Evet siratu bi doktor bul cidden bu hastaliktan boyle dusunuyorsunn!!! Kizlar ben bi kac gun yazamiyacagim ev tasima isleriniz var tasiniyoru kendinize iyi bakin!!
Sizi unutmam kizlar mutlu olum hep insallahhh!gorusuruzz
tamam doktor bulayım da bu bebek benı ıyıce yıktı mahvettı korkuyorum zaten delicesine bi korku ve dogum zaten normal insan korkar dogum yapmaktan bi cocuga gelecek vermekten ben iyi olmadan ıstemıyorum ya istemiyorum bugun kaynanam geldi temizlik yaptık evın seklı degisti oturdugum yerde icimi korku kaplıyo ev degişik diye bu ne manyak bi hastalık karnımda cocukla bunu nasıl kaldırayım zaten kendıne guven dıye bısey kalmadı anne olmak istemiyorum manyak gibi hissediyorum kendimi. beek olayını cozmeden ne doktor ne bisey aklımda hep bu var bayramda annemlere bıle gıtmek ıstemıyorum ben nıye boyle manyak oldum önceden kendımle gurur duyardım her zorlugun ustesınden gelir herkesle basa cıkardım biseyi yapmak istersem kafaya koyunca mutlaka yapardım. yediremiyorum bu halimi korkak hayattan bezmis neydım ne olacam demek bu olsa gerek