canım en az 6 ay sonra ıyı gelıyor oda tam gecmıyor kafanı mesgul etmezsen bos kaldıkca cok gelıyor mesgul ettıkce az ugruyor oyle ıste bugunlerde gecer ama genclıgım guzel yıllarımda gecıyor artık bu hayatta mutlu olamıyacagımı anladım barı dıyorum obur tarafımı kurtarayım ama hastalık geldıkce onu bıle yapamıyorum cok tuhafım bebek karnımdayken delırecem bebegın oldugunu unutacam sanıyorum bazende dusunce olmadan cok kotu biseyler hissediyorum tarif edemıyorum. babam kızım senın bıseyın yok beyın bu adamı hasta da eder ıyıde eder dıyor. bana kızıyor yaaaaa basına gelde gor demek ıstıyorum ama dusmanıma vermesın ınsallah hastalıgım bıle kabul edılmıyor delireceksem delireyim nedir bu ya insan bı kere delirir. biz hergun
Insallah oyle olur suan cok yalnizim bisilerle ugrasmaya baslicam cok yakin bir arkim gelicek umarim iyi gelir bana.tual aldim resim yapmak icin..Sen cocuga kadar dayan bak sonra direk ilac icersin hatta 3. Ayi tamamla hemen basla.yasamayan bilmiyor disardan normal duruoruz icerde firtinalar kopuo sanki baska bi ben var icimizde cok ilginc..dedigin gibi allah dusmanima vermesin.bende sana katiliorum insan bi kere delirir anlamaz biz hergun delircem diye geziosuruz..Derdi veren allah dermanida verir umidi kesmeyelim zor ama oyle fatoscum..bizde seneye cocuk dusunuyoruz onun derdi simdiden beni sardihic cocugum olamicak ben hep boyle olucam diye sacma sapan dusunuyorum..Ama inaniyorum olucak umidimi hic yitircem sende dene lutfen..