım yok ama sabredıyorum

artık cok gec aglıyorum dıye dayak yedım hemde kafama kafama öküz gibi vurdu bos yere aglamam ıcın dövdü. bir kere bile hastaneye götürmedi. anlamaya calısmadı artık buralarda duramam bu hayatta bıle durasım yok ama sabredıyorum

bencede durma oralarda artık ne demek dövdü ya.hemde sen hamilesin onun bebeğini taşıyosun.:47:ailenin bu olanların ne kadarından haberi var.onlar ne diyorlar bu duruma.bence ailene anlat herşeyi.sana destek olurlar eminim.sen kendin gitsen hastaneye cnm gidemezmisin onadamı karışır kocan olacak o adam:47:

Ailenin bundan haberi oldu mu? Eğer olmadıysa anlat bakalım ne diyecekler.
Öyle de olmazsa eşin seni ailenin yanına göndersin bir süre. Hava değişimi iyi gelmez mi?
Ailen hangi şehirde?
Merak etme biz yanındayız. Gerekirse telefon yoluyla haberleşiriz, yalnız değilsin.

tamı tamına 25 gün oldu..o ölürümde içmem dediğin haldeyim düşünsene bir ay oldu resmenn..Ağlamazdım bu kadar ağlıyorum içimdeki sıkıntıyı anlatamam hiç geçmeyen bir his sanadamı öyle oluyordu bende değiştireyim mi ilacı değiştirince geçtimi peki ?

canım hep öyle kalıcam hatta bu iyi günlerim bunlar daha bi başlangıç şizofren falan olucam kanserde olucam hayatım bu kadarmış ben bittim oooo anlatmak mümkün değil rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu illeti. içimdeki his sanki toprağın altında kalmışım ölmüşüm terk edilmişim anlatılamayacak bi sıkıntı, acı berbat bişeydi. bide nişanlandım o halde sağlıksız bi şekilde. nişanlım askere gitti 1 ay sonra. ben askerden gelsin ayrılıcam demeye başladım beni kimse böyle almaz kimse beni çekmez beni ne yapsınlar ki. hatta telefonda ayrılmak istedim çok ama kıyamadım. benim ne durumda olduğumu bilmiyordu inanmazdı bana anlayamazdı yaşadığım hastalığı. aklına yanlış şeyler gelirdi oralarda mahvolurdu. yapamadım. iyi ki yapmamışım. şuan daha sağlıklık düşünebiliyorum. ilacım iyi geldi sayılır. peki ben eski ben miyim asla değilim. içimde sıkıntı oluyor ağlıyorum korkular kaygılar yaşıyorum konsantrasyon diye bişey kalmadı iş yerinde çalışamıyorum bile, çok unutkan oldum vs bi sürü şey. ama şu an o hasta insan değilim ben çok şükür. o şiddetli drama hayatım yok artık. buna razı oluyorum o günleri düşününce. doğru ilaç şart. fazla vakit kaybetme. lütfen dr git canım burdan birbirimize destek olalım iyi haberler alırsak umudumuz artar. bizi bizden ve Allahtan başka kimse anlamaz. ve sadece ilaç değil ilaç senin iyi olmanı sağlıyor ama sen aynı şekilde düşünürsen ilacı bıraktığında yine aynı şeyleri yaşıyorsun inan. ben bunu yaşadım sana ve burdaki arkadaşlara anlatıcam ilk fırsatta. iyi haberlerini bekliyorum canım umudunu sakın kaybetme yalnız değilsin asla unutma

canım benim ne olur toparlan inşallah sakinleşmişsindir biraz. ailenin yanına bi kaç haftalığına tatile git en azından hava değişimi iyi gelir mutlaka aileni görürsen moral olur sana

sirtatu inan çok üzüldüm yukarıdaki yorumundan sonra bununla karşılaştım. nasıl böyle bişey yapar anlamıyorum. annenlere git canım en iyisi. bu şekilde daha çok yıpranırsın psikolojin iyice bozulur. lütfen burdan durumlardan haberdar et

Nasi olur bu ya sen hamilesin ve seni dovuyor asil psikolojik sorunu olab o sen degilsin!!kurtulman lazim ordan bak bnm ablamda evli oldugu yerde cok kotu seyler yasadi ve bin beter oldu bak bu haline sukredecek hale gelebilirsin daha beter olursun kurtulmaya calis ordan yada kendin doktora git ilac al esin evde yokken ona soyleme bilmesin..Eminim bebebisede bisi olmaz boylesi daha kotuuu!!cnm yaz buraya cidden merak ediyoruz bak yanindayiz bizz!

Ruhan buarada doktora gittim ilacimi degistirdi paxera verdi umarim daha iyi olur.Hepimiz icin dua edicem mubarek kadir gecesinde...

canım benim ilacımdan yazmış dr sana. kaç mg senin ki benim paxera 20 mg tab. güzel bi ilaç. diğerlerinde yaşadığım yan etkileri ben hiç yaşamadım bu ilaçta.inşallah sende yaşamazsın.
ama iştahın acaip açılacak lütfen yeme kendini tut. ben yedim ve 15 kg aldım şuan kendime olan özgüvenim - 0 ların altında. ilacında etksiyle her konuda vurdum duymaz ve tepkisiz oldum. kg mu bile kafaya eskisi kadar çok takmıyorum. aslında çok takıyorum ve üzülüyorum ilacın etkisinden gamsız oldum biraz sanırım.
bende 2 haftada çok büyük değişiklik oldu karanlıktan aydınlığa çıkmıştım yorgundum ama garip bi mutluluk vardı.
sendede olucak inşallah hafifliyeceksin oh be diyip nefes alıcaksın. sabır canım biraz sabret. uyuyamıyorsan uykunuda düzeltir paxera. ben 5 gün uyumadan durdum işten eve gelince tek yaptığım şey sabaha kadar ağlamaktı. çok şükür bu halime. umutlu ol ve hep burda bizimle ol:39:

cnm bnm cok teşkkur ederim inşallah hepimiz öyle oluruzz..Ben çok aşırı zayıfım ztn hiçbişey yiyemiorum diye kafama takıodum onuda kilo aldırırsa biraz iyi olur ama çok yememeye çalışırım saol söylediğin için kilo aldırmasına sevindim şuan ama çokta istemes kimse kilo biliyorum bende istemem..İnşallah dediğin gibi olur..bnmde 20 mg önce yarım başlıcam sora tama geçicem yan etki azaltması için bi ilaç daha verdi çeyrek içicekmişim onuda onbeşgün sora kesicez sıkıntın azalıcak nefes alıcaksın dedi doktor senin dediğin gibi inşallah öyle olur banada yan etkisi olmaz.Ağlama krizi çok yaşadım şimdiye kadar ama yine olursa dayanıcam içimi rahatlattı söylediklerin..insan rahatlıyor yanında birilerinin olduğunu hissedince..hep burdayım yazıcam size gelişmeleri..Bu gece çok dua edin kızlarr Allah tüm duallarınızı kabul edicek inşallahh..

Kızlar ben de paxera'nın muadili olan paxil'le başlamıştım tedavime.
Öylece de sürmüştü. 2 yıl boyunca.

plus10, bu ilaç sana daha iyi gelicek, görüceksin. Çünkü diğerinden biraz daha etkili bir ilaç. ruhan ın dediği gibi bende de kilo yaptı. Yaklaşık 10 kilo fazlam var. :(

Nasi olur bu ya sen hamilesin ve seni dovuyor asil psikolojik sorunu olab o sen degilsin!!kurtulman lazim ordan bak bnm ablamda evli oldugu yerde cok kotu seyler yasadi ve bin beter oldu bak bu haline sukredecek hale gelebilirsin daha beter olursun kurtulmaya calis ordan yada kendin doktora git ilac al esin evde yokken ona soyleme bilmesin..Eminim bebebisede bisi olmaz boylesi daha kotuuu!!cnm yaz buraya cidden merak ediyoruz bak yanindayiz bizz!

bosanıcam bebegı aldırcam dememe sınırlenmıs özür dileyip duruyo tatile gidelim diyor otel arıyo sankı parası varmıs gibi onada acıyorum benım ıcın cabalıyo ama ben hastayım kendıme bıle faydam yok kurtaj arastırması yapa yapa canım cıktı 1 adım gidemedım özel doktorlar 750 tl ıstıyo. devlet hastanelerı yapmıyo yada sıra cok tarıhı gececek ben napıcam bu sefer gercekten kafayı yıyecem sanırım

bosanıcam bebegı aldırcam dememe sınırlenmıs özür dileyip duruyo tatile gidelim diyor otel arıyo sankı parası varmıs gibi onada acıyorum benım ıcın cabalıyo ama ben hastayım kendıme bıle faydam yok kurtaj arastırması yapa yapa canım cıktı 1 adım gidemedım özel doktorlar 750 tl ıstıyo. devlet hastanelerı yapmıyo yada sıra cok tarıhı gececek ben napıcam bu sefer gercekten kafayı yıyecem sanırım

sirtatu eşin istiyor mu bu çocuğu illa? senin ne halde olduğunu görmüyor mu? ikna etmelisin aldırmaya. ailenden biraz para iste dicem ama bu işler gizli saklı da yapılmaz ki. ne bilim para buldun diyelim kendi ailenle, eşinle, eşinin ailesiyle, herşey daha kötüye giderse habersiz ve izinsiz bebeği aldırdın diye. annen ablan kız kardeşin seni anlayacak yardım edecek kimse yok mu?

sirtatu eşin istiyor mu bu çocuğu illa? senin ne halde olduğunu görmüyor mu? ikna etmelisin aldırmaya. ailenden biraz para iste dicem ama bu işler gizli saklı da yapılmaz ki. ne bilim para buldun diyelim kendi ailenle, eşinle, eşinin ailesiyle, herşey daha kötüye giderse habersiz ve izinsiz bebeği aldırdın diye. annen ablan kız kardeşin seni anlayacak yardım edecek kimse yok mu?

yok kıme desem bana canavar gozuyle bakıyor hastalıgımı daha anlayan kabullenen cıkmadı. esim ne halde oldugumu gormuyor ne var psikolojınde bende soyleyım sabredıyorum basıt basıt ornek verıyo sacma sapan sabret dıyor

Back